Лже-владика Онуфрій очолив Чернівец-Кіцманськ єпархію УПЦ КП

Обговорення останніх новин в регіоні
Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Re: Лже-владика Онуфрій очолив Чернівец-Кіцманськ єпархію УП

Повідомлення Andliva » 22 квітня 2013, 03:08

jakobz писав: а ці суперечки виникають тільки того, що московський патріархат з киівським гроші поділити неможуть. всьо то.
+1, мало того що прихожан розкололи і налаштували друг проти друга, так щей інформаційні війни в і-неті розпалюють.

Крест, не позорьтесь! Православна церква і так вже сильно дискредитована, навіщо добивати лежачого?

Доречі про "лже-владик"...
phpBB [video]

phpBB [video]
Востаннє редагувалось 22 квітня 2013, 03:20 користувачем Andliva, всього редагувалось 1 раз.

Крест
Зацікавлений

Повідомлення Крест » 22 квітня 2013, 09:09

bandera77 писав:Ну то до зустрічі... Вам заяйняти місце біля вогнища? :lol:
Та ну ви що! Краще займіть місце для своїх філаретів і єже з ним.
bandera77 писав: По перше: бараном вас ніхто не називав (хіба що ви щось за собою таке відчуваєте)
По-друге: Якщо церква автономна - вона напряму підпорядковується вселенському патріарху. Кому підпорядкована МП? Вірно - Гундяю!
По третє - а хто висвячує архі-всяких? Хіба не Москва? То яка це автономія?
Повторю слова сказані одним форумчанином про вас:
-KN- писав: Вы знаете, такого количества дезинформации и бреда (в одном сообщении) я давно не встречал.
По перше Навіть якщо я вам почну пояснювати, хто такий Вселенський Патріарх, хто йому підпорядковується, що таке Вселенське Православ'я, хто висвячує архієреїв і яка різниця між церковною автономією і автокефалією, ви все рівно будете довбичитися головою об стіну та не вірити мені, а в ваших очах буде тільки одне ЖИДИ - МОСКАЛІ
По друге Навіть якщо я вам доведу, а це дуже легко зробити, що київський патріархат та уапц - це шаражкіни контори, які самі себе проголосили, що вже достойно розміщення їх в психіатричних лікарнях (А где у нас прокурор - В третей палате) - ви все рівно не будете ходити в Канонічну (Тобто та яка визнається всіма Православними церквами світу) Українську Православну Церкву, бо там ж поминають "москальского" Патріарха, про якого вам бабка на базарі нашепотіла що він такий сякий, і треба їй вірити - БО вам ПОДОБАЄТЬСЯ В ЦЕ ВІРИТИ. Вам було б напевно радніше ходити в церкву де поминають любого іншого патріарха чи-то Польского чи ще якогось іншого, але тільки не Московського, вам легше напевно застрілитися ніж це зробити.
Ну і по-третє На кожний ваш позорний і неосвічений випад в сторону Православної церкви і мене особисто, я можу спокійно заткнути офіційними документами, доведеними історичними фактами, відео та аудіо матеріалами. А ви що можете зробити?
Єдине, що я можу зробити, якщо захочете (і цьому є документальне підтвердження), я можу привести слова вашого філарета, які він, ще до розколу, відкликався про Українську мову та уапц. Хочете? Напевно що ні, бо хто хоче знати правду, і коли всі його ілюзії крушаться, як картковий будинок.
Ну і про Іоана Злотоуста
bandera77 писав:Це Золотоуст казав виключно про гріх Філарета? :lol:
В мене є документальні твердження святих минулого століття, якраз про філарета, хто він є істинно, і що він зробить, ну і який в нього буде кінець.

Крест
Зацікавлений

Повідомлення Крест » 22 квітня 2013, 09:19

Andliva писав: не позорьтесь! Православна церква і так вже сильно дискредитована, навіщо добивати лежачого?
Доречі про "лже-владик"...
Да скорее это вы позоритесь. Своим безверием и опять же таким полным невежеством.
Церковь не может быть дискредитирована, потому что церковь это творение Божие, а Глава Церкви Сам Иисус Христос. Разве Сам Бог может быть дискредитирован?
По поводу
добивать лежачего
Скорее человечество добьет себя своими грехами. Ведь "Я (Иисус Христос) создам Церковь Мою, и врата ада не одолею ее"
Востаннє редагувалось 22 квітня 2013, 09:20 користувачем Крест, всього редагувалось 1 раз.

