Актуальные новости

Обговорення останніх новин в регіоні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Re: Актуальные новости

Повідомлення sergej1974007 » 24 червня 2024, 23:14

Master писав:
24 червня 2024, 08:55
ты давно тут не был , ну и вандализм есть везде , думаю и в Германии тоже его хватает сейчас.

с каретой , часами и другим уже все ОК.

город очень сильно изменился за пару лет.
в лучшую сторону.
Міста міняються, а люди в більшості своій ні(
пс.Все ж таки до таких туалетів не доросли(
ппс. Навіть зважаючи на те що такі туалети досить "антивандальні"——думаю місяць часу в Чернівцях він не проживе в первісному вигляді(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 25 червня 2024, 00:09

sergej1974007 писав:
24 червня 2024, 23:14
Міста міняються, а люди в більшості своій ні(
пс.Все ж таки до таких туалетів не доросли(
ппс. Навіть зважаючи на те що такі туалети досить "антивандальні"——думаю місяць часу в Чернівцях він не проживе в первісному вигляді(
на днях встречался пост о таком туалете в Днепре, где подняли цену в 20 грн до 40. судя по цене Днепр уже вполне Европа.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 960 разів
Подякували: 1647 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 26 червня 2024, 13:36

Мерзота :-x
СБУ затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Буковині

▪️ Це 36-річний мешканець Чернівців який два роки сидів вдома, ховаючись від мобілізації. За цей час він дистанційно вийшов на окупантів та запропонував їм свою допомогу. Щоб підтвердити відданість рашизму в ефірі російської чат-рулетки показово підпалив державний Прапор України.

▪️ Після того зрадник намагався встановити розташування складів із паливно-мастильними матеріалами на території міста та його околицях. СБУ завчасно викрила агента та затримала його.
Зображення
Зображення
Зображення
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 27 червня 2024, 11:38

знайоме обличчя...

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 960 разів
Подякували: 1647 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 07 травня 2025, 15:28

Помер багаторічний міський голова Чернівців Микола Федорук
Останніми роками Микола Федорук боровся із онкологічним захворюванням. Також мав проблеми із серцем. Миколи Трохимовича не стало на 72 році життя.

Наразі інформації про дату поховання немає.
Міським районом Микола Федорук керував до 1994 року, коли його було обрано головою Чернівецької міської ради та її виконкому. Після реформи місцевого самоврядування в Україні (1997) — Чернівецький міський голова.

Заслуги Федорука М. Т. у розбудові місцевого самоврядування були оцінені Асоціацією міст України, яка обрала його віцепрезидентом (головою комісії та секції історичних міст).

Досягнення багаторічного мера Чернівців відзначені й на державному рівні. Зокрема, Миколу Федорука нагороджено орденом "За заслуги" III ступеня та І ступеня.

Про оцінку роботи мера Федорука чернівчанами красномовно свідчать результати місцевих виборів (1998, 2002, 2006, 2010), на яких він здобував беззаперечну перемогу з величезним відривом від своїх конкурентів. Зокрема, на останніх місцевих виборах у 2010 році він переміг з результатом 62,95 %.

31 березня 2011 року 42 депутати Чернівецької міської ради проголосували за дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Федорука Миколи Трохимовича "у зв'язку із порушенням ним Конституції України, законів України та незабезпеченням здійснення наданих йому повноважень". Щоправда, на думку експертів, підстави були суто формальними та не мали під собою жодного реального юридичного підґрунтя.
Зображення
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”