Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні

Обговорення останніх новин в регіоні
Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Re: Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні

Повідомлення Сулейман » 10 листопада 2016, 09:23

Ну да ) божийодуванчик

phpBB [video]

Пока дело не касается финансов

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Re: Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні

Повідомлення KVadik » 10 листопада 2016, 09:40

Сулейман писав:
Ну да ) божийодуванчик

phpBB [video]

Пока дело не касается финансов
Ну это их межсектанские разборки. *nose* Религия это в наше время бизнес и с конкурентами там борются всеми доступными методами. Зображення Зображення Зображення Зображення
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 10 листопада 2016, 12:20

vailender писав: А вот этот детский лепет что там за яныка служили и прочее это просто смешно….
Ти жартуєш? Чи прикидаєшся сліпоглухим?

В Герцаївському районі молились за Яника коли були вибори. В Банчинах цілі служби за нього були коли він був при владі. Портрет його посередині церкви стояв і біля нього свічки ставили... Герцаївський район просто так найбільше голосів віддавав за регіоналів???

А розповіді в церквах МП що якщо прийде нова влада то заборонять християнство і католики церкви відберуть? А на сході - росія спасає віру бо націоналісти всі католики і зпалять ваші церкви.
Що Московський Патріархат думає що всі це позабували?
І це не поТВ показували.

Зараз УПЦ МП на окупованих територіях благословляє солдат-окупантів. Чи Кирило не благословляє війну із Україною?

Мене особисто не пускали свічку поставити в монастирі на Анниній горі, бо я сказав що прихожанин КП. Мені обіцяли хворобу і хворобу моїм дітям, якщо я не буду ходити до МП.

У мене особисто на вул. Буковинській в монастирі жіночому не хотіли приймати записку на службу, коли я сказав що частіше ходжу до київського партіархату.

Я можу ще довго перечисляти ОСОБИСТІ історії. Але глибоко "віруючий прихожанин МП" як - *dash* він ніфіга не бачить. Як російська вата - всі брешуть, а путін святий.

Ходу віруючих в Росії із портретом Сталіна зробленим в стилі ікони знайти чи сам пошукаєш?
Ніфга не пошукаєш... Бо краще закрити очі і нічого не бачити.

А тепер треба всім кинутись любити Онуфрія і носити туди гроші. І слухати що тілки Кирило і МП правильні і тільки вони спасають світ від американців.

Сцуко, своїми же руками прихожани МП душать пацанів в окопах, і відкривають двері сатані в обличчі Путіна.
А їх треба за це любити... *dash* *dash* *dash*
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 10 листопада 2016, 13:44

Дельфин писав:
vailender писав: А вот этот детский лепет что там за яныка служили и прочее это просто смешно….
Ти жартуєш? Чи прикидаєшся сліпоглухим?

В Герцаївському районі молились за Яника коли були вибори. В Банчинах цілі служби за нього були коли він був при владі. Портрет його посередині церкви стояв і біля нього свічки ставили... Герцаївський район просто так найбільше голосів віддавав за регіоналів???

А розповіді в церквах МП що якщо прийде нова влада то заборонять християнство і католики церкви відберуть? А на сході - росія спасає віру бо націоналісти всі католики і зпалять ваші церкви.
І це не поТВ показували.

Зараз УПЦ МП на окупованих територіях благословляє солдат-окупантів. Чи Кирило не благословляє війну із Україною?

Мене особисто не пускали свічку поставити в монастирі на Анниній горі, бо я сказав що прихожанин КП. Мені обіцяли хворобу і хворобу моїм дітям, якщо я не буду ходити до МП.

У мене особисто на вул. Буковинській в монастирі жіночому не хотіли приймати записку на службу, коли я сказав що частіше ходжу до київського партіархату.

Я можу ще довго перечисляти ОСОБИСТІ історії. Але глибоко "віруючий прихожанин МП" як - *dash* він ніфіга не бачить. Як російська вата - всі брешуть, а путін святий.

Ходу віруючих в Росії із портретом Сталіна зробленим в стилі ікони знайти чи сам пошукаєш?

А тепер треба всім кинутись любити Онуфрія і носити туди гроші. І слухати що тілки Кирило і МП правильні і тільки вони спасають світ від американців.

Сцуко, своїми же руками прихожани МП душать пацанів в окопах, і відкривають двері сатані в обличчі Путіна.
Правильно--коли немає що сказати кріи образ і звинувачень--підкидую трохи на вентилятор міжконфесійноі ворожнечі. :D :?
пс.Це твоі пости трошки особисто мені піднадоіли--з постійними "нравоучєніями" :D
ппс.В мене вже є Гуру ,який вчить мене життя. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 10 листопада 2016, 13:54

sergej1974007 писав: пс.Це твоі пости трошки особисто мені піднадоіли--з постійними "нравоучєніями" :D
ппс.В мене вже є Гуру ,який вчить мене життя. :D
Так не читай! Читай свого гуру. Тебе хтось примушує???

