bandera77 писав:Ну то до зустрічі... Вам заяйняти місце біля вогнища?
Та ну ви що! Краще займіть місце для своїх філаретів і єже з ним.
bandera77 писав: По перше: бараном вас ніхто не називав (хіба що ви щось за собою таке відчуваєте)
По-друге: Якщо церква автономна - вона напряму підпорядковується вселенському патріарху. Кому підпорядкована МП? Вірно - Гундяю!
По третє - а хто висвячує архі-всяких? Хіба не Москва? То яка це автономія?
Повторю слова сказані одним форумчанином про вас:
-KN- писав: Вы знаете, такого количества дезинформации и бреда (в одном сообщении) я давно не встречал.
По перше Навіть якщо я вам почну пояснювати, хто такий Вселенський Патріарх, хто йому підпорядковується, що таке Вселенське Православ'я, хто висвячує архієреїв і яка різниця між церковною автономією і автокефалією, ви все рівно будете довбичитися головою об стіну та не вірити мені, а в ваших очах буде тільки одне
ЖИДИ - МОСКАЛІ
По друге Навіть якщо я вам доведу, а це дуже легко зробити, що київський патріархат та уапц - це шаражкіни контори, які самі себе проголосили, що вже достойно розміщення їх в психіатричних лікарнях (А где у нас прокурор - В третей палате) - ви все рівно не будете ходити в Канонічну (Тобто та яка визнається всіма Православними церквами світу) Українську Православну Церкву, бо там ж поминають "москальского" Патріарха, про якого вам бабка на базарі нашепотіла що він такий сякий, і треба їй вірити -
БО вам ПОДОБАЄТЬСЯ В ЦЕ ВІРИТИ. Вам було б напевно радніше ходити в церкву де поминають любого іншого патріарха чи-то Польского чи ще якогось іншого, але тільки не Московського, вам легше напевно застрілитися ніж це зробити.
Ну і по-третє На кожний ваш позорний і неосвічений випад в сторону Православної церкви і мене особисто, я можу спокійно заткнути офіційними документами, доведеними історичними фактами, відео та аудіо матеріалами. А ви що можете зробити?
Єдине, що я можу зробити, якщо захочете (і цьому є документальне підтвердження), я можу привести слова вашого філарета, які він, ще до розколу, відкликався про Українську мову та уапц. Хочете? Напевно що ні, бо хто хоче знати правду, і коли всі його ілюзії крушаться, як картковий будинок.
Ну і про Іоана Злотоуста
bandera77 писав:Це Золотоуст казав виключно про гріх Філарета?
В мене є документальні твердження святих минулого століття, якраз про філарета, хто він є істинно, і що він зробить, ну і який в нього буде кінець.