Репчик від Ткачука

Обговорення останніх новин в регіоні
алекс3002
Зацікавлений

Re: Репчик від Ткачука

Повідомлення алекс3002 » 29 червня 2013, 10:01

Напишу враження про цей "витвір мистецтва"!Скажу чесно з самого початку не горів бажанням дивитись,але думаю раптом сподобається,чого не сталось!Початок кліпа-стая вибачте мне за слово "гопніків"(судячи з одягу) стоять біля драмтеатру і їх трусить,нібито нахапались,ну ладно думаю така фішка.Далі з перших слів початку пісні вона мені вже набридла,все монотонно-сумбурно та незрозуміло.По-третє це мова,яку згадували вище.Ну одним словом "дешево" і "безвкусно",і переконався в який раз що Ткачук неадектна людина,ось і все!

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 29 червня 2013, 10:25

Ацтой!
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 29 червня 2013, 10:27

Phill писав: чесно кажучи не такий уже я патріот, але яких політиків??? толпа гайсів які ловлять свій прикол, оділись у китайськи ширвотр... де жи вишиванки.... мене бісить тут у штатах, коли якийсь западенець львів, тернопіль франик у вишиті сорочці кричить да я за україну ухххх при цім 5-9 років без виїзду із штатів, навіть не планує, але кричить я патріот.... особливо прикольнула дівчина яка щось там росказувала про патріотизм, і знання рідної мови та при цім співала на рускому, фуууу.... відразу опустили весь ролик далі уже не слухав, тупо мусор, те що мають не погану камеру і базові знання обробки відео це ще дуже все далеке.... знаю людей на нашому форумі які зроблять відюшку на багато краще, Дельфіна.. Максі можна попроси за слова, набагато толковіше все складе, по суті... bandera77 виправить щоб не було русичів, xtrade надасть техніку, що xtrade не буде Герман позичить свою із знижкою в оренду за час, Sl@vcheg із Der Konstantin740iL все підбере та запише у якісному звукові, ну а ми із немезідом будемо росповсюджувати дані пласти по світу (світ це у нас китай, то що...ну і калинка звичайно же за m///.) карамба із раселом спробують посперечатись, сугубо на форумі, при цім попивая пивко десь у пабі, та поприкалуватись із ніколайком, при цім валенти буде усіх банети, а неро пропонувати, жити в офлайн і жити простіше, і банети самого себе аби відпочити на день два від вічних спорів...
шановні, вибачаюсь, нікого не хотів образити, але за 2 чи 3 роки перебування на форумі по чучуть даже в офлайн починаєш вивчати людей +-...кого не згадав також соррі, всеж таки вухо капіна морган в кінець робочого тижня бере своє)))) *facepalm *facepalm
Ну ты выдал :lol: вы что вчера вместе с АТБ бухали? :o
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 29 червня 2013, 11:26

slaxor писав:Побільше б нам таких креативних політиків (:

