Збили людину

Обговорення останніх новин в регіоні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Збили людину

Повідомлення sergej1974007 » 26 вересня 2018, 20:43

ash писав:
26 вересня 2018, 19:52
Камера есть на перекрестке русской и южки, и смотрит как раз в сторону этого пишеходника.
Где перекресток русской и южки?
пс. Если я не ошибаюсь эта камера которую показал дерзкий—— она с высотки над игральными автоматами стоит где—то там.( откуда на том пешеходнике южка?)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

ash
Поважний користувач
Дякував (ла): 96 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ash » 26 вересня 2018, 21:25

Как где? Как на буд макс поворот.
Вкладення
Screenshot_20180926-212556.png

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 26 вересня 2018, 22:32

sergej1974007 писав:
26 вересня 2018, 20:43
Если я не ошибаюсь эта камера которую показал дерзкий—— она с высотки над игральными автоматами

на сколько я помню . это камера банка привата. он там
недалеко от перекрестка и выезда с экватора
Господи, храни Украину.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 26 вересня 2018, 23:49

koka73 писав:
26 вересня 2018, 22:32
sergej1974007 писав:
26 вересня 2018, 20:43
Если я не ошибаюсь эта камера которую показал дерзкий—— она с высотки над игральными автоматами

на сколько я помню . это камера банка привата. он там
недалеко от перекрестка и выезда с экватора
Ок—ок.
Я пэрэпрошую))
Действительно камера Привата——
Я спутал пешеходники эти——думал что тот что раньше.((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 вересня 2018, 11:36

Keon писав:
18 вересня 2018, 19:02
На момент аварії з летальними наслідками атомобіль екіпажу патрульної поліції Чернівців рухався зі швидкістю 60-80 км на годину. Наїзд на пішохода відбувся до переходу, як свідчать уламки пошкодженого авто. Тому законних підстав затримати патрульних, які скоїли ДТП, немає.
...
Законних підстав для затримання патрульних, які вчинили ДТП, немає. Підозру їм не оголошували, повідомив Олег Пелепюк.
Прокуратура и полиция ... на полном серьёзе заявляют что 80 км/ч через жёлтый перекрёсток в городе -- это норма ... ! Только вдумайтесь в это !!!
Да на такой скорости если старушка в чёрном будет дорогу переходить на переходе -- ни её никто не заметит ни она никого не успеет увидеть ... ! Там же на видео от Дерзкого прекрасно видно световой занавес от прожектора какого-то ... !
Судить и сажать надо и полицейского который 80 км/ч через пешеходные ехал , и того кто установил/включил прожектор , и тех кто не обеспечил работу надлежащих камер в нужное время ... . И вообще не мешало бы в законе запретить изымать без особой надобности видеоматериалы у частных лиц и на серверах банков и пр. . Для этого существуют методы копирования и их вполне достаточно для предварительных расследований ... !
И ещё одно .
Судя по всему как заявляют что сбитие произошло после перехода -- подлог , ибо при выезде с перекрёстка ... до перехода -- это перекрёсток , на котором мигал жёлтый ... !!!
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

ash
Поважний користувач
Дякував (ла): 96 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ash » 27 вересня 2018, 19:08

Сегодня специально сделал фото камер, реально одна смотрит именно в сторону того пешеходника, ниже фото, расстояние от камеры до него 100-150 метров, там 100% должно быть видно его !!!
Вкладення
DSC_0056.JPG
DSC_0055.JPG

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 27 вересня 2018, 21:19

ash писав:
27 вересня 2018, 19:08
Сегодня специально сделал фото камер, реально одна смотрит именно в сторону того пешеходника, ниже фото, расстояние от камеры до него 100-150 метров, там 100% должно быть видно его !!!
Камеры там для распознания номерных знаков.

100-150 это уже очень далеко.

