Транспортный коллапс в Черновцах
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: Транспортный коллапс в Черновцах
Так, продовжують, очевидно мають непоганий запас "жирка" якщо їм гроші не потрібні.
Проста математика:
нехай в салоні їде 20 людей (ну в час пік ми всі розуміємо що там далеко і не 40 які відповідають тех документації)
за 1 рейс (з кінцевої до кінцевої) нехай салон оновиться 1 раз (по факту я думаю всі погодяться що це більше буде ніж 1)
і так ми маємо за самими скромними підрахунками 160 грн за 1 рейс і 320 за 1 коло, тривалість 1 рейсу ну нехай 40 хв (беремо довгий маршрут) за 1 роб день (8 год., а по факту водії працюють довше десь по 12 год.) маршрутка робить 10 кіл тобто 3200 з 1 маршрутки за дуже скромними підрахунками які можна множити на 2 сміливо. Скільки там їх не вийшло вчора 200? здається таку цифру озвучили, ну нехай ... 640000 грн за 1 день простою, браво, подивимось на скільки їх вистачить.
Повністю підтримую ідею давайте їздити тролейбусами в тих випадках коли це можливо, треба карати їх гривнею щоб не виникало бажання такою хернею займатись і до речі незаконною (законом заборонено страйкувати тим хто займається пасажирськими перевезеннями). А до чого це все в місті, хто розумний той вже здогадався, мер (Каспрук) такий поганий треба його поміняти, ой а я такий хороший (Продан) давайте я буду мером.
PS: всі співпадіння з іменами або реальними людьми то випадковість, текст несе в собі чисто фантазії і не більше
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
-
akinak
- Адміністратор
А может есть смысл в 5-ти гривнах таки?
Это в принципе цена булочки. Все подорожало ведь, деньги обесценились. Лет 5 назад сколько был проезд? Давайте его пересчитаем просто на инфляцию официальную.
Это в принципе цена булочки. Все подорожало ведь, деньги обесценились. Лет 5 назад сколько был проезд? Давайте его пересчитаем просто на инфляцию официальную.
-
akinak
- Адміністратор
В общем с 2013-го года накопленная инфляция +- 130%. То есть если проезд был 2 грн например, то сейчас должен быть 4.6 грн. Но я не помню, сколько был проезд в 2013-м. Кто-то помнит?
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Завтра они скажут 6-8 и все повторится. Тут дело в том что надо поставить перевозчиков на место. Я не верю что 34, 5, 1А, 9, 12 и тд. не рентабельны они всегда забиты битком. Расстояния как уже писалось в Черновцах очень маленькие, а пассажиропоток большой.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Тролейбуси ходять регулярно і часто. Багато людей ходять пішки. І звичайно побільшало машин в місті. Всі у кого є машина виїхали сьогодні. Люди допомагають один одному. Сусіди підвозять сусідів, колеги колег. Місто живе. І цей шантаж його не зламає.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Тут вопрос не столько в цене 5 или не 5 , а в том что наша мафия хочет только бабло и не собирается выполнять условия договора - регулярность рейсов, соблюдение графиков, чистоту и исправность транспорта, установку жпс навигаторов .
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
Ще ж рік назад маршрутки мали обладнати пристроями для контролю пасажиропотоку, так і нічого пепевізники не зробили, а ціну хочуть підняти. Звичайно що це їм не вигідно, адже нажива зменшиться в раза 2