Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Обговорення останніх новин в регіоні
Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Повідомлення Rassel » 13 червня 2013, 09:31

Костик, но скоре всего они были не первоклашки.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 13 червня 2013, 09:56

TAZIT писав:ДЕЛЬФІН ! Не думаю що вони хочуть жити саме так - вони просто живуть як у них вийшло і до чого вони звикли ... , враховуючи режим свого життя ... .
Середних є і ті що справді чогось хочуть і думають ... ,
Хто хоче і думає живе по іншому. Людина живе так як хоче, а обставинами прикривається. В неблагополучнихї сімях часто виростають дуже хороші діти. А часто - ніякі. Все залежить від того до чого ти схильний. Звісно можна по неодосвідченості помилятись, робити висновки і міняти своє
житття здобуваючи досвід. А можна так і жити, прикриваючись життям навколо.
але вони мало знають в чому можливий їх прогресс насправді , оскільки дуже обмежені цінностями того світу , в якому живуть ... і в який рідко хто занурюється з бажанням їх надихнути і показати наскільки широким може бути поле їхніх інтересів ... !
TAZIT писав:А винен все таки високий рівень навколишньої байдужості , якої вони точно не хочуть і інтуітивно компенсують у доступні їм способи ... .
Що значить "наколишньої байдужості"? А хто сказав що тобі і за тебе хтось щось повиннен робити??? Казати весь час куди йти - куди не йти, що робити-що не робити, як поступати-а як ні, носити за тобою сумочку-чи парасольку, і так далі. Людям завжди байдуже один до одного по природі!!! Людина по природі одинока в цьому світі!! Людей поєдну тільки якась взаємовигода і взаємокористь між собою, яку ми сприймає за турботу, дружбу, сімю. Не потрібно вигадувати якісь не існуючі звязки. Що значить байдужість? А чому хтось повинен за когось думати і жити замість нього його життя?? Це твоє життя. Ти отримуєш інформаці що добре, а що погано. Ти бачиш приклади хорошого і поганого. РОБИ САМ ВИСНОВКИ І ДІЇ САМОСТІЙНО. От це і є твоє життя.
Не розумію я поняття - навколишня байдужість! *scratch*
Востаннє редагувалось 13 червня 2013, 09:57 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 13 червня 2013, 14:07

Здається , ДЕЛЬФІН , я не зможу тобі пояснити в чому сенс небайдужості ... . Так само як монаху пояснити звичайному мирярину , який запитує що ж роблять насправді монахи .... !
Але річ точно не в тому щоби "парасольки носити" чи подібному ... . Хоча на жаль навіть більшість нардепів чимось подібним і обмежуєтся , наймаючи собі помічників ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 13 червня 2013, 18:18

В чому сенс не бадужості я знаю. Але воно зовсім не має відношення до нашого випадку і до того про що ти писав.
Ти кажеш про "навколишню байдужість", як виправдання її способу життя. Тобто люди до них байдужі і вони опустились на дно.
Ці всі "державні соц служби" - це замилювання очей. Охання і ахання "не байдужих" сердобольних громадян із співчуваючив виглядом - це все туфта. Не берем батьків, це інше питання. Яка НЕбайдужіть мала бути до неї?

Хочеш бути не байдужим до її долі? То треба зробити щось КАРДИНАЛЬНЕ! Таке, що допоможе їй жити по іншому. Показати інше життя, як приклад... іншого життя. Якщо ще простіше - візьміть дитину в сім'ю! Дайте їй вибір і інше житття. От це рішення. А все інше - самообман.

Якщо ти говрив про байдужість до неї тих людей, які могли її взяти в свою сімю - я згідний. А якщо про "вцілому", "в загальному", "всіх і держави", "школи і вчителів", то я вже відповів - я не розумію цього поняття.
Хочеш порядно - живи порядно. Не хочеш - живи, по іншому. ЦЕ ТВІЙ ВИБІР! Але точно не потрібно казати - "люди до мене байдужі, я нікому не потрібна і тому я опустилась на дно". Це просто самообман.
Як на мене, я зрозуміло пояснив що маю на увазі?
Востаннє редагувалось 13 червня 2013, 18:21 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”