по закону в нічну зміну і вихідні дні подвійний тариф, здається...nikalajka писав:то бортнеце завод. уряд їм не страшний. фольксваген є фольксваген. за ніч не доплачують. виходиш так, як і в іншу зніму. чистими виходить 2тисячі. друг там працюєtarik писав:У мене там працюють 2 знайомих, вже 2 тижня... завод працює цілодобово, в 3 зміни. Поки що працює тільки цех по зборці, решта заводу ще добудовується...зарплата біля 2500 грн + доплата за роботу вночі + якщо виходиш по суботах...
Завод Кварц у Чернівцях знову запустять
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Завод Кварц у Чернівцях знову запустять
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
чув що платять в нічну подвійні грошіtarik писав: по закону в нічну зміну і вихідні дні подвійний тариф, здається...
і у вихідні теж подвійні гроші
а якщо нічна припала на визідний то все множиться не на 2 а на 3
Востаннє редагувалось 19 червня 2013, 00:42 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
+100 АЛЕ на Трембіті наприклад (називаю конкретне підприємство щоб не казали що я жену і просили сказати де таке є) зарплатня це допустимо 100 тугриків ставка і 100% від ставки премія (бувало 110-115%) а от за суботи і нічні платити подвійну ставку тобто за понеділок-пятницю отримував 200 тугриків, а за ніч 200 тугриків :D це якщо премію не піднімали, а якщо підняли то тоді за ніч отримував менше ніж за день...tarik писав: по закону в нічну зміну і вихідні дні подвійний тариф, здається...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти? 
Востаннє редагувалось 01 червня 2013, 09:47 користувачем archi, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
в якому розумінні не можна мінятися змінами? працюєш 1 тиждень з ранку до обіду, потім 2 тиждень від обіду до ночі, а 3 тиждень всю ніч до ранку... і так по кругу...nikalajka писав:не знаю точно. але змінами мінятись не можна. мусиш ходити тиждень вніч. з неділі на пн починається і аж до пятниціtarik писав: по закону в нічну зміну і вихідні дні подвійний тариф, здається...
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
на рахунок навчання не знаю, здається там треба мати все ж таки відповідну радіотехнічну освіту, а може і ні :) працевлаштування повне, з усіма відповідними документами.archi писав:хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти?
- nikalajka
- Поважний користувач
повний. лікарняні відпустки і тдarchi писав:хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти?
сходіть краще туди там все попсово обясняють
Востаннє редагувалось 01 червня 2013, 13:41 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- nikalajka
- Поважний користувач
так і є. сб нд вихідні. не встигнеш привикнути до жодної із змін. будеш ходити по вулиці як полуживийtarik писав: в якому розумінні не можна мінятися змінами? працюєш 1 тиждень з ранку до обіду, потім 2 тиждень від обіду до ночі, а 3 тиждень всю ніч до ранку... і так по кругу...
не треба освіти. беруть всіх від малого до великогоtarik писав:на рахунок навчання не знаю, здається там треба мати все ж таки відповідну радіотехнічну освіту, а може і ні :) працевлаштування повне, з усіма відповідними документами.archi писав:хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти?
навчання кажуть шо місяць, ну друг став до роботи на 3-4день. я так поняв за тиждень десь ти поступово переходиш від учня до робочого
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
Навіщо там радіотехнічна освіта? Чи навіть освіта електромонтера (електрика). Там же ж не кваліфікована праця, дали схему (макет, називайте як хочете) як прокласти проводку і який провід куди підєднати, потім як їх звязати в джут. Головне щоб був повний соц пакет і зарплата не мінімалка, а решта як мат допомога, а всеж таки щоб всі виплати були як зарплатня.
Мене цікавить як саме це підприємство зареєстроване? Як окремий філіал закордонної фірми чи як підрозділ тернопільського? Куди будуть податки сплачуватись в бюджет якої області? А то в нас купа різних торгівельних мереж, а податки сплачуються в Києві Дніпрі і тд...
Мене цікавить як саме це підприємство зареєстроване? Як окремий філіал закордонної фірми чи як підрозділ тернопільського? Куди будуть податки сплачуватись в бюджет якої області? А то в нас купа різних торгівельних мереж, а податки сплачуються в Києві Дніпрі і тд...
Роби добро і кидай його в воду,
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
ну освіта не обов'язково радіотехнічна, думаю можна і електрик і т.д. головне щоб мати поняття в цій сфері.electron писав:Навіщо там радіотехнічна освіта? Чи навіть освіта електромонтера (електрика). Там же ж не кваліфікована праця, дали схему (макет, називайте як хочете) як прокласти проводку і який провід куди підєднати, потім як їх звязати в джут. Головне щоб був повний соц пакет і зарплата не мінімалка, а решта як мат допомога, а всеж таки щоб всі виплати були як зарплатня.