Крест
Зацікавлений

Повідомлення Крест » 22 квітня 2013, 09:24

Шматко писав:Читаю, і не приємно що такі суперечки виникають між віруючими людьми. *protiv* А уявіть до чого такі суперечки можуть призвести !? Краще помолимось один за одного, щоб Господь оберіг нас від ворожнечі, наділив мудрістю і дарував покаяння. Бог- це Любов, а не суперечки із за якихось там окремих особистостей. Спаси нас Господь!
Я з вами згоден. Але ж ви самі маєте розуміти, що благодаті в розкольницьких церквах немає. І люди які там моляться і проводять свої обряди, чинять великий гріх Хули на Духа Святого. І треба людей відвертати від цього і спасати, бо може бути біда, чи довго Господь буде терпіти це нечестя, розбрат і хулу на Духа Святого?
Востаннє редагувалось 22 квітня 2013, 09:35 користувачем Крест, всього редагувалось 1 раз.

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 22 квітня 2013, 11:03

Крест писав: Да скорее это вы позоритесь. Своим безверием и опять же таким полным невежеством.
Церковь не может быть дискредитирована, потому что церковь это творение Божие, а Глава Церкви Сам Иисус Христос. Разве Сам Бог может быть дискредитирован?
Віра з сьогоднішньою "церквою" не має абсолютно нічого спільного, не може бути творінням Божим бізнес-структура, якою УПЦ на сьогоднішній день є, і це факт. Не говорю вже про політику, участь в ній церкви взагалі не піддається здоровому глузду.
Припускаю, Господь створював трохи іншу церкву, яку ви нахабно спотворюєте, як мінімум своїми прайс-листами на молитви і обряди. Ісус, здається, зцілював людей і молився за них безкористно, помиляюсь?
Перед тим як когось брудом поливати (в голові не вкладається, ЦЕРКВА, і поливає когось брудом!!!), наведіть порядок в своїх рядах.

Крест
Зацікавлений

Повідомлення Крест » 22 квітня 2013, 11:26

Andliva писав:Віра з сьогоднішньою "церквою" не має абсолютно нічого спільного, не може бути творінням Божим бізнес-структура, якою УПЦ на сьогоднішній день є, і це факт. Не говорю вже про політику, участь в ній церкви взагалі не піддається здоровому глузду.
Припускаю, Господь створював трохи іншу церкву, яку ви нахабно спотворюєте, як мінімум своїми прайс-листами на молитви і обряди. Ісус, здається, зцілював людей і молився за них безкористно, помиляюсь?
Перед тим як когось брудом поливати (в голові не вкладається, ЦЕРКВА, і поливає когось брудом!!!), наведіть порядок в своїх рядах.
1. Хто сказав що Церква має бути бідною? Чому Церква не може бути багатою?
Стосовно прайс листів. Так Господь не брав гроші за те що Він творив. Але в його учнів Апостолів завжди з собою була скроня, в яку люди робили пожертви. Які потім тратилися по Волі Божій на нужди не тільки Християнської общини, але і для бідних та тих хто в цьому потребував.
2 Ви бачите й приймаєте до серця і голови, тільки те що вас самого влаштовує. Ви не бачите те все добро і благодіяння, яке робила і робить церква простим людям.
Далеко не треба ходити. Намісник Свято-Вознесенського Монастиря в с. Банчени – архимандрит Лонгин (Жар Михаил Васильевич). Скількох дітей Він всиновив, прийняв до себе, дав дах над головою, окормив духовно й тілесно. Турбується за них не дивлячись ні нащо. Є діти інваліди, хворі на СНІД. Нікого не відкидають. Всіх люблять.
На вул. Буковинській є жіночий монастир. Кожного дня там обіди для бомжів та бідних
Ви щось подібне в своєму житті зробили? Я дуже сумніваюся.
3 У священиків є діти, сім'ї, вони на що мають жити? На калачах і кагорах?
Це ви спочатку наведіть порядок в своїй голові і душі.
Востаннє редагувалось 22 квітня 2013, 11:28 користувачем Крест, всього редагувалось 1 раз.

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 22 квітня 2013, 12:05

Церковь это бизнес который еще и в политику полез и не имеет ничего общего со служением Богу. Сам не хожу и другим не советую. Бог должен быть в душе и выражатся в делах.
Востаннє редагувалось 22 квітня 2013, 12:08 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

PIv
Новачок

Повідомлення PIv » 22 квітня 2013, 12:35

Админы и модеры! Тут прямое нарушение правил форума, а именно п.п. 5.2. Закрывайте тему и бан топикстартеру :!:

Razor
Зацікавлений

Повідомлення Razor » 22 квітня 2013, 12:39

PIv писав:Админы и модеры! Тут прямое нарушение правил форума, а именно п.п. 5.2. Закрывайте тему и бан топикстартеру :!:
+1!!!!

Крест
Зацікавлений

Повідомлення Крест » 22 квітня 2013, 12:42

Bublik писав:Церковь это бизнес который еще и в политику полез и не имеет ничего общего со служением Богу. Сам не хожу и другим не советую. Бог должен быть в душе и выражатся в делах.
...чтобы, если замедлю, ты знал, как должно поступать в доме Божием, который есть Церковь Бога живаго, столп и утверждение истины. 1Тим.3.15
Без церкви нет спасения!

Закрито

Повернутись до “Новини Чернівців”