И всё было, очевидно, не так плохо, как вырисовывается сейчас.Дельфин писав:тему не пробував почитати? Не так все сумно як ти кажеш. Там обоє не святі...
Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Ну так Ви ж сказали що вони були в одній компанії, тому він знав скільки їй років...Дельфин писав:Важко сказати точно що там було бо ми їх не знаємо. Але виходячи із інформації що була, то в таких компаніях і при такому образі життя це цілком закономірний розвиток подій. І ніякої травми там нема, тому що в подружок не набагато краще все... Травма - це коли піаністку, пай-дівчинку із класичної сімї в підїзді пяний гопник... А тут...electron писав: Так воно то так. Але всерівно як би там не було дівчинці 12 років. Я ще розумію коли обом по 12 дурниці в голову лізуть, але йому 17, а їй 12.... Хіба важко знайти не дитину, а хоча б повнолітню?
А чим вони відрізняються для нього? Якщо ця в 12-ть років, і та в 16-18-ть ведуть себе однаково?
От я згідний із nastya2012 - вони ведуть себе вкрай... "по-дорослому", скажімо так. Ти ж не будеш в неї паспорт питати, коли вона виглядає і поводить себе ніби "вже можна і треба"?
У мене в самого донька 13 років. Я добре знаю про що кажу. Я весь час вбиваю в голову: не хочеш проблем - не веди себе і не виглядай відповідно до проблем. Не шукай проблем і їх не буде.
І в нашому випадку це був явно не форс мажор.
Можливо в мене таке ставлення тому що в самого дочка, нехай їй всього 6, але дочка.
А про тих хто веде себе "по дорослому" то варто в соц служб запитати,чим вони займаються, що не бачать відсутність елементарного виховання дитини батьками, ну і школа теж, хоча зараз школа то просто ще одна комерційна структура, завдання якої здерти з батьків гроші, а на виховання вчителям начхати, мені повезло з першою вчителькою, вона привила учням елементарні моральні принципи, але від теперішніх викладачів я і не сподіваюсь на таке...
В садочку була одна мама, яка раз видала фразу: "-Якщо побьєтесь за Павлика (імені не памятаю, та і не важливо це) то до мене не приходіть жалітися!" Я був в шоці діти в 4-5 років бьються за хлопця
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- German
- Забанен навсегда
Потому как в 12 лет с её-то послужным списком (выпивка, гулянки, дискотеки) вы думаете она тому Павлику, или Пете, или Равлику будет ещё нужна?electron писав:... Я був в шоці діти в 4-5 років бьються за хлопцяа мати не каже, що то не варте уваги і зараз доця має не за хлопця іншій дівчинці пику товкти, а з ляльками бавитись і до школи готуватись.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Гаразд, тоді давайте всіх "поганих" закидаємо камінням? Чи на палю посадимо. Тільки от хто буде вирішувати ступінь "поганості"? Як би там не було, але якщо є як мінімум розбещення неповнолітньої то особисто для мене фраза, а вона погана, не проходить, покарані мають бути всі починаючи з пацика, і закінчуючи гувернанткою і матірью яка залишила дитину на чужу людину. А то ми так далеко зайдемо і можна буде спалити авто погано припарковане, тому що його власник "поганий", і алкашів підемо бити, тому що вони "погані" список "поганих" можна продовжувати безкінечно.Дельфин писав:тему не пробував почитати? Не так все сумно як ти кажеш. Там обоє не святі...Виктор Ф. писав:Я БЫ ТАКИХ ПЕДО..ЛОВ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЙ СТУЛ САЖАЛ А ПОТОМ В ПЕЧ +10000 ГРАДУСОВ!!!
П.С.
Роби добро і кидай його в воду,
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Знову таки по здогадкам, тому що не знаємо в якому стані вона прийшла додому. Але в сюжеті не було нічого про побиття. Було - "погрожуючи він змусив"
ИМХО заяву накатала "гувернантка, яка повинна була" слідкувати за нею, за що їй платили грощі. Але тоді вона підписала собі "смертний вирок". По-перше їй гаплик - недогляділа. По -дргуе "слава" на все село. Нафіга було так світитись?
