Транспортный коллапс в Черновцах

Обговорення останніх новин в регіоні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2877 разів

Re: Транспортный коллапс в Черновцах

Повідомлення Master » 09 вересня 2018, 10:31

Keon писав:
08 вересня 2018, 10:26
У Чернівцях з третього вересня скасували зупинку тролейбуса №8 поблизу Центру творчості "Юність Буковини" на вулиці Героїв Майдану.

Як повідомляє molbuk.ua, від понеділка тролейбуси восьмого маршруту вже не зупиняються на цій зупинці громадського транспорту.

Нагадаємо, у липні цього року на "Юності Буковини" було організовано зупинку для тролейбусів №8.

Як відомо, у червні 2017 року біля "Юності Буковини" облаштували нову зупинку для маршруток замість парковки автомобілів. Відтоді автобуси мають можливість заїжджати в "кишеню" та не заважати руху транспорту на дорозі.
вроде как его №8 вообще отменят, с возобновлением 11 и 12 .
смысла в нем уже не будет...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 09 вересня 2018, 17:55

Master писав:
09 вересня 2018, 10:31
Keon писав:
08 вересня 2018, 10:26
У Чернівцях з третього вересня скасували зупинку тролейбуса №8 поблизу Центру творчості "Юність Буковини" на вулиці Героїв Майдану.

Як повідомляє molbuk.ua, від понеділка тролейбуси восьмого маршруту вже не зупиняються на цій зупинці громадського транспорту.

Нагадаємо, у липні цього року на "Юності Буковини" було організовано зупинку для тролейбусів №8.

Як відомо, у червні 2017 року біля "Юності Буковини" облаштували нову зупинку для маршруток замість парковки автомобілів. Відтоді автобуси мають можливість заїжджати в "кишеню" та не заважати руху транспорту на дорозі.
А жаль, на самом деле довольно таки удобный маршрут для троллейбуса

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 10 вересня 2018, 15:22

Keon писав:
09 вересня 2018, 17:55
Master писав:
09 вересня 2018, 10:31

А жаль, на самом деле довольно таки удобный маршрут для троллейбуса
Пока как видно оставили , но с одним троллейбусом на линии..
так то - толку мало...

Буфер обмена-1.jpg

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 10 вересня 2018, 18:51

Стою такой на кварце на остановке. Херак, напротив 11 маршрутка покатила

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 11 вересня 2018, 15:14

Свою думку з цього приводу на своїй сторінці у мережі Фейсбук висловив Олексій Каспрук. Він зазначає, що на дорогах міста знову почнуться перегони водіїв маршруток та тролейбусів. Крім цього, вказано, що деяким водіям комунального транспорту та кондукторам не виплатили заробітну плату.

«Приватники вийшли на відновлені автобусні маршрути. Переконаний, що частина чернівчан задоволена. Однак є кілька але...

- вже по 5,

- без пільгового проїзду (обіцяють він буде... потім, можливо, колись...),

- возять ті самі перевізники, які не хотіли возити наші "м'які місця зі специфічним запахом" по 4 грн. і якість перевезень жодним чином не змінилась.

Найголовніше, що Продан і компанія вперше за роки зірвали виплату заробітної плати працівникам ЧТУ. Водії, кондуктора отримали її частково і то не всі... Ситуація в колективі напружена. Особливо у тих, хто працює на маршрутах №6, №1 та новому №8. Приватні маршрутки повернули, а плани виручки водіям та кондукторам тролейбусів не переглянули. Працівники суттєво втрачають в заробітку.

Такими діями "нова влада" стимулює звільнення дефіцитних працівників і відповідно знищення комунального підприємства.

Велику тривогу викликає те, що піддається загрозі життя та здоров’я чернівчан. Вже у перший день на цих маршрутах відновилися перегони між тролейбусами та маршрутками за пасажира. Жодної гарантії, що така ситуація не завершиться нещасним випадком немає.

Досі не оголошено тендер на виготовлення транспортної моделі, конкурс на визначення перевізників і багато інших стратегічних речей..Тупо "порішали" з перевізниками і все", - йдеться в дописі.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 11 вересня 2018, 15:21

Keon писав:
11 вересня 2018, 15:14
Свою думку з цього приводу на своїй сторінці у мережі Фейсбук висловив Олексій Каспрук. Він зазначає, що на дорогах міста знову почнуться перегони водіїв маршруток та тролейбусів. Крім цього, вказано, що деяким водіям комунального транспорту та кондукторам не виплатили заробітну плату.

«Приватники вийшли на відновлені автобусні маршрути. Переконаний, що частина чернівчан задоволена. Однак є кілька але...

- вже по 5,

- без пільгового проїзду (обіцяють він буде... потім, можливо, колись...),

- возять ті самі перевізники, які не хотіли возити наші "м'які місця зі специфічним запахом" по 4 грн. і якість перевезень жодним чином не змінилась.

Найголовніше, що Продан і компанія вперше за роки зірвали виплату заробітної плати працівникам ЧТУ. Водії, кондуктора отримали її частково і то не всі... Ситуація в колективі напружена. Особливо у тих, хто працює на маршрутах №6, №1 та новому №8. Приватні маршрутки повернули, а плани виручки водіям та кондукторам тролейбусів не переглянули. Працівники суттєво втрачають в заробітку.

Такими діями "нова влада" стимулює звільнення дефіцитних працівників і відповідно знищення комунального підприємства.

Велику тривогу викликає те, що піддається загрозі життя та здоров’я чернівчан. Вже у перший день на цих маршрутах відновилися перегони між тролейбусами та маршрутками за пасажира. Жодної гарантії, що така ситуація не завершиться нещасним випадком немає.

Досі не оголошено тендер на виготовлення транспортної моделі, конкурс на визначення перевізників і багато інших стратегічних речей..Тупо "порішали" з перевізниками і все", - йдеться в дописі.
Ну тут он лукавит...
Читал что ЗП выплатили, а вот почему он в свою бытность не сделал проезд для школьников в мартрутках по 2 грн ( как уже есть сейчас) вот это вопрос....
если в семье двое взрослых и двое детей школьного возроста, то раньше было - проезд в две стороны 4*4*2=32 грн
а теперь (5*2+2*2)*2 =28 грн

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 11 вересня 2018, 20:01

Короче за полтора месяца в «ужасных» троллейбусах я ни разу не выходил досрочно. А сегодня вышел с «божественной» и «необходимой» 11 маршрутки. Почему? А потому что на весь автобус воняло блевотиной. Я стал у открытого окна и доехал до комарова/южка. Там вышел, ибо не было сил дышать этим дальше.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 11 вересня 2018, 20:32

Nero писав:
11 вересня 2018, 20:01
Короче за полтора месяца в «ужасных» троллейбусах я ни разу не выходил досрочно. А сегодня вышел с «божественной» и «необходимой» 11 маршрутки. Почему? А потому что на весь автобус воняло блевотиной. Я стал у открытого окна и доехал до комарова/южка. Там вышел, ибо не было сил дышать этим дальше.
ну хорошо, что это маршрутка, а не самолет , там вынужден терпеть...

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 11 вересня 2018, 22:08

Master писав:
11 вересня 2018, 20:32
Nero писав:
11 вересня 2018, 20:01
ну хорошо, что это маршрутка, а не самолет , там вынужден терпеть...
Ага, и ещё не гиперлуп.

Одна из причин, почему работаю именно из дому и сотрудничаю только с конторками с офисом в центре - это транспорт)

Хотя мб была бы тачка и все пошло бы иначе)))

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 11 вересня 2018, 22:10

Евробляха тебе в помощь.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”