От така риторика...у населення...
![Русская рулетка *gun*](./images/smilies/dx.gif)
а если все таки он бил?...hazajin писав:[media]
А если он бил в ответ на незаконные действия? Если бил конечно. Полиция сейчас так ролик нарежет, что ни кто не разберет.Master писав:а если все таки он бил?...hazajin писав:[media]
(лично у меня его личность и его показания не вызывают доверия)...
GRAND писав:Ось тут бурхливо обговорювали http://vk.com/wall-31930568_967536
Розмовляв з полісменом нашим....тс так як ти за постив....є в правилах синя і жовта полоса.....
Він декілька днів малював лінії, підкреслю...лінії...тобто , один день жовта, інший синя...поліція штрафує за паркування на наступний день лінія іншого кольору, і так декілька днів....автомобілісти вже возмущались поліції, щоб розібрались нарешті можна чи ні
Коли його зловили на гарячому , типу він малював прапор, скручували щоб розібратись він тягнув руки теж не хило, тобто повод був
Про нього розповідав один знайомий, на майдані він продавав символіку, поліцію він викликав 10 разів а то Мастеру так і не відповіли....швидку допомогу було що напрягав, а тепер от питання ТС, по вашому це його треба захищати? Замість того щоб працювати швидка має слухати його, поліція так само має кататись на його дитячі вибрики, я думаю його добре потрібно оштрафувати, і хай піде на виправні роботи, бордюри хоче фарбувати...хай йде
Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
от это уже ближе к правде.GRAND писав:Ось тут бурхливо обговорювали http://vk.com/wall-31930568_967536
Розмовляв з полісменом нашим....тс так як ти за постив....є в правилах синя і жовта полоса.....
Він декілька днів малював лінії, підкреслю...лінії...тобто , один день жовта, інший синя...поліція штрафує за паркування на наступний день лінія іншого кольору, і так декілька днів....автомобілісти вже возмущались поліції, щоб розібрались нарешті можна чи ні
Коли його зловили на гарячому , типу він малював прапор, скручували щоб розібратись він тягнув руки теж не хило, тобто повод був
Про нього розповідав один знайомий, на майдані він продавав символіку, поліцію він викликав 10 разів а то Мастеру так і не відповіли....швидку допомогу було що напрягав, а тепер от питання ТС, по вашому це його треба захищати? Замість того щоб працювати швидка має слухати його, поліція так само має кататись на його дитячі вибрики, я думаю його добре потрібно оштрафувати, і хай піде на виправні роботи, бордюри хоче фарбувати...хай йде
Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
100% згоден. До того ж ТС постійно називає теми занадто верескливо та істерично. Хоча насправді - звичайна битовуха про бомжа.. Так як на мене виглядає..Master писав: И к чему этот цирк с Евромайданом в заголовке???
Если он медик - то пусть лечит людей! а не тролит полицию каждый день!
А ему судя по всему просто нечем заняться! И на майдан он поехал скорее всего по той же причине.
Да и при чем тут Майдан???