Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Re: Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні
Ну да ) божийодуванчик
Пока дело не касается финансов
Пока дело не касается финансов
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні
Ну это их межсектанские разборки.Сулейман писав:

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ти жартуєш? Чи прикидаєшся сліпоглухим?vailender писав: А вот этот детский лепет что там за яныка служили и прочее это просто смешно….
В Герцаївському районі молились за Яника коли були вибори. В Банчинах цілі служби за нього були коли він був при владі. Портрет його посередині церкви стояв і біля нього свічки ставили... Герцаївський район просто так найбільше голосів віддавав за регіоналів???
А розповіді в церквах МП що якщо прийде нова влада то заборонять християнство і католики церкви відберуть? А на сході - росія спасає віру бо націоналісти всі католики і зпалять ваші церкви.
Що Московський Патріархат думає що всі це позабували?
І це не поТВ показували.
Зараз УПЦ МП на окупованих територіях благословляє солдат-окупантів. Чи Кирило не благословляє війну із Україною?
Мене особисто не пускали свічку поставити в монастирі на Анниній горі, бо я сказав що прихожанин КП. Мені обіцяли хворобу і хворобу моїм дітям, якщо я не буду ходити до МП.
У мене особисто на вул. Буковинській в монастирі жіночому не хотіли приймати записку на службу, коли я сказав що частіше ходжу до київського партіархату.
Я можу ще довго перечисляти ОСОБИСТІ історії. Але глибоко "віруючий прихожанин МП" як -

Ходу віруючих в Росії із портретом Сталіна зробленим в стилі ікони знайти чи сам пошукаєш?
Ніфга не пошукаєш... Бо краще закрити очі і нічого не бачити.
А тепер треба всім кинутись любити Онуфрія і носити туди гроші. І слухати що тілки Кирило і МП правильні і тільки вони спасають світ від американців.
Сцуко, своїми же руками прихожани МП душать пацанів в окопах, і відкривають двері сатані в обличчі Путіна.
А їх треба за це любити...

Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Правильно--коли немає що сказати кріи образ і звинувачень--підкидую трохи на вентилятор міжконфесійноі ворожнечі. :DДельфин писав:Ти жартуєш? Чи прикидаєшся сліпоглухим?vailender писав: А вот этот детский лепет что там за яныка служили и прочее это просто смешно….
В Герцаївському районі молились за Яника коли були вибори. В Банчинах цілі служби за нього були коли він був при владі. Портрет його посередині церкви стояв і біля нього свічки ставили... Герцаївський район просто так найбільше голосів віддавав за регіоналів???
А розповіді в церквах МП що якщо прийде нова влада то заборонять християнство і католики церкви відберуть? А на сході - росія спасає віру бо націоналісти всі католики і зпалять ваші церкви.
І це не поТВ показували.
Зараз УПЦ МП на окупованих територіях благословляє солдат-окупантів. Чи Кирило не благословляє війну із Україною?
Мене особисто не пускали свічку поставити в монастирі на Анниній горі, бо я сказав що прихожанин КП. Мені обіцяли хворобу і хворобу моїм дітям, якщо я не буду ходити до МП.
У мене особисто на вул. Буковинській в монастирі жіночому не хотіли приймати записку на службу, коли я сказав що частіше ходжу до київського партіархату.
Я можу ще довго перечисляти ОСОБИСТІ історії. Але глибоко "віруючий прихожанин МП" як -він ніфіга не бачить. Як російська вата - всі брешуть, а путін святий.
Ходу віруючих в Росії із портретом Сталіна зробленим в стилі ікони знайти чи сам пошукаєш?
А тепер треба всім кинутись любити Онуфрія і носити туди гроші. І слухати що тілки Кирило і МП правильні і тільки вони спасають світ від американців.
Сцуко, своїми же руками прихожани МП душать пацанів в окопах, і відкривають двері сатані в обличчі Путіна.
А їх треба за це любити...![]()
![]()

пс.Це твоі пости трошки особисто мені піднадоіли--з постійними "нравоучєніями" :D
ппс.В мене вже є Гуру ,який вчить мене життя. :D
- Дельфин
- Поважний користувач
Так не читай! Читай свого гуру. Тебе хтось примушує???sergej1974007 писав: пс.Це твоі пости трошки особисто мені піднадоіли--з постійними "нравоучєніями" :D
ппс.В мене вже є Гуру ,який вчить мене життя. :D
Я тобі ж не забороняю твої мега-супер-важливі пости писати, і в тій кількості які хочеш ти. То що за нах?
Не хочеш не читай. І буде тобі щастя.
Це не вихід. :DДельфин писав: Так не читай! Читай свого гуру. Тебе хтось примушує???
Я тобі ж не забороняю твої мега-супер-важливі пости писати, і в тій кількості які хочеш ти. То що за нах?
Не хочеш не читай. І буде тобі щастя.
