Допомога переселенцям!

Обговорення останніх новин в регіоні
Волонтер
Новачок

Re: Допомога переселенцям!

Повідомлення Волонтер » 08 липня 2014, 01:09

ussser писав::D точно подмечено! Первым в списке должно быть : "Будь-яку роботу пропонуйте"
Буду дуже вдячна за конкретні пропозиції щодо роботи для біженців.
SLEG писав: Присоединяюсь..В село...дом предоставлю..сапу одолжу...работы - валом..ведро-колодец... продукты сами себе накопают...
Iriswine писав: ось і в нас два будинки в селі (правда старенькі - треба дрова колоти, які, ми теж безоплатно запропонували) - ще жодного разу ніхто не зателефонував, бо в село ніхто не хоче :x
Але ж там нормальні умови, і засаджені городи - іди сапай, копай (нам не шкода, бо всім забезпечені, а багато сільських жителів з таких городів і виживають) - жити і з голоду не вмерти можна. АЛЕ - не йдуть, ми вже й не чекаємо на тих біженців *facepalm

Можна більш детельну інформацію або номер телефону в приват?

Шевченко
Новачок

Повідомлення Шевченко » 08 липня 2014, 10:16

ну? я чекаю. конкретно де я і що збрехав. пруф в студію інакше незважаючи на ваш нік Ви реальний балабол
Sl@vcheg прошу пробачення у Вас шо "лізу поперед батька в пекло" *kozak* але й сам також чекаю відповідей цього пана Шевченка на запитання. Якщо в нього є я@ця то він відповість, хоча може і зморозити черговий свій висер типу "Шевченко ніколи не вказував розганяти протести рашатундистів мочиловом
"Ка наш местный Шевченко умеет ненавидеть практически брата я тут вижу , так же как и брызгать и изрыгать всякое злословие про ближних ... .
И заметьте при этом даже бога ни разу не упомянул ... . Что абсолютно естественно ... для ... . Написать только смог в подписи , которая всуе прилагается каждый раз непонятно зачем ... .] Я таких троляк практично на кожному форумі зустрічаю. Що саме цікаво обзивають вони себе то запорожцями, то козаками, то шевченками і т.д.
А так то цей балабол раніше світився іншим під ніком.
тільки подивіться на себе - стільки бруду і образ видумали собі через те, що людина не жила на форумі 24/7, вимагаєте доказів, дискусій, а самі нічого окрім образ не пишете, ще й на Бога посягти не боїться один брехун
Це ж який зомбований мозок треба мати аби бачити у цивілізованому українцю шпиона тільки тому що він прохав зупинити нелюдські способи навернення у дикунство
А роздули все це тільки з мого протесту проти дій модератора який закликав до розстрілів протестів переселенців на центральній площі...
Sl@vcheg писав:"Шевченко"
Ответьте на простой вопрос. К вам в дом вламывается пьяное быдло, шлет вас на три буквы и начинает лапать вашу жену, вы будете с ним вести переговоры?
Те що вам по ТВ показують безпідставні розстріли під "класну" музику, не означає, що ви повинні при першій причині мочити когось - те що вам по ТВ не заставляють спочатку спробувати просто обмежити пересування бидла методом прикладання несмертельної сили свого тіла, не означає що цього вже можна не робити
Це безглуздя порівнювати мирні протести жертв пропаганди із атаками озброєних терористів, можна побачити і на замбофермах типу раша тудей
Востаннє редагувалось 08 липня 2014, 10:17 користувачем Шевченко, всього редагувалось 2 разів.
Аще кто речетъ, яко люблю Бога, а брата своего ненавидитъ, ложь есть.

Соборно[е] послание Иоанна. Глава 4, с. 20

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 08 липня 2014, 10:46

Я просто сам беженец из Донецка.
Правда, мне помощь не нужна, сам помогаю, т. к. есть возможность работать удаленно. Но конечно я переживаю за земляков и хочу им помочь.
А из темы ушел, потому что вроде как спор себя исчерпал.
Если есть предложения работы, то отправьте их координаторам движения, люди будут благодарны.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 08 липня 2014, 12:03

Ради интереса прочитал темку про беженцев в Севастополе:
http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=1&t=813332
Собственно, все тоже самое, что и здесь, только ярлыки чуть другие.
"Наркоманы", "заразят гепатитом", "работать не хотят" (из 86 ставших на учет работу нашли для 11), "преступники", "терористы", "женская сотня майдана", "бандеровцы" (из Донецка, ага), "понаехали".

