ок,осталось уточнить времяSl@vcheg писав:Где встречаемся? Я предлагаю возле фонтанчика (начало Котляревского и Леси Украинки) На соборке в толпе фиг найдемся, тем более многие не знают друг-друга в лицо.
Народне повстання у Чернівцях
Re: Народне повстання у Чернівцях
- Вячеслав...
- Новачок
Я теж піду. Заробити хоч якісь кошти на більш-менш достойне існування стає де-далі важче. Мені найкраще жилось при Кучмі. В країні був один хазяїн і була стабільність. Потім - помаранчева революція... і почали ділити владу... то от коли почали ділити, від-тоді стало ставати гірше і гірше і от докотилися до того, що маємо. До чого веду: поки лідерів багато - діла не буде. Потрібен один керманич, патріот своєї країни. Серед світових лідерів на думку спадає Уго Чавес, хай земля буде пухом.
Котли на твердому паливі (від 18 - 144 годин на одній загрузці): продаж, монтаж, гарантійне обслуговування. Можливе придбання в кредит.
http://swagkotli.com.ua/
(066) 769-01-43; (096) 261-06-36 Вячеслав
http://swagkotli.com.ua/
(066) 769-01-43; (096) 261-06-36 Вячеслав
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 963 рази
- Подякували: 1647 разів
Если начало действа в 12.00 то давайте в 11.40 встречаемсяMaxi писав:ок,осталось уточнить времяSl@vcheg писав:Где встречаемся? Я предлагаю возле фонтанчика (начало Котляревского и Леси Украинки) На соборке в толпе фиг найдемся, тем более многие не знают друг-друга в лицо.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1830 разів
- Подякували: 435 разів
- Контактна інформація:
Я за!!!Sl@vcheg писав:Если начало действа в 12.00 то давайте в 11.40 встречаемся
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Який маршрут має бути? Від Соборної до Центральної по Головній? Тоді можна десь там в скверику і зачекати.
Якщо збір в 12-тій, то вирушать із соборки в 13-00. Тому спокійно на 12-ту можна збиратись. Окрім того, потім ще віче пару годин. Так що поспішати не варто. На 12-ту можна збиратись, але спускатись до української мені нема змісту. Я чекатиму в сквері.
Якщо збір в 12-тій, то вирушать із соборки в 13-00. Тому спокійно на 12-ту можна збиратись. Окрім того, потім ще віче пару годин. Так що поспішати не варто. На 12-ту можна збиратись, але спускатись до української мені нема змісту. Я чекатиму в сквері.
Востаннє редагувалось 26 березня 2013, 22:58 користувачем Дельфин, всього редагувалось 4 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 1830 разів
- Подякували: 435 разів
- Контактна інформація: