Дельфин писав:Tyrex7
це все одно що плювати проти вітру.
У нашого стадо-населення не існує ніяких аргументів щоб відстоятии себе. Вони завжди знайдуть причину нічого не робити і переконають себе гарненьким аргументом.
Ну що не бачиш як живем і серед кого?
Я тепер в таких темах можу просто постібатись, знаючи що це все марно і дарма. тільки могила виправить цю землю.
Сидіть і нічого не робіть. Звісно все нічого не дасть. То весь світ дурний що виходить і протестує, а розумний хохол сосе лапу в берлозі і тішить себе - що то нічого не дасть. Так буде поки не здохне останній із стада.
На це й розрахунок. На те, щоб всі так вважали. Насправді, все простіше. Народ привчили грати по написаному сценарію, довели і запаморочили мізки до того, що ми зневірені, навіть в підтримку один одного, рідних сусідів, друзів. ....... Ми не помічаємо, як стаємо схожими на диких хижаків, щоб вижити починають дбати тільки кожен за себе, на зразок моя хата з краю..... А ось випадки останніх гучних, резонансних фактів, ну нехай,на прикладі Врадіївки. Ось це не по сценарію, оце вже не добре панікують сцинарісти, негайно потрібно взяти ситуацію під котроль і очолити невдоволених, щоб біди не сталось. Для справжньої революції потрібна жертва, ось тут все могло і початись. Але ж, спрацювала система, вгамували все. І тишком нишком. Час лікує все. Коли я сказав, що все набагато простіше, мав на увазі, що рядові члени і активісти всіх політичних структур від районних до обласних, під тиском громади повинні змушувати працювати своїх партійних лідерів на інтереси народу. Вимагати зустрічей з обраними НАМИ, депутатами в округах, публічні, вуличні, так , як під час передвиборчої кампанії, питати з них про невиконання своїх передвиборчих обіцянок, вимагати від них чесності і компетентності, можливо навіть вказувати їм на шляхи вирішення тих чи інших проблем. Не справляються, відмазки ліплять, крайніх серед опонентів шукають............ до побачення..........іншого, і т.д. Фаховість і дипломатія здатні зробити багато. Коли вони почнуть дбати про потреби лекторату свого округу, тоді і в Державі покращення неминучі. Адже програми і ідеї всіх політичних структур спрямовані на позитивні і раціональні дії. Чомуж таке непорозуміння між політичними партіями? за що ж вони так б'ються? Невже за Державу, за свій народ? Коли ми по праву вимагатимемо від наших народних обранців результатів, змушувати їх бути поруч з нами в наших проблемах, розбудимо в них совість, коли вони дійсно відчують відповідальність за свої вчинки перед людьми що в них повірили, стануть насправді народними, ось тоді і ми повинні пліч опліч допомгти їм. Ось і олігархи затремтять, і влада народною стане................можливо?