Я тобі ж не забороняю твої мега-супер-важливі пости писати, і в тій кількості які хочеш ти. То що за нах?
Не хочеш не читай. І буде тобі щастя.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 листопада 2016, 13:58

Дельфин писав: Так не читай! Читай свого гуру. Тебе хтось примушує???
Я тобі ж не забороняю твої мега-супер-важливі пости писати, і в тій кількості які хочеш ти. То що за нах?
Не хочеш не читай. І буде тобі щастя.
Це не вихід. :D
Співрозмовника (ну не буду ж я тебе супротивником називати? :D )---треба знати в лице. :D
Які книжки він читає,які фільми дивиться,які думки в нього формуються. :D
Чорний Список---це знаряддя невдах і тих кому не вистачає аргументів. :D
Це не наш Шлях. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

vailender
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення vailender » 10 листопада 2016, 17:32

Дельфин писав: Ти жартуєш? Чи прикидаєшся сліпоглухим?

І це не поТВ показували.

Даже незнаю что сказать...успокойся всё будет хорошо.Раньше меня такое нервировало а сейчас жалко и смешно, особенно когда поднимается какой либо сторонний вопрос а все равно вылазит путин. Если ты не заметил про путина вообще речи не шло. И нигде не писал что поддерживаю россию и его лично, это ты высосал откуда то.
Насчёт того к то там кого благославляет, если бы ты был жителем донбасса то я бы ещё тебя послушал, а так извини уже наслушался про злых московитских священников которые крестами пленных украинцев забивали и.т.д, тем более если бы ты там жил ещё не известно с какой стороны ты бы оказался.
Ход в россии с портретом сталина - тебе то что до того, если у кого то не все дома?
То что там в монастыре тебе сказали это конечно неприятно и бабки бывают довольно тупые, но если ты прихожанин кп чего ты туда поперся и вообще не логично как то - православную церковь не люблю но в её храмы хожу или это ты её после этого случая начал не любить?
Я задал конкретный вопрос...пожалуста факты каким боком православная церковь тебе навредила или что то подобное а то все что было до сих пор просто истерика какая то, я если честно от тебя взрослого дядьки такого не ожидал.
ПС:Этот вот злой онуфрий организовал отаправку каждые 2 недели машин с одеждой и продуктами для жителей донбасса, и я лично знаю священников которые ездят в зону ато для поддержки солдат, и постоянно оказывают психологическую помощь по телефону, конечно же по 1+1 такого не показывают, зачем показывать про злых московских шпиёнов.
Востаннє редагувалось 10 листопада 2016, 18:05 користувачем vailender, всього редагувалось 1 раз.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 листопада 2016, 17:49

vailender писав: а то все что было до сих пор просто истерика какая то, я если честно от тебя взрослого дядьки такого не ожидал.
Вот и я в принципе про то же.
И--Истерика. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 10 листопада 2016, 19:09

vailender писав: Раньше меня такое нервировало а сейчас жалко и смешно, особенно когда поднимается какой либо сторонний вопрос а все равно вылазит путин. Если ты не заметил про путина вообще речи не шло. И нигде не писал что поддерживаю россию и его лично, это ты высосал откуда то.
Путін? Чого він тобі примарюється? Я Пу згадав тільки в контексті агітування священниками МП за "руский мир". Бо якби МП не приклав руки до промивання мізків жителям Донбасу, то наслідки були б інші. А так заслуга МП на рівні ТВ пропаганди. Тобто рушійна для фанатиків, які кричали "путин ваеди войска". А про вплив МП на пусті макітри російських фанатиків - марно говорити. Вони готові в пориві любові до Господа... вбивати українців.
Я писав що ти підтримуєш росію? ДЕ? А ти зідки це висосав?
vailender писав:Насчёт того к то там кого благославляет, если бы ты был жителем донбасса то я бы ещё тебя послушал, а так извини уже наслушался про злых московитских священников которые крестами пленных украинцев забивали и.т.д, тем более если бы ты там жил ещё не известно с какой стороны ты бы оказался.
Тобі потрібно самому руками пощупати? А якже віра? Як ти віриш священникку і не віриш людині яка є першоджерелом?? Я не маю підстав не вірити людям, які це розповідали. Не вірити нашим бійцям, яких проклинав місцевий священник не маю підстав. Не вірити місцевим жителям, з якими говорив особисто, також підстав не маю. Не маю підстав не вірити своїм очам і вухам.
А можна просто сказати - брехня! і вірити в те, що такого бути не може. Бо так живеться спокійніше.
vailender писав: если ты прихожанин кп чего ты туда поперся
Тому що це архітектурно-релігійна визначачна споруда. І коли їхали мимо, захотілось зайти подивитись в монастир, про який так багато говорять. Зайти в православний монастир, поставити свічку. Це раз.
А два - можеш пояснити чому християнину КП заборонео заходити в християнський храм, якщо цей храм належить МП?? От в мечеть, в синагогу, в костел можна. По всьому світу можна заходити і молитись де хочеш. Ніколи католики, греко-католики. і так далі в Європі не виганяли наших заробітчан, яким потрібно було помолитись в інших церквах. Особисто знаю про таке. От ніде в світі не заборонено заходити, а в церкву МП прихожанину КП заборонено. Поясни будь ласка чому так, бо я не розумію.
и вообще не логично как то - православную церковь не люблю но в её храмы хожу или это ты её после этого случая начал не любить?
Можеш навести цитату де я писав, що я не люблю православну церкву?
Це тому що я думаю про написне, а не сліпо вірю попам?
Я не люблю посередників в християнській релігії. Як власне і у інших релігіях, де піп вирішив що це його бізнес. І не люблю тих, хто керує паствою, як вівцями, посилаючись на власні тлумачення Святого Писання. Я не люблю коли мені кажуть - "все після смерті", а самі жирують тут, ніби вони вже вмерли. Не люблю служб біля поломаних дерев, біля пятен на фундаменті... Ну і іншого приниження мого інтелекту...

