У Чернівцях проведуть протестний марш

Обговорення останніх новин в регіоні
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Re: У Чернівцях проведуть протестний марш

Повідомлення kreativ » 28 серпня 2013, 19:23

на останніх виборах в 2012 був спостерігачем я, малеееесенька виборча дільниця із декількома сотнями виборців. на власні очі бачив людей, які вірять в ПР і за неї голосують. а до того часу думав це таки фантастика :lol:

п.с. на правах оффтопу, але по темі
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 19:24 користувачем kreativ, всього редагувалось 1 раз.

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 28 серпня 2013, 19:26

Вот, кстати про Заболотово, и стоит у них поучиться. они митинговали не про свержение какого-то далекого царька и замены его на другого, а про конкретные нарушения у себя под носом.
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 19:28 користувачем STREPS, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 28 серпня 2013, 20:47

nastya2012 писав: Это не конструктивная биседа ,становится неинтересно!
Поговримо, коли у Вас зявиться дитина, ви постарієте, дитина підросте...
Ви зараз все міряєти дуже однобоко і недалеко. І вірити, що якщо заховати голову в роботу то проблеми самі собою розсосуться.

До речі про про роботу
nastya2012 писав:в 5 вечера я еду ПО работе, с утра на 9 : 00 я еду на работу и примерно к 8-9 вечера я еду с работы.
nastya2012 писав:Работы у меня 2.
Номер 1. Занимаюсь коммерческой недвижимостью.
Номер 2. подработка. веду бухгалтерию на небольшом частном предприятии.
Если б могла, еще б и на третью работу устроилась, так как в сутках 24 часа)))
У Вас не виникало відчуття, що вас пользують як дешеву лошару? Тому що в тих країнах, де народ РАЗОМ виходить
на протести людині ДОСТАТНЬО працювати 8 годин в добу, щоб вистачало на те, на що Вам не вистачає 2-ох.
Може тому Ви дешева робоча сила, що протестуючі Вам заважають??
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 20:49 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 975 разів
Подякували: 1656 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 28 серпня 2013, 21:40

Скажите а на стадион теперь будет только для "поплавских" чтоб выступать? Или дворовым командам тоже позволено будет в мячик побегать?
Так-как команду уже просрали. 5 игроков ушло, денег чтоб поехать на матч не дают. Клуб можно сказать уничтожили.

Сидим по уши в дерьме уже через край перелилось, но некоторые уперто нам толдычат что это шоколад...
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

jakobz
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення jakobz » 29 серпня 2013, 01:38

nastya2012 писав:
electron писав: nastya2012 раз Ви особисто мені відповідаєте, то скажіть, а від якої партії Ви були в виборчій?
Про дороги які всерівно б зробили це просто *facepalm *facepalm *facepalm Ага в Заболотові я за останні 8 років їздив раз 5-6, дорога була просто ЖО*А, а тут суто випадково так, після мітинга взяли і відремонтували, так по вашому, але відремонтували не тому що люди двічі перекрили дорогу, а просто чиновники захотіли нарешті її відремонтувати? Ми мабуть в різних країнах, живемо, скажіть про те що у нас все нормуль, це Ви про Україну?
Зображення
Я принципиально безпартийная.
ну дик безпартійна, то безпартійна - але найбільше платить ПР) Або якийсь її сателіт;)
Щоб не вести дискусій з вами достатньо однієї фрази " я була в комісії і там все чесно" :D
Можна виділити ще кілька, але думаю достатньо і того)

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 серпня 2013, 08:39

А взагалі такі теми просто приречені ставати простою суперечкою між тими хто за владу, але чомусь соромиться це визнати, хоча ситуація більш ніж нормальна, адже за владу хтось голосує і тому вірить в неї і нічого поганого в цьому немає, і тими хто хоче щось змінити.
STREPS Так то воно так, але є один момент, якщо починати мітингувати через не відремонтовану Чапаєва, не відремонтовану Кармелюка, не відремонтовану та список буде дуже довгий, потім через вступні внески в державні школи (я не платив за дочку, але є школи де платять) за кожну таку школу, через "безкоштовну медицину", через безкоштовну швидку http://forumcv.net/viewtopic.php?f=3&t=13396, через утилізаційний збір, через ну список буде дууууже довгий, то ми з мітингів не будемо вилізати. Чи не простіше паралельно торбити і верхівку влади і страйкувати за конкретні проблеми?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

