Новая Полиция в г.Черновцы (Выступление Яценюка и Авакова) 27.03.2016г

Обговорення останніх новин в регіоні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1309 разів

Re: Новая Полиция в г.Черновцы (Выступление Яценюка и Авакова) 27.03.2016г

Повідомлення sergej1974007 » 29 березня 2016, 19:29

Дельфин писав:
Але і вона також не еталон культури і права.
"І шо"?

Ну і шо ви тут побачили толпою?
Хто сміливий скаже, чому водій повинен був платити штраф?
Я сміливий і скажу :D ---
Я рахую що водій не мусив би платити штраф за відсутності відеофіксаціі порушення.
І рахую що потрібно вирішити питання з обладнанням тих поліцейських-- натикати відеокамер куди тільки влізе.
А ще рахую що на сьогодняшній день потрібно давати ім невеличку поблажку і не розбиратися з ними як з старими мєнтами.
Хорошу знайому( с) хотіли штрафанути за неправильну парковку-- а вона хороший адвокат і юрист взагалі--- вона потратила біля години свого часу на юридичний лікбєз-- але корректно і по закону.
В цьому випадку поліцейська теж не " еталон ввічливості"-- але можна було це питання по інакшому вирішити а не бикувати відразу.
Як я і казав--- НП-- це єдина на данний момент реформа , яку можна потрогати руками-- і тому я особисто даю ім Шанс. :D
Якщо не виправдають моіх очікувань-- все стане взад. :(
Пс. Але я по великому рахунку і не порушую особливо. :?
Ппс. Я німцю знайомому розповів про ДК і про ситуацію нашу-- як з мєнтами розбираються юридично грамотні люди--- для нього був шок :D --- тут і близько такого немає--якщо з чимось не згідний-- в суд( а в суді-- перевага на боці поліціі), якщо би так бикував-- навіть не уявляю що би сталося. :(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 29 березня 2016, 19:40

Ото ж бо. Спочатку закони зробіть НОРМАЛЬНІ і ДЛЯ ВСІХ, а потім все інше. Я також люблю нові поліцію. Але я не буду "прогинатись", якщо вони і далі будуть робити не по закону і по поняттям. Навіть гарні блондинки.

Їх же вчили законам! То якої мами вони починають розмову, якщо не можуть її закінчити ПО ЗАКОНУ? Вже відмінили докази? Я щось пропустив?

А твій знайомий ніцеь знає, що у нас судівська корупція, ментовський безпредел, і країною керує корупція? Твій знайомий знає, що менти збирають гроші, стоять без значка, не знають законів, діють на свой розсуд, а не по закону, ховаються в кущах, фальсифікують протоколи, домовляються із суддями, виконують план, відпускають своїх і закривають справи лохами відмазуючи своїх? і так далі... Він може уявити, що поліція - це рекет на дорозі?
Ти про це йому розказував?

Твій німець уявляє, як це піти в суд, і щоб суддя запитувала - чим докажеш, що ви невинні, бо мент вважає, що ви винні.
Ти сидиш в самій законопослушій країні в світі, де без закону навіть не пукнуть. І починаєш писати якусь хрень, що мент правий лише тому, що він мент. Ти не вчишся у німців главенству законів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 29 березня 2016, 19:54

Дельфин писав: Ти сидиш в самій законопослушій країні в світі, де без закону навіть не пукнуть. І починаєш писати якусь хрень, що мент правий лише тому, що він мент. Ти не вчишся у німців главенству законів.
Ремарочка про " хрєнь"---
Ти навіть не уявляєш яка купа народу в " самій законослухняній краіні світу" щодня порушує ці закони і всіляким чином намагаються обдурити державу.
Вся галузь будівельна працює на 50% якщо не більше з порушеннями закону.
Мій кусочок робіт--- взагалі не може існувати якщо працювати повністю по- білому.
А це тисячі і десятки тисяч людей.
І всі це знають і всі це розуміють-- і десь більше на це закривають очі, а десь показово ловлять і наказують.
Поліцейські-- такі самі люди, а інколи і уроди-- як і у нас.
В приватній розмові-- досить великий чин поліцейський розказував що всі все розуміють, але зробити вже нічого не можна.
Німеччина продовжує копати яму під собою своіми соціальними програмами.
Малюсенький приклад з останнього--
Мій напарник заробив за той місяць енну сумму грошей--- таку сумму до копійки-- отримав би без великих складнощів якщо би не працював весь місяць, а просто взяв соціальні гроші.
Навіщо йому працювати? :(
Пс. Німеччина-- не Рай земний насправді.
І зовсім не все тут рожеве. :(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 29 березня 2016, 20:13

Про податки я добре знаю, і про те що соц допомога іноді вигідніша чим робота. Є кому мені це звідти розказувати. А про високі соц стандарти які погублять Німеччину я вже писав.
Не переводимо "стрелки".

Закони порушують у вас мігранти і для мігрантів. Не німці, і не для німців. Будівельна галузь кишить не німціями. От там і порушення. А справжній німець колесо собі не замінить сам і не стане на стоянку для інваліда. Не те що, як ти, полізе без страховки на верх. Може тільки вже ті, яких ви "зіпсували" поруч із собою. :D
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 29 березня 2016, 21:04

Дельфин писав:
Закони порушують у вас мігранти і для мігрантів. Не німці, і не для німців. Будівельна галузь кишить не німціями. От там і порушення. А справжній німець колесо собі не замінить сам і не стане на стоянку для інваліда. Не те що, як ти, полізе без страховки на верх. Може тільки вже ті, яких ви "зіпсували" поруч із собою. :D
Ще раз-- і німці корінні теж не рожеві.
Про стоянку для інвалідів -- правда.
А все інше-- вигадки.
Про страховку--- я працюю в цій області будівництва загалом більше 10- ти років--- і практично жодного разу не бачив не тільки у нас на фірмах, а і взагалі ні одного хто би користувався страховкою так як це має бути.
Одягають ?-- так.Щоб зробити вигляд.
Користуються по правилах?--- ніколи не бачив.
І ще раз----весь сегмент в якому я працюю--- неможе працювати взагалі.( якщо без порушення закону).
Тобто-- взагалі.
Підозрюю що не тільки він один.
Пс. І не малюй собі образ добропорядочного бюргера-- при можливості всі вони готові дурити державу і порушувати закони.
Ппс. І це ти ще не бачив всіх фоток моіх-- а вже гвалт. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Доктор Зло
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Доктор Зло » 29 березня 2016, 22:12

phpBB [video]

rerik
Досвідчений
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення rerik » 29 березня 2016, 22:34

Доктор Зло писав:Передайте вашому знайомому, що згідно закону про обов'язкове цивільне страхування - пункт 21: страховий поліс пред'являється тільки у двох випадках - при складанні протоколу та при вчинені ДТП!

- Не будьте лохами!
Ну не все так просто, есть еще ПДР:
Згідно пункту 2.1ПДР встановлено, що водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі:
а) посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії;
б) реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів Збройних Сил, внутрішніх військ МВС, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби, Держспецзв’язку, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту — технічний талон);
в) у разі встановлення на транспортних засобах проблискових маячків і (або) спеціальних звукових сигнальних пристроїв — дозвіл, виданий Державтоінспекцією МВС;
г) на маршрутних транспортних засобах — схему маршруту та розклад руху; на великовагових і великогабаритних транспортних засобах та транспортних засобах, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, — документацію відповідно до вимог спеціальних правил;
ґ) поліс (сертифікат) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Водії, які відповідно до законодавства звільняються від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, повинні мати при собі відповідні підтвердні документи (посвідчення).

А пункт 2.4 ПДР визначає, щона вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) пред’явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;
б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
в) дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав, у тому числі провести з використанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно до законодавства підлягають обов’язковому технічному контролю.

З цього слідує, що ПДР зобов’язують водія передавати поліс завжди, в будь-якому випадку, коли цього захоче працівник ДАІ, навіть не дивлячись на випадки, передбачені Законами.

Доктор Зло
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Доктор Зло » 30 березня 2016, 09:40

rerik писав:
Доктор Зло писав:Передайте вашому знайомому, що згідно закону про обов'язкове цивільне страхування - пункт 21: страховий поліс пред'являється тільки у двох випадках - при складанні протоколу та при вчинені ДТП!

- Не будьте лохами!
Ну не все так просто, есть еще ПДР:
Згідно пункту 2.1ПДР встановлено, що водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі:
а) посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії;
б) реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів Збройних Сил, внутрішніх військ МВС, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби, Держспецзв’язку, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту — технічний талон);
в) у разі встановлення на транспортних засобах проблискових маячків і (або) спеціальних звукових сигнальних пристроїв — дозвіл, виданий Державтоінспекцією МВС;
г) на маршрутних транспортних засобах — схему маршруту та розклад руху; на великовагових і великогабаритних транспортних засобах та транспортних засобах, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, — документацію відповідно до вимог спеціальних правил;
ґ) поліс (сертифікат) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Водії, які відповідно до законодавства звільняються від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, повинні мати при собі відповідні підтвердні документи (посвідчення).

А пункт 2.4 ПДР визначає, щона вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) пред’явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;
б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
в) дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав, у тому числі провести з використанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно до законодавства підлягають обов’язковому технічному контролю.

З цього слідує, що ПДР зобов’язують водія передавати поліс завжди, в будь-якому випадку, коли цього захоче працівник ДАІ, навіть не дивлячись на випадки, передбачені Законами.
ПДР - це підзаконний акт!

Є ще стаття 16 - Закону України Про Дорожній Рух...якщо вам мало...

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 30 березня 2016, 16:27

Сегодня возле зеленого базар видел, несколько патрульных машин разгоняли всех кто там не правильно припаркован, да и возле остановок такси пропали, молодцы пока, а дальше время покажет.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 30 березня 2016, 16:31

А разъясните такой момент.
Если во дворе у меня стоит машина без номеров или с левыми номерами. Не едет по дороге, а просто стоит.
Меня оштрафуют?

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”