У Чернівцях проведуть протестний марш

Обговорення останніх новин в регіоні
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Re: У Чернівцях проведуть протестний марш

Повідомлення kreativ » 27 серпня 2013, 23:28

dARCY писав:
kreativ писав:пропоную наступний мітинг проти рівня інфляції гривні :!: :!: :!:
одним махом піднімемо економіку країни :!: :!: :!:
ви дійсно креативні, в обгрунтуванні недоцільності мітингу,це видно в кожному пості,не треба так частити,нехай люди збираються,потрібно з такого починати, а пісеньки, що нічого не змінеться ми вже чуємо три роки,дуже вигідна позиція для влади *pioner*
В мене часами враження, що пишу китайскою я?
Міняти багато чого потрібно. І міняти - ПОТРІБНО. Але мітинг з таким лозунгом і такою ціллю - не принесе ніяких результатів.

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 28 серпня 2013, 01:19

Rassel писав:
kreativ писав:це, звісно, весело - махати прапорцем і скандувати дружно якісь провокативні гасла. покричати і подуріти в центрі міста, чьо. при цьому можна вважати, що нібито от серйозну справу робиш же, Батьківщину рятуєш. але от справді хтось вважає, що таким методом можна щось змінити?

цю країну врятують лише коктейлі Молотова в правильних руках та масові розстріли.

п.с. все, піду я краще із цієї теми. але надіюся, що мої слова змусять замислитися ідейних мітингувальників над сенсом витраченого таким чином часу.
Гадаю що можна цим тільки глянути на сильнообуренну верству населення, але скажу так, якщо хтось проти правління Януковича, то покажіть хоть одного кандидата, який не буде точнісенько так же правити.
І чи не ті самі олігархічні кола ах....ов, фі......ш, пі.....к, і їм подібні, яким залишилось лишень приватизувати людей, приведуть в крісло "Гаранта Конституції" свого ручного публічного тушкана? З них потрібно починати!
8-) А то смішно виходить, а неподобається вам цей, нате іншого, потім іншого, а, з опозиції потрібно... будьласка. Ми вам стількох понавиховували, що ви й не здогадуєтесь. Поки ви демократичними цивилізованими методами їх лаятиме, ми свої дєлішки провертатимемо. Лишнь нас не чіпайте, бо з мільярдами важко розлучатися.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 28 серпня 2013, 01:58

Дельфин писав:Tyrex7
це все одно що плювати проти вітру.
У нашого стадо-населення не існує ніяких аргументів щоб відстоятии себе. Вони завжди знайдуть причину нічого не робити і переконають себе гарненьким аргументом.
Ну що не бачиш як живем і серед кого?
Я тепер в таких темах можу просто постібатись, знаючи що це все марно і дарма. тільки могила виправить цю землю.

Сидіть і нічого не робіть. Звісно все нічого не дасть. То весь світ дурний що виходить і протестує, а розумний хохол сосе лапу в берлозі і тішить себе - що то нічого не дасть. Так буде поки не здохне останній із стада.
На це й розрахунок. На те, щоб всі так вважали. Насправді, все простіше. Народ привчили грати по написаному сценарію, довели і запаморочили мізки до того, що ми зневірені, навіть в підтримку один одного, рідних сусідів, друзів. ....... Ми не помічаємо, як стаємо схожими на диких хижаків, щоб вижити починають дбати тільки кожен за себе, на зразок моя хата з краю..... А ось випадки останніх гучних, резонансних фактів, ну нехай,на прикладі Врадіївки. Ось це не по сценарію, оце вже не добре панікують сцинарісти, негайно потрібно взяти ситуацію під котроль і очолити невдоволених, щоб біди не сталось. Для справжньої революції потрібна жертва, ось тут все могло і початись. Але ж, спрацювала система, вгамували все. І тишком нишком. Час лікує все. Коли я сказав, що все набагато простіше, мав на увазі, що рядові члени і активісти всіх політичних структур від районних до обласних, під тиском громади повинні змушувати працювати своїх партійних лідерів на інтереси народу. Вимагати зустрічей з обраними НАМИ, депутатами в округах, публічні, вуличні, так , як під час передвиборчої кампанії, питати з них про невиконання своїх передвиборчих обіцянок, вимагати від них чесності і компетентності, можливо навіть вказувати їм на шляхи вирішення тих чи інших проблем. Не справляються, відмазки ліплять, крайніх серед опонентів шукають............ до побачення..........іншого, і т.д. Фаховість і дипломатія здатні зробити багато. Коли вони почнуть дбати про потреби лекторату свого округу, тоді і в Державі покращення неминучі. Адже програми і ідеї всіх політичних структур спрямовані на позитивні і раціональні дії. Чомуж таке непорозуміння між політичними партіями? за що ж вони так б'ються? Невже за Державу, за свій народ? Коли ми по праву вимагатимемо від наших народних обранців результатів, змушувати їх бути поруч з нами в наших проблемах, розбудимо в них совість, коли вони дійсно відчують відповідальність за свої вчинки перед людьми що в них повірили, стануть насправді народними, ось тоді і ми повинні пліч опліч допомгти їм. Ось і олігархи затремтять, і влада народною стане................можливо?
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 02:35 користувачем Шматко, всього редагувалось 1 раз.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 28 серпня 2013, 12:07

