Допомога переселенцям!

Обговорення останніх новин в регіоні
Valeria
Забанен навсегда
Дякував (ла): 671 раз
Подякували: 229 разів

Re: Допомога переселенцям!

Повідомлення Valeria » 06 липня 2014, 00:00

Назар ukr писав:а слово " приїжає" - чого не виправили? і що за слово " в свому", може правильніше буде - "в своєму"? про " полибившимися" я взагалі мовчу *wtf* Сідайте двійка. Виправляйте ще раз) Грамотійка. :lol: То Вам шановна не окуляри потрібні, а словник!
Да прекращайте вы уже со своими нравоучениями, грамотей. Тут 90 % пишет с ошибками. Человек писал на скорую руку, пропустил пару букв, не нажал на пробел и т.д.

И, вообще, в этой теме обсуждается не правописание, а помощь беженцам.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 06 липня 2014, 00:07

Акінак - без проблем! До мене на город. сапу в руки і 150 грн в день + обід , на станки та засоби гігієни вистачає повністю!
Людина котра не лінива, і дійсно потребує допомоги вона і сама собі допоможе.
Хто не хоче сапати, чи не може - на ринку вантажникам завше є робота. Так що тут таке. Це Буковина, хто працює - той і має. А то звикли лежати і кричати - "Нас угнетают! Рассея, Рассея ! Деды ваивали! Водки давай!"
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 00:09 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 1 раз.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 06 липня 2014, 00:09

Valeria писав:
Назар ukr писав:а слово " приїжає" - чого не виправили? і що за слово " в свому", може правильніше буде - "в своєму"? про " полибившимися" я взагалі мовчу *wtf* Сідайте двійка. Виправляйте ще раз) Грамотійка. :lol: То Вам шановна не окуляри потрібні, а словник!
Да прекращайте вы уже со своими нравоучениями, грамотей. Тут 90 % пишет с ошибками. Человек писал на скорую руку, пропустил пару букв, не нажал на пробел и т.д.

И, вообще, в этой теме обсуждается не правописание, а помощь беженцам.
Саме цікаве що не я ці повчання почав. Людина мені пише і вказує я мою повну безграмотність а в самої помилка помилкою поганяє. Так що прочитайте повідомлення і оберіть кому адресувати Ваш комент!
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 00:10 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 1 раз.

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 06 липня 2014, 00:12

Я вам раджу звернутись до психолога, щоб так агресивно не реагувати на прості речі.
На цьому нашу з вами розмову рахую завершеною.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 06 липня 2014, 00:15

Назар ukr писав:Акінак - без проблем! До мене на город. сапу в руки і 150 грн в день допомагаю + обід , на станки та засоби гігієни вистачає повністю!
Людина котра не лінива, і дійсно потребує допомоги вона і сама собі допоможе.
Хто не хоче сапати, чи не може - на ринку вантажникам завше є робота. Так що тут таке. Це Буковина, хто працює - той і має. А то звикли лежати і кричати - "Нас угнетают! Рассея, Рассея ! Деды ваивали! Водки давай!"
Так якщо в вас є праця на городі і це не є жарт, а реальна пропозиція, то будет дуже доречно залишити цю інформацію волонтерам. Бо з працею у Чернівцях не дуже добре. Впевнений, що знайдуться бажаючі, та будуть вдячні. Не знаю, чому ви вважаєте, що на сході усі нероби. Це не правда, люди там різні.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 06 липня 2014, 00:18

Волонтер писав:
Я вам раджу звернутись до психолога, щоб так агресивно не реагувати на прості речі.
На цьому нашу з вами розмову рахую завершеною.
Я відповів Вам Вашою монетою, бо як кажуть "ібо нефіг"! За собою просто слідкуйте тай все. бо в іншого скалку бачите, а в себе колоди не помічаєте!
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 00:36 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 1 раз.