Я люблю чисту істину, без домішок приниження - паства-вівці, раби, грішники, повзання на колінах перед посередником, цілування "ішаку" ніг і рук. Лише тому що на ньому їхав Ісус(це була метафора).
Я люблю істину без додавання методів заробляння грошей і збільшення влади церкви.
Я чітко розділяю релігію і церкву. Істину і трактування істини на користь посередника.
...пожалуста факты каким боком православная церковь тебе навредила или что то подобное
У тебе як у пародії на Суркова - ну солдати, ну ракети, ну танки... А докази де?
Промивання мізків проросійських регіонів зашкодило так само як пропаганда по ТВ.
Промивання мізків на користь яника зашкодило так само, як фальсифікація і вкидання бюлетнів.
Промивання мізків наївним людям проросійською пропагандою до сих пір створює напруження, і створюють островки "руского мира" по всій країні.
Це все нематеріальні фактори, які не можна пощупати, але які впливають на людей. Додавати десятки відео з Ютубу у підтвердженя моїх слів не буду. Просто не хочу. Бо якщо ти НЕ хочеш цього помічати, то не побачиш і так. І буде як у Суркова, щоб не показав - доказів нема.
ПС:Этот вот злой онуфрий организовал отправку каждые 2 недели машин с одеждой и продуктами для жителей донбасса,
для жителів на якій територіїх? Не підскажеш? Бо я особисто бачив, як подібні машини їхали ЗА ЛІНІЮ фронту, бо там також прихожани, і вони не винні... що по них стріляють "националисты". Хоча було частіше, що ці машини ПЕРЕВАНТАЖУВАЛИСЬ і супроводжувались за лінію фронту вже "братами по вірі" з тієї сторони. про які ти машини кажеш я не знаю. Я кажу про ті що бачив сам, на перевалочних пунктах волонтерської допомоги і на блок-постах.
vailender писав: и я лично знаю священников которые ездят в зону ато для поддержки солдат, и постоянно оказывают психологическую помощь по телефону
[/quote] Вірю.І я таких бачив. І я таких знаю. Навіть священники МП попадались. Одні в супереч "політики партії" це робили. Бо віра у Бога і його заповіді була у них сильніша за "рознарядку зверху". А інші, колишні працівники МП, тому що змінили переконання і... патріархат. Бо захист своєї землі переміг релігійні басні про скрепи, і віру в Кирила. І навіть тут у нас є священники, які ігнорують настанови зверху і просто правлять Службу Божу. Не вплутуючи сюди ідеологію кремля. Але це вони роблять ВСУПЕРЕЧ "головній лінії партії". Звідки знаю? Маю близьких знайомих, що "працюють" в МП. Закінчили Університет і працють там. Давно. І досить високо знаходяться, щоб дещо знати.

..................

Це все абсолютно не відміняє те що я написав раніше. МП обрав ідеологічну сторону окупанта. Просто тому що не захотів виходити з-під управління одного із ідеологів нашої окупації.
Тому монах, який свято вірить в заповіді Божі, і молиться любою мовою мені близький. А ідеологічна машина кремля, під управлінням тут його помічника Онуфрія - ні.
Як кажуть - якщо людина ідіот, то не важливо якої національності.
Мир тобі.
Амінь!

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 10 листопада 2016, 19:32

Дельфин, ты много всего написал, но:
- не путай православных (ортодоксов) с раскольниками (КП) и униатами (я атеист, ежели чьо)
- не прибедняйся по поводу униатских и раскольничьих священников, они точно промывали мозги местным и призывали бить москалей, а дончан искупить грех референдума (видео лень искать)
- по поводу забобон и непусканий верующих других конфессий - среди каждого слоя общества есть ублюдки и т.д.
- по поводу промывания мозгов и создания островков "русского мира" по всей стране - может цель нынешней власти именно это? (скачки с гимном на устах, тарифы и восхваление великого и ужасного черного властелина Вэв Эпэ)
- и идеологическая машина свидомитов дала сбой. бо у них нет желания признавать что-либо, кроме Украина юбер алес, смерть москалям, жидам и т.д.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”