вірно, це другий крок. Коли ти вже НЕ БОЇШСЯ вимагати, ти починаєш шукати з кого би це требувати.
Коли ти вже активний громадянини-ти починаєш активно вимагати "за базар" міцевого депутата.
А ПЕРШИЙ крок -вийти виявити протест і зрозуміти що ти це можеш і тебе за це не побють. :D
Потім знову вийти і сказати-Я ПРОТИ!!!!так жити!!

А потім вже другий крок, третій і наступний. А ту починають казати, що дитині не треба вчитись ходити, нехай сидить на попі рівно і не рипається. нехай повзає, навіщо вчитись ходити?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

nastya2012
Зацікавлений

Повідомлення nastya2012 » 28 серпня 2013, 15:07

Я всегда с умилением смотрю на эти акции протеста...Разве они , что-то способны изменить? Нет! Они создают проблеммы для, нас, обычных рядовых граждан, - дорогу перекрывают, проехать не дают, это нормально по вашему? почему я должна страдать (опаздывать на работу) из-за недовольства кучки людей, которые не смогли найти себя в жизни и теперь обвиняют всех и вся, "по дороге" зарабатывая протестами себе на хлеб , потому что другим путем заработать не могут, так как на большее не способны...Дождитесь выборов и идите голосуйте за кого хотите, протестуйте , меняйте власть и т.д. по списку....

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 975 разів
Подякували: 1656 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 28 серпня 2013, 15:16

nastya2012 писав:Я всегда с умилением смотрю на эти акции протеста...Разве они , что-то способны изменить? Нет! Они создают проблеммы для, нас, обычных рядовых граждан, - дорогу перекрывают, проехать не дают, это нормально по вашему? почему я должна страдать (опаздывать на работу) из-за недовольства кучки людей, которые не смогли найти себя в жизни и теперь обвиняют всех и вся, "по дороге" зарабатывая протестами себе на хлеб , потому что другим путем заработать не могут, так как на большее не способны...Дождитесь выборов и идите голосуйте за кого хотите, протестуйте , меняйте власть и т.д. по списку....
А если поднимают квартплату, налоги, зарплаты постоянно задерживают бюджетникам, любые маломальски контролирующие органы приходят и обкладывают данью или отбирают все что захотят то тоже не выходить так-как мешаем "нормальным гражданам"?
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 15:16 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 28 серпня 2013, 15:21

nastya2012 писав:Я всегда с умилением смотрю на эти акции протеста...Разве они , что-то способны изменить? Нет! Они создают проблеммы для, нас, обычных рядовых граждан, - дорогу перекрывают, проехать не дают, это нормально по вашему? почему я должна страдать (опаздывать на работу) из-за недовольства кучки людей, которые не смогли найти себя в жизни и теперь обвиняют всех и вся, "по дороге" зарабатывая протестами себе на хлеб , потому что другим путем заработать не могут, так как на большее не способны...Дождитесь выборов и идите голосуйте за кого хотите, протестуйте , меняйте власть и т.д. по списку....
Ну да конечно, намного лучше ведь "кушать борщ когда тебе в тарелку наплевали и терпеть". Да протесты и акции для кого-то неудобно, но сколько в последнее время даже в Черн. обл.выходили люди на дорогу и дорогу ремонтировали после этого, а до "немає грошей в бюджеті". Да можно есчё там обращение в суды и т.д., тут скажу одно "Доздравствует наш суд, самый..........."
Выборы, а Вы верите в их чесность? пока мы терпим, они чесными не будут."Дождитесь выборов" - они уже надумали как с Киевсоветом зделать-продлить себе полномочия.
Почему я исправно плачу налоги, соц."внески", налог с бензина, газ, свет и т.д., а в свой адрес получать только "бесплатную" медицыну, обалденные дороги, супер цены.
Вы явно замечали, в очереди платить ком.услуги стоят в первую очередь пенсионеры, посчитайте сколько они отдают за "блага цивилизации" и на что им жыть. а ведь мы тоже будем пенсионерами, Вы тоже так же хотите??
Может я девушка наивная,но хочется верить в лучшее.
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 15:37 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

