У Чернівцях натовп зі смітттєвим баком рушив в центр міста

Обговорення останніх новин в регіоні
Valeria
Забанен навсегда
Дякував (ла): 671 раз
Подякували: 229 разів

Re: У Чернівцях натовп зі смітттєвим баком рушив в центр міс

Повідомлення Valeria » 01 жовтня 2014, 17:32

Sl@vcheg писав:Ну и?
Что "ну и"? Конкретней, я не умею читать мысли.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 01 жовтня 2014, 17:39

Valeria писав:
Sl@vcheg писав:Ну и?
Что "ну и"? Конкретней, я не умею читать мысли.
Вам я смотрю как-то очень хочется к людям придиратся. А скажите что вы забыли на нашем форуме раз пишете постоянно с совсем другого?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Valeria
Забанен навсегда

Повідомлення Valeria » 01 жовтня 2014, 17:48

Sl@vcheg писав: А скажите что вы забыли на нашем форуме

Этот форум ваша собственность, что вы мне указываете, что я тут забыла?
Sl@vcheg писав: раз пишете постоянно с совсем другого?
Конкретней с какого другого форума я пишу?

Smigol
Забанен навсегда

Повідомлення Smigol » 01 жовтня 2014, 17:50

Valeria писав:
Sl@vcheg писав: А скажите что вы забыли на нашем форуме

Этот форум ваша собственность, что вы мне указываете, что я тут забыла?
Sl@vcheg писав: раз пишете постоянно с совсем другого?
Конкретней с какого другого форума я пишу?
Мне одному кажется что у этой Валерии какоето бешенство матки на форуме?

HELLER
Новачок

Повідомлення HELLER » 01 жовтня 2014, 17:51

Свои же своиго приговорили.

Valeria
Забанен навсегда

Повідомлення Valeria » 01 жовтня 2014, 17:54

Smigol писав: Мне одному кажется что у этой Валерии какоето бешенство матки на форуме?
Конечно вам одному, у вас же шизофренический бред и галлюцинации. Такое как вам, может привидеться только в бреду.

Valeria
Забанен навсегда

Повідомлення Valeria » 01 жовтня 2014, 17:56

HELLER писав:Свои же своиго приговорили.
Ну почему же свои? Главврач долгое время беспредельничал и издевался над людьми.

Smigol
Забанен навсегда

Повідомлення Smigol » 01 жовтня 2014, 18:15

Valeria писав:
Smigol писав: Мне одному кажется что у этой Валерии какоето бешенство матки на форуме?
Конечно вам одному, у вас же шизофренический бред и галлюцинации. Такое как вам, может привидеться только в бреду.
Мадама. О таких ка вы говорят - Фрейду, т.е. связать все что есть и привести к одному, при этом привести огромное колл-во аргументов.

Зображення

Valeria
Забанен навсегда

Повідомлення Valeria » 01 жовтня 2014, 18:23

"Smigol"! Чего вы меня постоянно оскорбляете?

И флудите в этой актуальной теме? Откройте для этого тему и там испражняйтесь до усрачки?

Valeria
Забанен навсегда

Повідомлення Valeria » 01 жовтня 2014, 18:35

Свежак по теме:

Мігайчук після "народного альтфатера" зробив спробу відмовитися від своєї заяви про звільнення

Манолій Мігайчук, якого сьогодні в альтфатері таки змусили написати заяву на звільнення з посади головного лікаря Чернівецького госпіталя ветеранів війни, все ще не полишає спроб втриматися на посаді. Після ганебного катання у смітнику центром Чернівців, Мігайчук так і не зробив жодних висновків та написав нову заяву у якій відкликає свою попередню про звільнення. Про це повідомив Іван Мунтян після засідання постійної депутатської комісії облради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на якому розглядалося питання звільнення головного лікаря Чернівецького госпіталя ветеранів війни.

Попри завчасно сформований порядок денний засідання, у якому серед інших було питання звільнення одіозного головного лікаря госпіталю інвалідів війни М.Мігайчука за його заявою, робилися спроби змінити його і зачитати його нову заяву про відкликання попередньої заяви про звільнення.

Депутат облради, голова фракції «За Батьківщину» обласної ради Іван Мунтян наполягав на дотриманні затвердженого порядку денного і перешкоджав зачитуванню «заяви про відкликання заяви», адже такі дії суперечать регламенту.

- Люстрація головного лікаря комунального лікувального закладу пана Мігайчука відбулася не зненацька, конфлікт його з колективом триває давно, факти про його численні порушення також неодноразово оприлюднювалися, - наголошує голова фракції «За Батьківщину» І.Мунтян. – Спосіб, у який цього чиновника люстрували, підтверджує, що чаша терпіння людей переповнена. Лікарі, активісти – зазвичай спокійні і інтелігентні люди – посадили одіозного чиновника в смітник і примусили його нарешті написати заяву на звільнення. Адже попередні, цивілізовані способи протистояння не дали результату – цей керівник сховався від звільнення в… декретній відпустці! І коли зараз він посмів знову вийти на роботу, вирішивши, що «хмари розійшлися» - люди вчинили те, що вчинили. Представники ВО «Батьківщина» були присутні під час масового виплеску емоцій людей, ми цілком на їх боці. Яким же було моє здивування, коли на комісії раптом з’явилася заява Мігайчука про відкликання попередньої! Цілком очевидно, що комусь вигідно, аби він лишився на посаді. Надто вже наполегливими були спроби зачитати цю заяву – як виглядає, задля того, аби п. Мігайчук мав формальні підстави оскаржувати своє звільнення в суді. Саме тому я перешкоджав оприлюдненню заяви. Люди сказали своє слово, і я зробив усе, щоб це слово стало вирішальним. Комісія проголосувала за звільнення М.Мігайчука.

БукІнфо (с)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”