Транспортный коллапс в Черновцах

Обговорення останніх новин в регіоні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2877 разів

Re: Транспортный коллапс в Черновцах

Повідомлення Master » 16 травня 2018, 11:12

Keon писав:
16 травня 2018, 10:56
Master писав:
16 травня 2018, 09:27
Во многих маршрутках даже талоны не дают
Во Львове вообще в маршрутках не дают талоны, исключение трамваи и троллейбусы так как талоны нужно прокомпенсировать.
У нас сечас трамваи, троллейбусы, маршрутки по 5 грн, обеляли сделать маршрутки по 7 грн, но сделают тогда как только заменят старые на новые ( на самых трудных маршрутах), по етому народ спокойно ждёт подорожания ( такое как gps, чистота салона, адеватнатное поведение водителей - присутствует ).
может они уже как-то по-модному ведут учет пассажиров?
(или чисто на доверии к водителю?)
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 16 травня 2018, 11:23

Master писав:
16 травня 2018, 11:12
Не надо "по модному" вести учет пассажиров. Надо составить маршруты и расписание так, чтобы транспорт не ходил забитым или пустым и был удобен. Организовать оплату и контроль без участия водителей и транспортной компании. А транспортным компаниям платить фиксированную сумму за маршрут, требовать и контролировать соблюдение расписания, чистоты в транспорте, адекватного поведения водителей и т.д.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 травня 2018, 11:24

KVadik писав:
16 травня 2018, 11:23
Master писав:
16 травня 2018, 11:12
Не надо "по модному" вести учет пассажиров. Надо составить маршруты и расписание так, чтобы транспорт не ходил забитым или пустым и был удобен. Организовать оплату и контроль без участия водителей и транспортной компании. А транспортным компаниям платить фиксированную сумму за маршрут, требовать и контролировать соблюдение расписания, чистоты в транспорте, адекватного поведения водителей и т.д.
Согласен на все 100%

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 травня 2018, 14:21

«Підвезу з Тралки до Гравітону»: як у Чернівцях гуртуються в умовах транспортної кризи
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/14975 ... olaps.html
Чернівчани у соцмережах пропонують підвозити людей із зупинок. Через страйк перевізників у багатьох мешканців міста виникла проблема з добиранням додому й на роботі.

Найбільше зачепила ця проблема жителів околиць Чернівців, пише molbuk.ua

Проте, на пропозицію деякі чернівецькі водії відгукнулися, і пропонують у Facebook підвезти у різні райони міста:

"14.30 з “Добробуту” на Південно-Кільцеву, 3 людини"

"О 18:30 -19:00 їду з Сімовича до стадіону Буковина, є 4 місця. Поправка: по дорозі заїду в двори, де 15 школа зі сторони Щербанюка, якщо кому в район дворів проспекту-героїв майдану - пишіть".

"О 15:30 з Театральної площі до Гравітону (3 місця)".

"В 14:00 виїжджаю з Небесної Сотні в бік “Кварца” (висотка), двох можу взяти".

Самоорганізовуватись жителів Чернівців закликав і міський голова Олексій Каспрук.

"Закликаємо чернівчан, щоби були сильними. Але ми повинні покласти край у цьому знущанні від перевізників за наші ж гроші", - сказав посадовець сьогодні на своєму брифінгу.

Він розповів, що вже бачив, як люди допомагають одне одному.

"Дехто бере таксі у складчину. Є люди, які підвозять на своїх автомобілях, на Рошу. Ми це переживемо, але порядок маємо навести", - сказав Каспрук.

Нагадаємо, сьогодні виконавчий комітет відмовився розглядати питання щодо підвищення тарифу на проїзд у маршрутках.

Як відомо, приватні перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів маршрутками, оголосили про припинення руху всіх автобусів у місті 15 травня.

Свої дії вони пояснили тим, що тариф за проїзд у розмірі 4 гривень за поїздку перевізників давно не влаштовує. Тож вони очікують "тарифного" рішення виконавчого комітету, який повинен зібратися сьогодні на засідання.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 травня 2018, 14:27

Міський голова вважає, що чернівчани можуть обійтись і без маршруток!

Олексій Каспрук чомусь переконаний, що на даний момент тролейбуси можуть повністю впоратися із перевезеннями пасажирів на основних магістралях міста і маршрутки не потрібні.

Про це він заявив вчора на засіданні виконкому у розпал страйку приватних перевізників.

«Я думаю, що треба приймати рішення по звільненню центральної частини міста від маршруток. Бачимо тролейбусів є достатньо. Вирішити питання з водіями, щоб ми випускали з наявних 90 хоча би там 75. І все буде нормально у нас в центрі», – заявив Олексій Каспрук.
http://times.cv.ua/2018/05/16/miskyj-ho ... arshrutok/

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 16 травня 2018, 14:30

В центре то все и так нормально, что там того центра. А вот гравитон и иже с ними?

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 16 травня 2018, 14:31

Master писав:
16 травня 2018, 14:27

Олексій Каспрук чомусь переконаний, що на даний момент тролейбуси можуть повністю впоратися із перевезеннями пасажирів на основних магістралях міста і маршрутки не потрібні.

Про це він заявив вчора на засіданні виконкому у розпал страйку приватних перевізників.

«Я думаю, що треба приймати рішення по звільненню центральної частини міста від маршруток. Бачимо тролейбусів є достатньо. Вирішити питання з водіями, щоб ми випускали з наявних 90 хоча би там 75. І все буде нормально у нас в центрі», – заявив Олексій Каспрук.
Я так понимаю, далеко не все районы города покрыты троллейбусной сетью. Или все?

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 травня 2018, 14:32

akinak писав:
16 травня 2018, 14:31
Master писав:
16 травня 2018, 14:27

Я так понимаю, далеко не все районы города покрыты троллейбусной сетью. Или все?
Очень - далеко не все. (Роша, Садгора, Каличанка , Клокучка,)

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 16 травня 2018, 15:01

Я зимой в сильный снегопад вечером тормозил на остановках и предлагал подвезти по маршруту - все морозились, типа им и так всё збс.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 16 травня 2018, 15:39

Nero писав:
16 травня 2018, 15:01
Я зимой в сильный снегопад вечером тормозил на остановках и предлагал подвезти по маршруту - все морозились, типа им и так всё збс.
Мож ты стрёмно выглядел?)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”