Співрозмовника (ну не буду ж я тебе супротивником називати? :D )---треба знати в лице. :D
Які книжки він читає,які фільми дивиться,які думки в нього формуються. :D
Чорний Список---це знаряддя невдах і тих кому не вистачає аргументів. :D
Це не наш Шлях. :D
- vailender
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
Даже незнаю что сказать...успокойся всё будет хорошо.Раньше меня такое нервировало а сейчас жалко и смешно, особенно когда поднимается какой либо сторонний вопрос а все равно вылазит путин. Если ты не заметил про путина вообще речи не шло. И нигде не писал что поддерживаю россию и его лично, это ты высосал откуда то.Дельфин писав: Ти жартуєш? Чи прикидаєшся сліпоглухим?
І це не поТВ показували.
Я можу ще довго перечисляти ОСОБИСТІ історії. Але глибоко "віруючий прихожанин МП" як -він ніфіга не бачить. Як російська вата - всі брешуть, а путін святий.
А їх треба за це любити...![]()
![]()
Насчёт того к то там кого благославляет, если бы ты был жителем донбасса то я бы ещё тебя послушал, а так извини уже наслушался про злых московитских священников которые крестами пленных украинцев забивали и.т.д, тем более если бы ты там жил ещё не известно с какой стороны ты бы оказался.
Ход в россии с портретом сталина - тебе то что до того, если у кого то не все дома?
То что там в монастыре тебе сказали это конечно неприятно и бабки бывают довольно тупые, но если ты прихожанин кп чего ты туда поперся и вообще не логично как то - православную церковь не люблю но в её храмы хожу или это ты её после этого случая начал не любить?
Я задал конкретный вопрос...пожалуста факты каким боком православная церковь тебе навредила или что то подобное а то все что было до сих пор просто истерика какая то, я если честно от тебя взрослого дядьки такого не ожидал.
ПС:Этот вот злой онуфрий организовал отаправку каждые 2 недели машин с одеждой и продуктами для жителей донбасса, и я лично знаю священников которые ездят в зону ато для поддержки солдат, и постоянно оказывают психологическую помощь по телефону, конечно же по 1+1 такого не показывают, зачем показывать про злых московских шпиёнов.
Востаннє редагувалось 10 листопада 2016, 18:05 користувачем vailender, всього редагувалось 1 раз.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Вот и я в принципе про то же.vailender писав: а то все что было до сих пор просто истерика какая то, я если честно от тебя взрослого дядьки такого не ожидал.
И--Истерика. :D
- Дельфин
- Поважний користувач
Путін? Чого він тобі примарюється? Я Пу згадав тільки в контексті агітування священниками МП за "руский мир". Бо якби МП не приклав руки до промивання мізків жителям Донбасу, то наслідки були б інші. А так заслуга МП на рівні ТВ пропаганди. Тобто рушійна для фанатиків, які кричали "путин ваеди войска". А про вплив МП на пусті макітри російських фанатиків - марно говорити. Вони готові в пориві любові до Господа... вбивати українців.vailender писав: Раньше меня такое нервировало а сейчас жалко и смешно, особенно когда поднимается какой либо сторонний вопрос а все равно вылазит путин. Если ты не заметил про путина вообще речи не шло. И нигде не писал что поддерживаю россию и его лично, это ты высосал откуда то.
Я писав що ти підтримуєш росію? ДЕ? А ти зідки це висосав?
Тобі потрібно самому руками пощупати? А якже віра? Як ти віриш священникку і не віриш людині яка є першоджерелом?? Я не маю підстав не вірити людям, які це розповідали. Не вірити нашим бійцям, яких проклинав місцевий священник не маю підстав. Не вірити місцевим жителям, з якими говорив особисто, також підстав не маю. Не маю підстав не вірити своїм очам і вухам.vailender писав:Насчёт того к то там кого благославляет, если бы ты был жителем донбасса то я бы ещё тебя послушал, а так извини уже наслушался про злых московитских священников которые крестами пленных украинцев забивали и.т.д, тем более если бы ты там жил ещё не известно с какой стороны ты бы оказался.
А можна просто сказати - брехня! і вірити в те, що такого бути не може. Бо так живеться спокійніше.
Тому що це архітектурно-релігійна визначачна споруда. І коли їхали мимо, захотілось зайти подивитись в монастир, про який так багато говорять. Зайти в православний монастир, поставити свічку. Це раз.vailender писав: если ты прихожанин кп чего ты туда поперся
А два - можеш пояснити чому християнину КП заборонео заходити в християнський храм, якщо цей храм належить МП?? От в мечеть, в синагогу, в костел можна. По всьому світу можна заходити і молитись де хочеш. Ніколи католики, греко-католики. і так далі в Європі не виганяли наших заробітчан, яким потрібно було помолитись в інших церквах. Особисто знаю про таке. От ніде в світі не заборонено заходити, а в церкву МП прихожанину КП заборонено. Поясни будь ласка чому так, бо я не розумію.
Можеш навести цитату де я писав, що я не люблю православну церкву?и вообще не логично как то - православную церковь не люблю но в её храмы хожу или это ты её после этого случая начал не любить?
Це тому що я думаю про написне, а не сліпо вірю попам?
