maratura писав:Если фары включить лень,
По-любому,ты олень.

Пушкін нервово курить.
maratura писав:Если фары включить лень,
По-любому,ты олень.
Та тут в темі більшість підтримують нововведення, є тільки деякі які проти і називають всіх оленями.Bodya_Hollywood писав:Ребята ну что вы розпыхтелись... Нововведение отличное! Так как я человек не из лучшим зрением скажу что на трасе стало намного проще заметить встречку..)
В любой непонятной ситуации врубаешь аварийку и тапки в пол!))electron писав:Та тут в темі більшість підтримують нововведення, є тільки деякі які проти і називають всіх оленями.Bodya_Hollywood писав:Ребята ну что вы розпыхтелись... Нововведение отличное! Так как я человек не из лучшим зрением скажу что на трасе стало намного проще заметить встречку..)
Правда я в неділю нарвався на один не продуманий момент.
Буксирував я авто десь 20 км до СТО. Раніше я б ввімкнув фари і виділив би своє авто на дорозі, зараз всі на дорозі з включеними, тому як виділяти авто в потоці не відомо, задній включить аварійку, а от з переднім не продумали, можливо варто і йому вмикати, але в ПДР, наскільки памятаю, сказано ввімкнути ближнє.
Червоний миготливий ліхтар, замінює знак "аварійна зупинка", або встановлюється якщо не справна аварійка, вона в мене працює ;)Buxx писав:треба було червону люстру почепити!
9.8. Під час руху механічних транспортних засобів у світлу пору доби з метою позначення транспортного засобу, що рухається, ближнє світло фар повинно бути увімкнене:
ґ) на транспортному засобі, що буксирує;
Не правильно, не в любій не зрозумілій ситуації, а в доволі таки обмеженому колі випадків. У Вас був пункт 9,9 в)Bodya_Hollywood писав: В любой непонятной ситуации врубаешь аварийку и тапки в пол!))
У меня вот пятая недавно барахлила ехать больше 120 не хотель, так как меня насторожили что это мотор стучит при нагрузке...![]()
Я включил аварийку и все акуратно обгоняли через сплошные :D
До речі помітив одну закономірність в нас деякі водії вважають, що аварійка відмінює дію ПДР. Сьогодні один олень втикнув аварійку, і задом проїхав перехрестя. Відїхав назад, подумав пару секунд і здав вперед висунувши морду Спринтера на перехресття, перекривши пішохідний, за ним 200 метрів пустої дороги9.9. Аварійна світлова сигналізація повинна бути ввімкнена:
а) у разі вимушеної зупинки на дорозі;
б) у разі зупинки на вимогу працівника міліції або внаслідок засліплення водія світлом фар;
{Підпункт "б" пункту 9.9 в редакції Постанови КМ № 1029 від 26.09.2011}
в) на механічному транспортному засобі, що рухається з технічними несправностями, якщо такий рух не заборонено цими Правилами;
г) на механічному транспортному засобі, що буксирується;
ґ) на механічному транспортному засобі, позначеному розпізнавальним знаком "Діти", що перевозить організовану групу дітей, під час їх посадки чи висадки;
д) на всіх механічних транспортних засобах колони під час їх зупинки на дорозі;
е) у разі скоєння дорожньо-транспортної пригоди.
ну спасибо друг... Хотя бы сдесь правила посмотрим))electron
- ну так задом это отличный ход... Один высокоуважаемый человек так учил!))До речі помітив одну закономірність в нас деякі водії вважають, що аварійка відмінює дію ПДР. Сьогодні один олень втикнув аварійку, і задом проїхав перехрестя.
Ти почав їздити із фарами з переляку вмикаючи їх за містом, і не знаючи точно де їх вмикати, чи вмикав їх завжди заради своєї безпеки?Andliva писав:+1, на трасах, як мамаївська, і взагалі при поїздках на дистанції, не по місту тобто, завжди їхав і їду з увімкненими фарами, так як це моя безпека, а після закону виявляється оленем став.., логіка..!![]()
дик, може й вам нагадувати не треба звичайно, а мені як "бабе за рулем" це новина з розряду "йоклмн .... точно....фари", а головне голову не забути ввімкнути всім ;)згідно змін до Правил дорожнього руху, із 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар"