Взагалі в Європі тільки 1 країна регулярно вдається до коктейлів, це Франція, але у них то розвага для молоді спалити чужі авто... Інші якось нормально і без них мітингують. А до чого доводять коктейлі можна чітко побачити на прикладі Єгипту, в минулому році під шумок, і дим від коктейлів до влади прийшли радикали, що призвело в результаті до ще більших проблем і по суті до війни в країні... Тому особисто я вважаю коктейль крайнім заходом, почати потрібно з мирних акцій, а там вже буде видно ;)
У Чернівцях проведуть протестний марш
Re: У Чернівцях проведуть протестний марш
kreativ я щось не можу зрозуміти, ти хочеш вийти з коктейлем Молотова на мітинг? Чи це просто так, поговорити?
Взагалі в Європі тільки 1 країна регулярно вдається до коктейлів, це Франція, але у них то розвага для молоді спалити чужі авто... Інші якось нормально і без них мітингують. А до чого доводять коктейлі можна чітко побачити на прикладі Єгипту, в минулому році під шумок, і дим від коктейлів до влади прийшли радикали, що призвело в результаті до ще більших проблем і по суті до війни в країні... Тому особисто я вважаю коктейль крайнім заходом, почати потрібно з мирних акцій, а там вже буде видно ;)
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Да.kreativ писав:До речі, то "Стрімка лань" на аві? Стрибав звідти пару років тому ;)
Вот только жаль, что с нашей коррумпированной властью, легче договорится поставить пивную лавку за 10ть метров от садика/школы/унивирситета
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
а я певен, що толку із цього буде менше ніж 0. адже результату не буде ніякого - і це гарантовано, а буде лиш витрачений час/змарнована енергія/надія/сподівання/прагнення, які можна було б спрямувати інакшепочати потрібно з мирних акцій, а там вже буде видно
Ну так пропонуй що допоможе?
А ми вже підтчягнемось. А згадав допоможе сказати: "Краще не буде!" І сидіти рівно на, ой не буду писати, а то і за мене Фрейд потішиться :D
А ми вже підтчягнемось. А згадав допоможе сказати: "Краще не буде!" І сидіти рівно на, ой не буду писати, а то і за мене Фрейд потішиться :D
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Якби я знав, що допоможе?electron писав:Ну так пропонуй що допоможе?
Я запропонував метод, що точно діятиме... Але то мрія скоріше, аніж порада :(
Тут вся суть в тому яких саме надій? Якщо є надія, що от я сьогодні вийду постою на мітингу, а завтра заживу класно, тоді дійсно не варто іти. А якщо надія на те що завдяки акціям по всій Україні можна довести владі що ми не бидло, то це вже інша справа. До речі народ уже один раз відстояв свою думку в 2004 році. Правда тоді всі розслабились і тупо дивились як Ющ з Юлею гризуться і просирають все, а потрібно було їх на хвилі народного піднесення торбити, щоб вони зрозуміли, що їх можуть зняти так як не пустили пАкращувальників до влади. Тоді і не було б розчарувань. А так добились свого і розслабились, от він месія, зараз заживемо класно....kreativ писав: а я певен, що толку із цього буде менше ніж 0. адже результату не буде ніякого - і це гарантовано, а буде лиш витрачений час/змарнована енергія/надія/сподівання/прагнення, які можна було б спрямувати інакше
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
так, після фейлів Ющенка ще довго народ буде складно об"єднати для масового протесту...

- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ну от та сама фраза від вчора зареєстрованого акка і від постійного користувача сприймається по різному, чи не так? а то мене ж почали тут обзивати представником правоохоронних органів і троллем проплаченим :Dvailender писав:прокачанный акк?![]()
это из книги "Как прокачать аккаунт для чайников"?