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 29 вересня 2018, 00:54

Вот новая инфа
Вкладення
B10C1FE5-6DBB-467C-92C7-F15C23124D1A.png

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 01 листопада 2018, 20:43

Людину вбило поліцейське авто, а винні магазинИ
Саме так вирішили у патрульній поліції та чи не щовечора вчиняють перевірки тих підприємців, які працюють на вулиці Руській

Нагадаємо читачам «Погляду», що уночі 16 вересня у Чернівцях в районі Гравітону трапилася жахлива аварія – патрульний автомобіль поліції на смерть збив людину (скоріш за все, на пішохідному переході). Проте і досі причин та передумов цієї ДТП ніхто не розголошує.
Натомість у Патрульній поліції Чернівців активно намагаються знайти крайніх. І навіть, якщо не вдається виправдати своїх, то потрібно максимально скомпрометувати усіх навколо.
До редакції звернулася підприємець, магазин якої розташований поруч з місцем страшної ДТП. Як розповіла жінка, після цієї аварії та загибелі людини мало не щовечора приїздить патрульний автомобіль (інколи навіть два) та намагаються закрити магазин. Мовляв, чи не розміщення там магазину спричинила загибель людини. І навіть наявність усіх дозвільних документів не зупиняє нових патрульних (це вже неодноразово підтверджувала ціла комісія при департаменті економіки міської ради). Які діють давніми, випробуваними методами.
У Патрульній поліції Чернівців активно намагаються знайти крайніх
- Уже півтора місяця вони просто не дають ні жити, ні працювати. Коли їм показуєш усі дозвільні документи (ліцензії, режим роботи тощо), вони просто ігнорують їх. Кажуть, що це їм «не указ». Дійшло до того, що прямим текстом заявляють, що вони «прикриють цю лавочку», - каже підприємець Орися Олександрівна. – Як можна, з одного боку, нібито стояти на сторожі закону, а з іншого – діяти протизаконними методами? Уже зверталися зі скаргами до прокуратури, керівництва Патрульної поліції, телефонували на «гарячу лінію»…
Минулої п’ятниці, 25 жовтня, відбулося засідання комісії, яка підтвердила наявність документів та роботу закладу торгівлі в правовому полі. Проте, схожу, для поліції це лише пустий звук.
Не дивно, що патрульні діють такими методами. Адже буквально одразу після цієї трагічної аварії з’ясувалося, що на відеореєстраторі з патрульного автомобіля немає жодного запису. Зокрема й аварії. Нібито патрульні заряджали мобільники і вимкнули реєстратор.
- Із наявних 32 гігабайтів пам’яті картки реєстратора зайнято лише 10 мегабайтів. Тобто запис не здійснювався, - повідомив на прес-конференції заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк.
З’ясувалися й інші цікаві подробиці. Виявляється, що і сам реєстратор з патрульного автомобіля витягла колега патрульних, яка приїхала першою на місце. Мовляв, аби його не забрали з автомобіля люди, які перебували на місці аварії… Тому з’ясувати тепер причини цієї ДТП – надзвичайно складно. Можна вигадувати якусь міфічну погоню за порушником, що і призвело до аварії, аби взагалі зробити винним загиблого, чи магазин поруч – усе це нинішні методи роботи.
Але якщо за півтора місяця з моменту аварії слідчим не вдалося встановити усі обставини трагедії, то патрульні вже «призначають» винних самостійно. Адже за їхньою логікою, щоб у місті був порядок, зайвими є усі люди та різні заклади. Бо, якби їх не було, то патрульні безперешкодно катались би містом і не було б жодних правопорушень.
P.S.
Нагадаємо, що це вже не перша смертельна ДТП з участю патрульних поліцейських. У липні 2016 року загинув мотоцикліст, уродженець Сторожинецького району, якого переслідували патрульні автомобілі.
Патрульні влаштували погоню за мотоциклістом, який тікав від них, оскільки не мав водійського посвідчення. Поліцейські перегородили йому дорогу, водій мав намір об’їхати правоохоронців, однак врізався в електроопору, внаслідок чого загинув.
І немає нічого дивного, що вироку у цій справі за понад два роки досі немає. Ба більше. Досі триває слідство і справу навіть не передали до суду…
Олесь ЗАДНІСТРОВСЬКИЙ
https://pogliad.ua/news/chernivtsi/lyud ... ini-362710

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 01 листопада 2018, 21:04

Я вже далеко не вперше бачу моменти , коли несподівано з*являється серед патрульних на місцях подій міфічна особа жіночої статі , вчиняє якісь дії і ніхто її ніколи не зупиняє щоб не говорили свідки чи учасники подій ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”