phpBB [video]
Треба хоть якось на себе увагу людей звернути *facepalm
Зображення

Генрих Гиммлер
Забанен навсегда

Повідомлення Генрих Гиммлер » 29 червня 2013, 11:36

Дерзкий писав:
Phill писав: чесно кажучи не такий уже я патріот, але яких політиків??? толпа гайсів які ловлять свій прикол, оділись у китайськи ширвотр... де жи вишиванки.... мене бісить тут у штатах, коли якийсь западенець львів, тернопіль франик у вишиті сорочці кричить да я за україну ухххх при цім 5-9 років без виїзду із штатів, навіть не планує, але кричить я патріот.... особливо прикольнула дівчина яка щось там росказувала про патріотизм, і знання рідної мови та при цім співала на рускому, фуууу.... відразу опустили весь ролик далі уже не слухав, тупо мусор, те що мають не погану камеру і базові знання обробки відео це ще дуже все далеке.... знаю людей на нашому форумі які зроблять відюшку на багато краще, Дельфіна.. Максі можна попроси за слова, набагато толковіше все складе, по суті... bandera77 виправить щоб не було русичів, xtrade надасть техніку, що xtrade не буде Герман позичить свою із знижкою в оренду за час, Sl@vcheg із Der Konstantin740iL все підбере та запише у якісному звукові, ну а ми із немезідом будемо росповсюджувати дані пласти по світу (світ це у нас китай, то що...ну і калинка звичайно же за m///.) карамба із раселом спробують посперечатись, сугубо на форумі, при цім попивая пивко десь у пабі, та поприкалуватись із ніколайком, при цім валенти буде усіх банети, а неро пропонувати, жити в офлайн і жити простіше, і банети самого себе аби відпочити на день два від вічних спорів...
шановні, вибачаюсь, нікого не хотів образити, але за 2 чи 3 роки перебування на форумі по чучуть даже в офлайн починаєш вивчати людей +-...кого не згадав також соррі, всеж таки вухо капіна морган в кінець робочого тижня бере своє)))) *facepalm *facepalm
Ну ты выдал :lol: вы что вчера вместе с АТБ бухали? :o
Книгу не пробовали писать ?
Могу посоветовать. Анитисимидскую.
У меня нет совести! Мою совесть зовут Адольф Гитлер!

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 29 червня 2013, 11:39

Генрих Гиммлер писав:Есть хорошие евреи
:lol: :lol: :lol: дивно це чути від Генріха Міллера :lol: :lol: :lol:

slaxor
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення slaxor » 29 червня 2013, 12:05

Підсумую вище проведений "срач" наступною реплікою. Можеш краще?-Критикуй! Не можеш? - іди.... з своєю критикою. Нічого особистого.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 29 червня 2013, 12:08

Я бы назвал это безвкусицей, ну да ладно...
Хотелось бы немного про другое.
"Побольше бы таких креативных политиков"... Даже если весь этот клип его и только его работа.
Нам политики нужны для того чтоб рэп читали?
Креативность должна быть у режиссеров, у артистов. У художников.
Или может быть бездарность политика (эта фраза не про него конкретно, а в общем) компенсируется его голосом, чувством вкуса (где оно тут???), или может быть еще какими качествами?
Это - не более чем дешевый способ заявить про себя, привлечь к себе внимание. Вот со своим электоратом он определился (или ему подсказали), это "плюс".
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 29 червня 2013, 13:23

slaxor писав:Підсумую вище проведений "срач" наступною реплікою. Можеш краще?-Критикуй! Не можеш? - іди.... з своєю критикою. Нічого особистого.
Ееее... трохи не так. :D
Це ти можеш сказати в колі професіоналів - естрадних виконавців. А тут ти виставив це на ЗАГАЛЬНИЙ ПУБЛІЧНИЙ ДОСТУП і обговорення.
Тому - вийшов на публіку, лови табурет від того кому це не сподобалось. Не хочеш бути публічним -не вилазь на публіку, і тебе ніхто не чипатиме. Тут виключно-"нравитца-ненравитца"
Хочеш конструктиву - неси до профі, в студії і там слухай конструктив. І там кажи про "краще зробіть." ;)

Відео звіно в рамках провінційного рівня, але свого досягло - про нього знову говрять на форумах, знову згадують.
PR однако.

PS. Дохлим фашистським героям, у вигляді теперішніх слабеньких форумних тролів, прохання не напрягати клавіатуру по поводу цього поста. Занадто плоский тролінг з метою "пожерти уваги" і спалити цей нік через бан.
Востаннє редагувалось 29 червня 2013, 13:28 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Phill
Активіст

Повідомлення Phill » 29 червня 2013, 13:38

Дерзкий писав: Ну ты выдал :lol: вы что вчера вместе с АТБ бухали? :o
О мій Бог.... Більше не пью *facepalm
Востаннє редагувалось 29 червня 2013, 13:43 користувачем Phill, всього редагувалось 1 раз.
Купівля та доставка товарів із USA

my Skype "mastbodr1"

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”