Звідки тоді заява? Мала навряд чи дуже переживала, якщо "жила" в дорослій компанії де розважались алкголем. Там явно не про останні літературні твори розмовляли. Тоді це для неї бонус - звернули увагу і прийняли за дорослу. Тому вона вряд чи зробила б з цього трагедію, не вірю.
Дивна ситуація. Хто тоді накатав заяву? Мала захотіла помститись йому, бо "вона не думала що так може бути?" Ну тоді помстилась і собі також.
Може потім випливе додаткова інфа і стане щось зрозуміло.
ИМХО заяву накатала "гувернантка, яка повинна була" слідкувати за нею, за що їй платили грощі. Але тоді вона підписала собі "смертний вирок". По-перше їй гаплик - недогляділа. По -дргуе "слава" на все село. Нафіга було так світитись?
Звідки тоді заява? Мала навряд чи дуже переживала, якщо "жила" в дорослій компанії де розважались алкголем. Там явно не про останні літературні твори розмовляли. Тоді це для неї бонус - звернули увагу і прийняли за дорослу. Тому вона вряд чи зробила б з цього трагедію, не вірю.
Дивна ситуація. Хто тоді накатав заяву? Мала захотіла помститись йому, бо "вона не думала що так може бути?" Ну тоді помстилась і собі також.
Може потім випливе додаткова інфа і стане щось зрозуміло.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
electron писав: Гаразд, тоді давайте всіх "поганих" закидаємо камінням? Чи на палю посадимо. Тільки от хто буде вирішувати ступінь "поганості"? Як би там не було, але якщо є як мінімум розбещення неповнолітньої то особисто для мене фраза, а вона погана, не проходить, покарані мають бути всі починаючи з пацика, і закінчуючи гувернанткою і матірью яка залишила дитину на чужу людину. А то ми так далеко зайдемо і можна буде спалити авто погано припарковане, тому що його власник "поганий", і алкашів підемо бити, тому що вони "погані" список "поганих" можна продовжувати безкінечно.
обнять и плакать...electron писав: то варто в соц служб запитати,чим вони займаються, що не бачать відсутність елементарного виховання дитини батьками,
Електрон, ти ідеаліст! Але це проходить з віком. :D
Вірно. А ким покарані? Державою? а де ти її у нас бачив? Державі глибоко пофігу ця ситуація і причини ситуації. Я тебе умоляю - це ж історія. Таке вже було. Коли це в 16-17-столітті цікавило поміщика, що десь в його селі якийсь холоп... якусь холопку...??покарані мають бути всі починаючи з пацика, і закінчуючи гувернанткою і матірью яка залишила дитину на чужу людину.
Ти вірно кажеш -"повинно бути", "повинні бути покарані", "повинно бути так"...
Але ти помилився з часом і країною проживання. Чекай, твоя донька піде в школу - ти взагіл "оху..ш" від здивування до 8-го класу. А потім взагалі впадеш в депресію і стане старшно жити. Ти людина із принципами і цінностями. Цей світ уже не для нас. Тому, тебе чекає жахливе розчарування в цьому навколишньому світі. Можеш поки не вірити мені і віднести до песимістів.
Все вірно. Саме так відбувається там, де нема надструктури над суспільство - тобто нема держави. У нас цієї надструктури уже нема. Один рекет залишився там. Тому скоро таки підем і таки будемо. А як себе захистити? Точно так само як 300-400 років назад - самостійно. Самостійно, саморганізовано!!!!А то ми так далеко зайдемо і можна буде спалити авто погано припарковане, тому що його власник "поганий", і алкашів підемо бити, тому що вони "погані" список "поганих" можна продовжувати безкінечно
Це вже також було... :(
Забули історію, не вчите вже в її школах? Будете мати її знову!
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 15:31 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
3 страницы флуда.... Воздух пинаете....
Кажется, что в самый разгар рабочего дня ни у кого нет работы ))
Кажется, что в самый разгар рабочего дня ни у кого нет работы ))
- Дельфин
- Поважний користувач
ну звісно. тут флуд. Роздуми про життя зараз взаглі повинй офтоп!
А робота - "превыше всего!!"
А робота - "превыше всего!!"
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 15:38 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
- Контактна інформація:
Я б сажав на палю тих хто такі новини публікує 
Ввід Webmoney без комісії http://bit.ly/ZgrNNk
- German
- Забанен навсегда
mix_mike писав:Я б сажав на палю тих хто такі новини публікує