nastya2012
Зацікавлений

Повідомлення nastya2012 » 28 серпня 2013, 15:38

Дороги сделали бы в любом случае в этом году, ну может с разницей в пару недель. деньги для этого были выделены и по мере перечисления их дороги делали - это первое.
Второе -" в тарелку плюют" как вы выразились..как бы вам обьяснить ...скажем так, людям с комплексом жертвы, считающим , что им все должны
Третие- я вот верю в то что выборы честные, так как была в комиссии неоднократно при подсчете голосов, там все честно. Другое дело, что есть люди которые берут "бабульки" за свой голос на выборах, а потом плачут как все плохо.
И четвертое - ну есть пример перед глазами, "Оранжевая революция" - постояли, померзли, сделали перевыборы ...И О! Чудо случилось .... Что мы имеем в результате???
Мне лично акции эти по барабану, митингуйте где то на площадях и пешеходных улицах...дайте мне спокойно доехать на работу и с работы! Это все!

А по поводу медицины - Вы наверное действительно наивны, где в Европе бесплатное медицинское обслуживание????? .
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 15:55 користувачем nastya2012, всього редагувалось 3 разів.

nastya2012
Зацікавлений

Повідомлення nastya2012 » 28 серпня 2013, 15:44

Sl@vcheg писав:
А если поднимают квартплату, налоги, зарплаты постоянно задерживают бюджетникам, любые маломальски контролирующие органы приходят и обкладывают данью или отбирают все что захотят то тоже не выходить так-как мешаем "нормальным гражданам"?
Так, начнем с квартплаты, напомните мне когда подняли последний раз квартплату??? - я уже три года плачу 54.01 грн, пока не чего не поменялось..
Скажите каким именно бюджетникам задерживают зарплату???
По поводу обкладывают данью... а кто их научил эту дань брать? кто им носил постоянно? кому надо побыстрей вопросы решать? я очень хорошо помню как все начиналось..надо расписаться в загсе в определенный день ---не вопрос решаемо, надо в БТИ побыстрей--- тоже решаемо. И это все мы сделали своими руками сообщя....нося им дань, а теперь это все в порядке вещей. И если уж совсем на чистоту, а что при советском союзе такого не было ? или у нас есть пример стран с нулевым уровнем коррупции? НЕТ...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 серпня 2013, 15:49

*facepalm *facepalm *facepalm
От в Заболотові перекрили дорогу,раз потім ще раз, а зараз дорогу вже зробили... А ви кажете кучка, проблеми для інших. Так і скажіть Вам подобається ця влада?
Чекати на вибори і голосувати? От один раз уже чекали виборів, як результат Ющ просрав все, що тільки міг. Може пора вже привчати владу, що народ може з влади чогось вимагати? Чи Ви дійсно вважаєте, що Яник на сході не підтасує дані, щоб перемогти? Чесні вибори, не смішіть мене, я памятаю як в селі де живе 100 жителів проголосували 2000, а Ви кажете чесні вибори, ну-ну...
До речі відносно запізнень на роботу
Maxi писав:У Чернівцях молодь проведе протестний марш проти Віктора Януковича.

"Ми вимагаємо усунення від влади кримінально-олігархічного клану Януковича", - повідомляють організатори у соцмережі.

Акцію запланували на 12 вересня. Початок о 17:00. Місце проведення - Центральна площа.Друзья не ленитесь,от каждого из нас зависит в какой стране мы будем жить,сходите выразите свое нежелание жить в такой Украине.Но пасаран!
Я соромлюсь запитати, а на яку роботу Ви ідете в 5 вечора?
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 15:51 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”