Актуальные новости
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Актуальные новости
Виявлена африканська чума свиней у Чернівцях: ввели карантин (https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/viyav ... tah-102828) у понад 20 населених пунктах
Фахівці визначили наступні зони карантину:
епізоотичний осередок – територія річки Прут, де виявлені свині,
зони захисту (зона на території, яка безпосередньо межує з епізоотичним вогнищем радіусом, не менше 3 км): с.Буда, с.Магала, с.Остриця, с.Прут Магальська ТГ, с.Остриця Острицьке ТГ, м.Чернівці (Першотравневий район);
спостереження (територія радіусом до 10 км від зовнішніх меж зони захисту): Чернівецька ТГ – м. Чернівці, с.Коровія; Боянська ТГ – с.Бояни, с.Припруття, с.Боянівка, с.Гай; Волоківська ТГ – с.Волока, с.Валя Кузьмина; Великокучурівська ТГ – с. Великій Кучурів, с.Годилів, с.Снячів; Горішньошеровецька ТГ – с.Задубрівка; Кам'янська ТГ – с.Кам’яна, с.Михальча, с.Заволока, с.Дубове, с.Спаська; Магальська ТГ – с.Рідківці; Мамаївська ТГ – с.Мамаївці, с.Стрілецький кут, с. Новий Киселів; Острицька ТГ – с.Луковиця, с.Цурень; Чагорська ТГ – с.Чагор, с.Молодія, с.Луковиця, с.Кут; Топорівська ТГ – с.Топорівці.
Фахівці визначили наступні зони карантину:
епізоотичний осередок – територія річки Прут, де виявлені свині,
зони захисту (зона на території, яка безпосередньо межує з епізоотичним вогнищем радіусом, не менше 3 км): с.Буда, с.Магала, с.Остриця, с.Прут Магальська ТГ, с.Остриця Острицьке ТГ, м.Чернівці (Першотравневий район);
спостереження (територія радіусом до 10 км від зовнішніх меж зони захисту): Чернівецька ТГ – м. Чернівці, с.Коровія; Боянська ТГ – с.Бояни, с.Припруття, с.Боянівка, с.Гай; Волоківська ТГ – с.Волока, с.Валя Кузьмина; Великокучурівська ТГ – с. Великій Кучурів, с.Годилів, с.Снячів; Горішньошеровецька ТГ – с.Задубрівка; Кам'янська ТГ – с.Кам’яна, с.Михальча, с.Заволока, с.Дубове, с.Спаська; Магальська ТГ – с.Рідківці; Мамаївська ТГ – с.Мамаївці, с.Стрілецький кут, с. Новий Киселів; Острицька ТГ – с.Луковиця, с.Цурень; Чагорська ТГ – с.Чагор, с.Молодія, с.Луковиця, с.Кут; Топорівська ТГ – с.Топорівці.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 951 раз
- Подякували: 1637 разів
У Чернівці на кінофестиваль «Миколайчук Опен» приїхав Арагорн з «Володаря перснів» американський актор Вігго Мортенсен
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Депутатам із Чернівців можуть дозволити їздити у відрядження за кордон
Відрядження депутата Чернівецької міської ради за кордон може здійснюватися за його основним місцем роботи, про що депутат за 3 дні до відрядження письмово повідомляє секретаря міськради із зазначенням мети виїзду, пункту призначення, строків перебування за кордоном.
Такий пункт у відповідному проєкті рішення "Про організацію направлення депутатів Чернівецької міської ради у відрядження за кордон" пропонує розглянути на червневій сесії депутатка міськради від фракції "Народний контроль" Світлана Каглянчук.
Відрядження депутата Чернівецької міської ради за кордон може здійснюватися за його основним місцем роботи, про що депутат за 3 дні до відрядження письмово повідомляє секретаря міськради із зазначенням мети виїзду, пункту призначення, строків перебування за кордоном.
Такий пункт у відповідному проєкті рішення "Про організацію направлення депутатів Чернівецької міської ради у відрядження за кордон" пропонує розглянути на червневій сесії депутатка міськради від фракції "Народний контроль" Світлана Каглянчук.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1230 разів
- Подякували: 1306 разів
Вони—то класні такі туалети(——
Але здається мені що Чернівці ще не доросли(
пс. Згадуються історіі про карету, годинник квітковий, велосипед на площі Турецькоі Криниці, статуетку лікарям, квіти на Кобилянській та ще якісь там були(
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1230 разів
- Подякували: 1306 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
ты давно тут не был , ну и вандализм есть везде , думаю и в Германии тоже его хватает сейчас.sergej1974007 писав: ↑23 червня 2024, 22:48Вони—то класні такі туалети(——
Але здається мені що Чернівці ще не доросли(
пс. Згадуються історіі про карету, годинник квітковий, велосипед на площі Турецькоі Криниці, статуетку лікарям, квіти на Кобилянській та ще якісь там були(
с каретой , часами и другим уже все ОК.
город очень сильно изменился за пару лет.
в лучшую сторону.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
Вітаємо!
Встигніть долучитися до розіграшу подарунків у рамках Місяця боротьби з артеріальною гіпертензією у Чернівцях!
Приходьте♀️ завтра, 25 червня, з 11.00 до 18.00 на Центральну площу в Чернівцях на фінальний день роботи пункту безкоштовного вимірювання тиску. 🩺
Виміряйте тиск та отримайте гарантований подарунок.
Також о 16:00 пройде розіграш 50 тонометрів у рамках акції “Поміряй тиск - подбай про серце”.
Коли ви востаннє міряли тиск? Подбайте про власне здоровʼя!
Встигніть долучитися до розіграшу подарунків у рамках Місяця боротьби з артеріальною гіпертензією у Чернівцях!
Приходьте♀️ завтра, 25 червня, з 11.00 до 18.00 на Центральну площу в Чернівцях на фінальний день роботи пункту безкоштовного вимірювання тиску. 🩺
Виміряйте тиск та отримайте гарантований подарунок.
Також о 16:00 пройде розіграш 50 тонометрів у рамках акції “Поміряй тиск - подбай про серце”.
- Master
- Легенда Форуму
а ты часто его меряешь?kreativ писав: ↑24 червня 2024, 17:01
я лет до 50 его вообще не мерил , а сейчас может раз в год за компанию.
только по тому , что есть тонометр дома .
ну и я на себе его проверяю , как и термометр.
ну у кого болезни сердца , те конечно меряют каждый день по многу раз.