На орендованих ставках можна буде рибалити
http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... _ribaliti/
З 1 липня 2013 року набирає чинності Закон України «Про аквакультуру», прийнятий Верховною Радою 18 вересня 2012 року.
Закон вносить зміни до Водного та Земельного кодексів України, які спрямовані на врегулювання правовідносин щодо користування водними об’єктами на умовах оренди.
Відповідно до статті 59 Земельного кодексу у постійне користування землі водного фонду за рішенням органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування надаватимуться лише державним водогосподарським організаціям.
Рибалок у Чернівецькій області штрафують за незаконний вилов риби
Не підлягають передачі у користування на умовах оренди для рибогосподарських цілей водні об’єкти, що використовуються для питних потреб та розташовані в межах об’єктів природно-заповідного фонду, інформують у прес-службі прокуратури Чернівецької області.
Водні об’єкти надаються у користування за договором оренди земель водного фонду на земельних торгах у комплексі із земельною ділянкою за наявності паспорта водного об’єкта. Передача орендарем права на оренду водного об’єкта іншим суб’єктам господарювання забороняється.
Рибалка підірвав Інтернет, піймавши у воді закривавленого монстра. Фото
Особливо порадує рибалок та інших любителів водного відпочинку, що водні об’єкти надаються в користування на умовах оренди без обмеження права загального водокористування, крім випадків, визначених законом. А це означає, що орендарі водного об’єкта зобов’язані передбачити місця для безоплатного забезпечення права громадян на загальне водокористування (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство тощо).
При визначенні таких місць перевага надається традиційно розташованим місцям масового відпочинку. Більше того, у межах населених пунктів забороняється обмеження будь-яких видів загального водокористування (ст. 51 Водного кодексу).
Недотримання цих вимог або нецільове використання водних об’єктів є підставою для розірвання договору оренди.
Ура, товарищи!!! Но как оно будет - хз.
З 1 липня 2013 року набирає чинності Закон України «Про аквакультуру», прийнятий Верховною Радою 18 вересня 2012 року.
Закон вносить зміни до Водного та Земельного кодексів України, які спрямовані на врегулювання правовідносин щодо користування водними об’єктами на умовах оренди.
Відповідно до статті 59 Земельного кодексу у постійне користування землі водного фонду за рішенням органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування надаватимуться лише державним водогосподарським організаціям.
Рибалок у Чернівецькій області штрафують за незаконний вилов риби
Не підлягають передачі у користування на умовах оренди для рибогосподарських цілей водні об’єкти, що використовуються для питних потреб та розташовані в межах об’єктів природно-заповідного фонду, інформують у прес-службі прокуратури Чернівецької області.
Водні об’єкти надаються у користування за договором оренди земель водного фонду на земельних торгах у комплексі із земельною ділянкою за наявності паспорта водного об’єкта. Передача орендарем права на оренду водного об’єкта іншим суб’єктам господарювання забороняється.
Рибалка підірвав Інтернет, піймавши у воді закривавленого монстра. Фото
Особливо порадує рибалок та інших любителів водного відпочинку, що водні об’єкти надаються в користування на умовах оренди без обмеження права загального водокористування, крім випадків, визначених законом. А це означає, що орендарі водного об’єкта зобов’язані передбачити місця для безоплатного забезпечення права громадян на загальне водокористування (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство тощо).
При визначенні таких місць перевага надається традиційно розташованим місцям масового відпочинку. Більше того, у межах населених пунктів забороняється обмеження будь-яких видів загального водокористування (ст. 51 Водного кодексу).
Недотримання цих вимог або нецільове використання водних об’єктів є підставою для розірвання договору оренди.
Ура, товарищи!!! Но как оно будет - хз.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Re: На орендованих ставках можна буде рибалити
Могу я прыйти на став например в деревне и залезть и тупо купатся?
Есть там орендар -мудак непозволяет детям купатся ...Хочу пойти разобратся с ним
Есть там орендар -мудак непозволяет детям купатся ...Хочу пойти разобратся с ним
забыли про турятку. лучше не купаться. ато можно и по куполу получить
Ну не тільки Вітя. Я мав пару дуже прикольних розмов з працівниками маленької ГЕС на Збручі. Вони коли ставили сітки то помітили, що я там на фідер ловлю і хотіли мене вигнати (за рік таке пару раз було). Аргумент в них був простий РІЧКА арендованаtheoretic писав:А воно ніколи не заборонялося користуватися водним плесом.
Лажа лиш в тому що деякі ... "особи" плюють на все, як і наш "вітя".
Doxtar Це все звісно прикольно, але є одне АЛЕ. От скажи ти захочеш їхати на став в якому хтось запустив рибу, щоб там половити? Ну так суто з моральної точки зору? Особисто я не поїду навіть на ті стави в які рибу ніхто не запускав. Мені головне відпочинок, а не срач з охороною і потім тяганина по інстанціях.
По суті цей закон нічого хорошого не робить, тому що дали право всім залізти в кишеню людині яка орендувала став і розводить там рибу. Це буде ще один привід для нагнітання соціальної напруги в суспільстві. Якщо кожен піде на орендовані стави то ті з орендаторів які не прості, а якісь куми, свати посадовців ті будуть бити рибаків, а от прості люди які взяли собі ставок ті будуть вкладати гроші за податок, за корм, зариблення, а на їхні стави припруться хапуги і будуть рибу мішками тягати... Так само і купання, вибачте, а Ви захочете купити рибу на базарі, знаючи що в ставку з нею міг купатись невідомо чим хворий відпочивальник? Значно краще було б просто напросто заборонити давати в оренду ВСІ стави в населеному пункті в аренду. Потрібно щоб було хочаб 1-2 стави громадських, а власників орендованих заставити зариблювати громадські стави рибою. Я не кажу про коропа чи якусь велику рибу, нехай туди випускають карасиків з палець, а не везуть в місто на базар. Це все звісно моє скромне ІМХО
Востаннє редагувалось 25 червня 2013, 18:53 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
theoretic, рабылку запретили, Витя виноват? Дядя Степа убил бабушку - Витя виноват? Маленькая зарплата, потому что мозгов не было получить специальность - Витя виноват?
Хватит уже всех винить всех, кроме себя...
Хватит уже всех винить всех, кроме себя...
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
ну никто не будет против если я скажу что витя на вышку уже себе заработал.сейчас что со специальностью,что с высшим один х... з-та 1000гр.
вот есть в Заставне огромный став "Панський" и он в оренде и в нем большая рыба,до 5 кило или больше ...Есть тот кто смотрит за ним .
За кг выловленой рыбы берут 30 грн-1 кг .
Что согласну етому закону могу пойти ,поймать 3 кг коропа и не забашлять ?
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Да, кстати тема! Знаю этот став, рыбалка там хорошая!Чел век писав:вот есть в Заставне огромный став "Панський" и он в оренде и в нем большая рыба,до 5 кило или больше ...Есть тот кто смотрит за ним .
Но пипец тупо получается. Люди запускают, кормят, ну как бы бизнес у них там. И тут все ломанулись на шару рыбу ловить. Палка двух концов.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.