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 06 липня 2014, 00:23

German писав: Но если вы защищаете всех подряд - включая и этих оборотней, которые просто убежали, пока всё не уляжется и продолжают всем доказывать, что только со входом российских войск в те области, а также после изгнания оттуда украинской армии всё будет "по-правде и справедливости" - вы провокаторша и лучше с такими темами и просьбами закрыть тему и идти большими шагами подальше от этого Форума и с Западной Украины в частности - хватит тратить время, средства и силы на содержание предателей и провокаторов (коим вы, в таком случае, также являетесь), призывающих поддержать беспредел на востоке и позволить Уте оттяпать ещё кусок страны. *hammer* Пусть последний подавится Крымом и Севастополем - как в анекдоте про тестя и зятя, когда зять говорит при очередном скандале с тестем "Чтобы вы, дорогой тестюшка, съели мою тёщу и ей же подавились!" :twisted:
Як на вашу думку можно виявити перевертнів в простій розмові - поділіться своїми думками, дуже цікаво.

А ще коли ви завели розмову про провокаторів і спонсорів, то ми вже не один раз чули розмови проте що
"Волонтерський рух Буковини" спонсорує війну тим що ми паралельно збираємо допомогу для наших військових що знаходяться на Сході України.

Якщо вам цікаво почитати про нашу роботу , дізнатись інформацію про кількість переселенців, про потреби наших військових, подивитись всі звіти та чеки про витрачені гроші, долучайтесь до нашої спільноти "Волонтерський рух Буковини" у Фейсбуку та ВКонтакті.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 06 липня 2014, 00:34

akinak писав:
Так якщо в вас є праця на городі і це не є жарт, а реальна пропозиція, то будет дуже доречно залишити цю інформацію волонтерам. Бо з працею у Чернівцях не дуже добре. Впевнений, що знайдуться бажаючі, та будуть вдячні. Не знаю, чому ви вважаєте, що на сході усі нероби. Це не правда, люди там різні.
[/quote]

Відповідаю по- порядку.
= Не знаю, чому ви вважаєте, що на сході усі нероби. Це не правда, люди там різні. - Так різні, але більшість *vodka* як би це мягше сказати - просто не хотять працювати, вважають що держава все повинна їм зробити. Я був певний час там і знаю.Елементарно в будинку на голову глина падає - вони ходять скаржитись, приводять комісії якісь замість того щоб замішати в відрі глину і два рази рукою провести. Це те що я бачив. А села бачили які там? Який бардак? І Ви кажете що там є працьовиті люди?
= На рахунок праці на городі то не жарт, в мене працюють люди 150 грн і більше в день, однак зараз основна робота вже завершена ,а ті хто працює то я в них не буду відбирати можливісь підробити через якихось "ватників". Але як приклад не ходити з простягнутою рукою я навів. Далі хай самі думають
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 00:34 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 1 раз.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 06 липня 2014, 00:54

Допомога переселенцям не означає повний пансіон.
Люди приїджають наприклад родиною 3-4 людини. День перший - треба десь оселитись. День другий - треба йти шукати роботу. Через якійс час робота знаходиться, але ж зарплатня не одразу. Увесь цей час треба щось їсти усій родині. Добре, коли є якісь гроші, але багато кто їде просто з документами. Наприклад, ті, кто їхав з Словянска. Грошей вже нема, бо могли пограбувати, просто скінчилися бо нема праці останій час, доїхати було треба.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 06 липня 2014, 01:28

Я би міг багато сказати по темі ... , але нІколи ... .
Тільки спитаю :
*А нафіга (вибачте) в списку "згущене молоко" ... ?!
*Це що необхідний продукт харчування біженця ... ?!
*Невже в кожній хаті на Буковині того молока завалісь ... і його терміново біженці потребують ... ?!
*Чому це я маю зранку їсти чай хлібом (просто чай і просто хліб) ... , а біженцям жертвувати на явно НЕ дієтичний продукт НЕ першої необхідності ... ?!
*Я ще розумію солдатам після бою і копання траншей треба ... для швидкого відновлення сил ... . А просто буханка хліба і літр молока на ті ж гроші їх (біженців) би не влаштувало ... ?!
*Що без згущенки зомбі-РАШ-ТБ єффекту не дає довготривалого і ломить не по дєтскі ... ?!
*Може все таки спробуєте пару таблеток валер*янки для початку для приведення себе в нормалізований стан ... , в якому можна хоч раз новини українськиі подивитись без паніки і істерії ... ?!
*
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 01:30 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”