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 08 липня 2014, 12:32

ШЕВЧЕНКО !
ВИ в черговий раз всіх кимось назвали ... , при цьому абсолютно нічого реально не обгрунтовуючи ... , бо в тієї української котрою ви намагаєтесь писати ... взагалі немає логіки , не те що української ... , крім звичайно укр. слів вж. виключно для образ ... !
Треба бути повним бовдуром і невігласом щоб усім приписати один і той самий гріх ... пов'язаний з тим що написано з приводу висловлювань модера ... ! А особл мені взглі бйдуже що там напсв мдр чи не мдр ... якщо у відп. вищий рів. брєду
. . .
* - сорри за вышеприведённую редакцию ; надо было уложиться в 512 знаков .. . :D
Востаннє редагувалось 08 липня 2014, 21:40 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Шевченко
Новачок

Повідомлення Шевченко » 08 липня 2014, 12:44

TAZIT писав:ШЕВЧЕНКО !
ВИ в черговий раз всіх кимось назвали ... , при цьому абсолютно нічого реально не обгрунтовуючи ... , бо в тієї української котрою ви намагаєтесь писати ... взагалі немає логіки , не те що української ... , крім звичайно укр. слів вж. виключно для образ ... !
Треба бути повним бовдуром і невігласом щоб усім приписати один і той самий гріх ... пов'язаний з тим що написано з приводу висловлювань модера ... ! А особл мені взглі бйдуже що там напсв мдр чи не мдр ... якщо у відп. вищий рів. брєду
якщо для вас "вищий рів. брєду" є реальним украйонським обгрунтуванням, то це не означає що я маю з цим погоджуватись - і від вашої байдужості людей менше вбитих модером не стане

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 08 липня 2014, 12:50

akinak писав:Я просто сам беженец из Донецка.
Правда, мне помощь не нужна, сам помогаю, т. к. есть возможность работать удаленно. Но конечно я переживаю за земляков и хочу им помочь.
А из темы ушел, потому что вроде как спор себя исчерпал.
Если есть предложения работы, то отправьте их координаторам движения, люди будут благодарны.
Думаю, багато хто готовий допомогти, але виявилось є в цій ситуації є деяка неоднозначність. ХЗ кому допомагаєш. От тому такий дискус.
Наприклад я особисто телефонував до мешканців районів проведення АТО, з якими мав ділові стосунки і пропонував допомогу. Особисто з ними не знайомий при цьому. Якщо коротко то відповідь була типу: - "Дякуємо, але поки, що допомоги не потребуємо, будемо мати вас на увазі і в разі чого звернемось".
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Uma
Досвідчений
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення Uma » 08 липня 2014, 13:04

Шевченко писав:людей менше вбитих модером не стане
Шевченко, что вы несете?!! *facepalm Интересно, в чем заключалась конкретно ваша помощь, так называемым беженцам. И в принципе, что сделали полезного для человечества?
Ты всегда можешь взять больше, чем ничего (c)

Шевченко
Новачок

Повідомлення Шевченко » 08 липня 2014, 14:19

я так само і до вас звертатись можу
"Uma, что вы несете?!! Интересно, в чем заключалась конкретно ваша помощь, так называемым беженцам. И в принципе, что сделали полезного для человечества?"
Але чомусь моя людяність замість тих образ бажає вам замість тваринної люті почитати перший пост 7 сторінки теми і відповіді які на нього були послані

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 08 липня 2014, 21:37

"Вищий рівень брєду" , ШЕВЧЕНКО , это ваше попугайство ... и полное непонимание даже того что вы пишете сами .. !
"... людяність замість ... образ бажає ... замість тваринної люті ..." -- это что шедевр человечности разве , не содержащий оскорблений ... ?! Да ну ? *facepalm
Вы же ни человечность не докажете ни животную злость ... ! И то если знаете вообще что это за понятия ... , а судя по всему точно нет ... , ибо и не писали бы тогда такой взаимоисключающий бред ... !
:twisted:
Востаннє редагувалось 08 липня 2014, 21:39 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”