Я не люблю посередників в християнській релігії. Як власне і у інших релігіях, де піп вирішив що це його бізнес. І не люблю тих, хто керує паствою, як вівцями, посилаючись на власні тлумачення Святого Писання. Я не люблю коли мені кажуть - "все після смерті", а самі жирують тут, ніби вони вже вмерли. Не люблю служб біля поломаних дерев, біля пятен на фундаменті... Ну і іншого приниження мого інтелекту...
Я люблю чисту істину, без домішок приниження - паства-вівці, раби, грішники, повзання на колінах перед посередником, цілування "ішаку" ніг і рук. Лише тому що на ньому їхав Ісус(це була метафора).
Я люблю істину без додавання методів заробляння грошей і збільшення влади церкви.
Я чітко розділяю релігію і церкву. Істину і трактування істини на користь посередника.
У тебе як у пародії на Суркова - ну солдати, ну ракети, ну танки... А докази де?...пожалуста факты каким боком православная церковь тебе навредила или что то подобное
Промивання мізків проросійських регіонів зашкодило так само як пропаганда по ТВ.
Промивання мізків на користь яника зашкодило так само, як фальсифікація і вкидання бюлетнів.
Промивання мізків наївним людям проросійською пропагандою до сих пір створює напруження, і створюють островки "руского мира" по всій країні.
Це все нематеріальні фактори, які не можна пощупати, але які впливають на людей. Додавати десятки відео з Ютубу у підтвердженя моїх слів не буду. Просто не хочу. Бо якщо ти НЕ хочеш цього помічати, то не побачиш і так. І буде як у Суркова, щоб не показав - доказів нема.
для жителів на якій територіїх? Не підскажеш? Бо я особисто бачив, як подібні машини їхали ЗА ЛІНІЮ фронту, бо там також прихожани, і вони не винні... що по них стріляють "националисты". Хоча було частіше, що ці машини ПЕРЕВАНТАЖУВАЛИСЬ і супроводжувались за лінію фронту вже "братами по вірі" з тієї сторони. про які ти машини кажеш я не знаю. Я кажу про ті що бачив сам, на перевалочних пунктах волонтерської допомоги і на блок-постах.ПС:Этот вот злой онуфрий организовал отправку каждые 2 недели машин с одеждой и продуктами для жителей донбасса,
[/quote] Вірю.І я таких бачив. І я таких знаю. Навіть священники МП попадались. Одні в супереч "політики партії" це робили. Бо віра у Бога і його заповіді була у них сильніша за "рознарядку зверху". А інші, колишні працівники МП, тому що змінили переконання і... патріархат. Бо захист своєї землі переміг релігійні басні про скрепи, і віру в Кирила. І навіть тут у нас є священники, які ігнорують настанови зверху і просто правлять Службу Божу. Не вплутуючи сюди ідеологію кремля. Але це вони роблять ВСУПЕРЕЧ "головній лінії партії". Звідки знаю? Маю близьких знайомих, що "працюють" в МП. Закінчили Університет і працють там. Давно. І досить високо знаходяться, щоб дещо знати.vailender писав: и я лично знаю священников которые ездят в зону ато для поддержки солдат, и постоянно оказывают психологическую помощь по телефону
..................
Це все абсолютно не відміняє те що я написав раніше. МП обрав ідеологічну сторону окупанта. Просто тому що не захотів виходити з-під управління одного із ідеологів нашої окупації.
Тому монах, який свято вірить в заповіді Божі, і молиться любою мовою мені близький. А ідеологічна машина кремля, під управлінням тут його помічника Онуфрія - ні.
Як кажуть - якщо людина ідіот, то не важливо якої національності.
Мир тобі.
Амінь!
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Дельфин, ты много всего написал, но:
- не путай православных (ортодоксов) с раскольниками (КП) и униатами (я атеист, ежели чьо)
- не прибедняйся по поводу униатских и раскольничьих священников, они точно промывали мозги местным и призывали бить москалей, а дончан искупить грех референдума (видео лень искать)
- по поводу забобон и непусканий верующих других конфессий - среди каждого слоя общества есть ублюдки и т.д.
- по поводу промывания мозгов и создания островков "русского мира" по всей стране - может цель нынешней власти именно это? (скачки с гимном на устах, тарифы и восхваление великого и ужасного черного властелина Вэв Эпэ)
- и идеологическая машина свидомитов дала сбой. бо у них нет желания признавать что-либо, кроме Украина юбер алес, смерть москалям, жидам и т.д.
- не путай православных (ортодоксов) с раскольниками (КП) и униатами (я атеист, ежели чьо)
- не прибедняйся по поводу униатских и раскольничьих священников, они точно промывали мозги местным и призывали бить москалей, а дончан искупить грех референдума (видео лень искать)
- по поводу забобон и непусканий верующих других конфессий - среди каждого слоя общества есть ублюдки и т.д.
- по поводу промывания мозгов и создания островков "русского мира" по всей стране - может цель нынешней власти именно это? (скачки с гимном на устах, тарифы и восхваление великого и ужасного черного властелина Вэв Эпэ)
- и идеологическая машина свидомитов дала сбой. бо у них нет желания признавать что-либо, кроме Украина юбер алес, смерть москалям, жидам и т.д.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!