nastya2012
Зацікавлений

Повідомлення nastya2012 » 29 серпня 2013, 09:01

"Лошара" и "рабсила дешевая" - это все Ваши аргументы? Кто хочет нормально жить и зарабатывать тот будет работать и не только по 8 часов. В моем окружении есть много людей с таким же образованием как у меня, они работают за 1800 грн, хотя могут зарабатывать гораздо больше - они предпочли сидеть и плакаться какая плохая страна, какое плохое правительство, вместо того, что б идти работать и аргументируют это тем, что - "Ну я так как ты вкалывать не хочу! или А когда тогда жить?
Кто хочет нормально жить, тот будет искать возможность зарабатывать и пытаться жить нормально даже в таких условиях.
И, я не агитирую за партии, потому что далека от политики. Но есть пример "Оранжевая революция" - ну сделали вы ее и что ? что изменилось? где гарантия того, что после этих митингов изменится хоть что то?
Я лично не кого не держу идите и митингуйте, на здоровья, хоть сутки на пролет, это ваш выбор! Просто мое мнение отлично от вашего и Вас это бесит и раздражает, в этом вся проблема?! И по этому, Вы пытаетесь унизить и обгадить человека, которого даже не знаете.
И именно по этой причине я знаю наперед исход этого митинга - это ноль, просто кучка крикунов постоит поторгует лицом и все...
Всем спасибо! Тему больше не комментирую.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 29 серпня 2013, 10:24

nastya2012 писав:"Лошара" и "рабсила дешевая" - это все Ваши аргументы? Кто хочет нормально жить и зарабатывать тот будет работать и не только по 8 часов. В моем окружении есть много людей с таким же образованием как у меня, они работают за 1800 грн, хотя могут зарабатывать гораздо больше - они предпочли сидеть и плакаться какая плохая страна, какое плохое правительство, вместо того, что б идти работать и аргументируют это тем, что - "Ну я так как ты вкалывать не хочу! или А когда тогда жить?
Кто хочет нормально жить, тот будет искать возможность зарабатывать и пытаться жить нормально даже в таких условиях.
И, я не агитирую за партии, потому что далека от политики. Но есть пример "Оранжевая революция" - ну сделали вы ее и что ? что изменилось? где гарантия того, что после этих митингов изменится хоть что то?
Я лично не кого не держу идите и митингуйте, на здоровья, хоть сутки на пролет, это ваш выбор! Просто мое мнение отлично от вашего и Вас это бесит и раздражает, в этом вся проблема?! И по этому, Вы пытаетесь унизить и обгадить человека, которого даже не знаете.
И именно по этой причине я знаю наперед исход этого митинга - это ноль, просто кучка крикунов постоит поторгует лицом и все...
Всем спасибо! Тему больше не комментирую.
Ви не унікальна,якою хочете тут здаватися.
Тут багато людей які працюють більше 8 годин, майже без вихідних.

Діло не в заробітках, так хто хоче знаходить варіанти, але, якщо всі мої сусіди і т.д., будуть більше заробляти, хіба від цього стануть кращі дороги?,чи взятки счезнуть?.

Страйк звичайно не найкращий спосіб ( іншого більш єфективного поки немає), але та сама Європа про яку Ви згадували теж іноді страйкує, Франція,Італія, Греція, про Кіпр недавній теж думаю всі памятають. Це право вибору.
Хоч з іншої сторони завжди залишаться люди які чимось не вдоволені, всім не угодиш. Це як підлеглі завжди критикують свого начальника, або не сходяться з ним, та в цьому випадку,можна знайти іншу роботу,або бути "лошадкой", а у випадку країни тут так не вийде, бо тут ще жити Вашим дітям.
Востаннє редагувалось 29 серпня 2013, 10:43 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 серпня 2013, 12:08

Якось от це
nastya2012 писав: Просто мое мнение отлично от вашего и Вас это бесит и раздражает, в этом вся проблема?! И по этому, Вы пытаетесь унизить и обгадить человека, которого даже не знаете.
трішечки не вяжеться з от цим
nastya2012 писав: почему я должна страдать (опаздывать на работу) из-за недовольства кучки людей, которые не смогли найти себя в жизни и теперь обвиняют всех и вся, "по дороге" зарабатывая протестами себе на хлеб , потому что другим путем заработать не могут, так как на большее не способны...
Мені здається чи з першого ж свого поста Ви перші почали мяко кажучи не зовсім коректно висловлюватись про опонентів, тоді чому Ви думаєте що інші до Вас не будуть ставитись так само я і Ви до інших? Як там про колоду в оці?
Відносно протестів виключно за конкретні порушення згадав Жванецького
Консерватория, аспирантура, мошенничество, афера, суд, Сибирь.

Консерватория, частные уроки, еще одни частные уроки, зубные протезы, золото, мебель, суд, Сибирь.

Консерватория, концертмейстерство, торговый техникум, зав. производством, икра, крабы, валюта, золото, суд, Сибирь.

Может, что-то в консерватории подправить?
Також цікаво коли пишуть за якісь олігархічні клани, що навіщо боротись за зміну одного клану на інший. Поперше Ахметов явно спонсор Януковича, але він аж ніяк не бідував при Ющенкові, тому повірте олігархам глибоко начхати хто при владі...
По друге невже хтось серйозно вірить в те, що в Європі державою керують депутати і президенти які не спонсоруються місцевими багачами і ці обранці не вирішують проблеми цих спонсорів??? Але чомусь там паралельно з відпрацюванням вкладених грошей якось і за людей не забувають, а в нас "обранці" тільки відробляють гроші.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

jakobz
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення jakobz » 29 серпня 2013, 16:20

Пропоную після маршу здибатися і все обговорити наживо. Так цікавіше вийде

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”