Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Обговорення останніх новин в регіоні
German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Re: Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Повідомлення German » 12 червня 2013, 14:59

Дельфин писав:тему не пробував почитати? Не так все сумно як ти кажеш. Там обоє не святі...
И всё было, очевидно, не так плохо, как вырисовывается сейчас. :!:
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 червня 2013, 15:02

Дельфин писав:
electron писав: Так воно то так. Але всерівно як би там не було дівчинці 12 років. Я ще розумію коли обом по 12 дурниці в голову лізуть, але йому 17, а їй 12.... Хіба важко знайти не дитину, а хоча б повнолітню?
Важко сказати точно що там було бо ми їх не знаємо. Але виходячи із інформації що була, то в таких компаніях і при такому образі життя це цілком закономірний розвиток подій. І ніякої травми там нема, тому що в подружок не набагато краще все... Травма - це коли піаністку, пай-дівчинку із класичної сімї в підїзді пяний гопник... А тут...

А чим вони відрізняються для нього? Якщо ця в 12-ть років, і та в 16-18-ть ведуть себе однаково?
От я згідний із nastya2012 - вони ведуть себе вкрай... "по-дорослому", скажімо так. Ти ж не будеш в неї паспорт питати, коли вона виглядає і поводить себе ніби "вже можна і треба"?
У мене в самого донька 13 років. Я добре знаю про що кажу. Я весь час вбиваю в голову: не хочеш проблем - не веди себе і не виглядай відповідно до проблем. Не шукай проблем і їх не буде.
І в нашому випадку це був явно не форс мажор.
Ну так Ви ж сказали що вони були в одній компанії, тому він знав скільки їй років...
Можливо в мене таке ставлення тому що в самого дочка, нехай їй всього 6, але дочка.
А про тих хто веде себе "по дорослому" то варто в соц служб запитати,чим вони займаються, що не бачать відсутність елементарного виховання дитини батьками, ну і школа теж, хоча зараз школа то просто ще одна комерційна структура, завдання якої здерти з батьків гроші, а на виховання вчителям начхати, мені повезло з першою вчителькою, вона привила учням елементарні моральні принципи, але від теперішніх викладачів я і не сподіваюсь на таке...
В садочку була одна мама, яка раз видала фразу: "-Якщо побьєтесь за Павлика (імені не памятаю, та і не важливо це) то до мене не приходіть жалітися!" Я був в шоці діти в 4-5 років бьються за хлопця :shock: а мати не каже, що то не варте уваги і зараз доця має не за хлопця іншій дівчинці пику товкти, а з ляльками бавитись і до школи готуватись.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 12 червня 2013, 15:05

electron писав:... Я був в шоці діти в 4-5 років бьються за хлопця :shock: а мати не каже, що то не варте уваги і зараз доця має не за хлопця іншій дівчинці пику товкти, а з ляльками бавитись і до школи готуватись.
Потому как в 12 лет с её-то послужным списком (выпивка, гулянки, дискотеки) вы думаете она тому Павлику, или Пете, или Равлику будет ещё нужна? *facepalm
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 червня 2013, 15:08

Дельфин писав:
Виктор Ф. писав:Я БЫ ТАКИХ ПЕДО..ЛОВ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЙ СТУЛ САЖАЛ А ПОТОМ В ПЕЧ +10000 ГРАДУСОВ!!!
П.С. :cry:
тему не пробував почитати? Не так все сумно як ти кажеш. Там обоє не святі...
Гаразд, тоді давайте всіх "поганих" закидаємо камінням? Чи на палю посадимо. Тільки от хто буде вирішувати ступінь "поганості"? Як би там не було, але якщо є як мінімум розбещення неповнолітньої то особисто для мене фраза, а вона погана, не проходить, покарані мають бути всі починаючи з пацика, і закінчуючи гувернанткою і матірью яка залишила дитину на чужу людину. А то ми так далеко зайдемо і можна буде спалити авто погано припарковане, тому що його власник "поганий", і алкашів підемо бити, тому що вони "погані" список "поганих" можна продовжувати безкінечно.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 15:13

Знову таки по здогадкам, тому що не знаємо в якому стані вона прийшла додому. Але в сюжеті не було нічого про побиття. Було - "погрожуючи він змусив"

ИМХО заяву накатала "гувернантка, яка повинна була" слідкувати за нею, за що їй платили грощі. Але тоді вона підписала собі "смертний вирок". По-перше їй гаплик - недогляділа. По -дргуе "слава" на все село. Нафіга було так світитись?
Звідки тоді заява? Мала навряд чи дуже переживала, якщо "жила" в дорослій компанії де розважались алкголем. Там явно не про останні літературні твори розмовляли. Тоді це для неї бонус - звернули увагу і прийняли за дорослу. Тому вона вряд чи зробила б з цього трагедію, не вірю.
Дивна ситуація. Хто тоді накатав заяву? Мала захотіла помститись йому, бо "вона не думала що так може бути?" Ну тоді помстилась і собі також.
Може потім випливе додаткова інфа і стане щось зрозуміло.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 15:28

electron писав: Гаразд, тоді давайте всіх "поганих" закидаємо камінням? Чи на палю посадимо. Тільки от хто буде вирішувати ступінь "поганості"? Як би там не було, але якщо є як мінімум розбещення неповнолітньої то особисто для мене фраза, а вона погана, не проходить, покарані мають бути всі починаючи з пацика, і закінчуючи гувернанткою і матірью яка залишила дитину на чужу людину. А то ми так далеко зайдемо і можна буде спалити авто погано припарковане, тому що його власник "поганий", і алкашів підемо бити, тому що вони "погані" список "поганих" можна продовжувати безкінечно.
electron писав: то варто в соц служб запитати,чим вони займаються, що не бачать відсутність елементарного виховання дитини батьками,
обнять и плакать... :lol: :lol:
Електрон, ти ідеаліст! Але це проходить з віком. :D
покарані мають бути всі починаючи з пацика, і закінчуючи гувернанткою і матірью яка залишила дитину на чужу людину.
Вірно. А ким покарані? Державою? а де ти її у нас бачив? Державі глибоко пофігу ця ситуація і причини ситуації. Я тебе умоляю - це ж історія. Таке вже було. Коли це в 16-17-столітті цікавило поміщика, що десь в його селі якийсь холоп... якусь холопку...??

Ти вірно кажеш -"повинно бути", "повинні бути покарані", "повинно бути так"...
Але ти помилився з часом і країною проживання. Чекай, твоя донька піде в школу - ти взагіл "оху..ш" від здивування до 8-го класу. А потім взагалі впадеш в депресію і стане старшно жити. Ти людина із принципами і цінностями. Цей світ уже не для нас. Тому, тебе чекає жахливе розчарування в цьому навколишньому світі. Можеш поки не вірити мені і віднести до песимістів. :lol:
А то ми так далеко зайдемо і можна буде спалити авто погано припарковане, тому що його власник "поганий", і алкашів підемо бити, тому що вони "погані" список "поганих" можна продовжувати безкінечно
Все вірно. Саме так відбувається там, де нема надструктури над суспільство - тобто нема держави. У нас цієї надструктури уже нема. Один рекет залишився там. Тому скоро таки підем і таки будемо. А як себе захистити? Точно так само як 300-400 років назад - самостійно. Самостійно, саморганізовано!!!!
Це вже також було... :( *facepalm
Забули історію, не вчите вже в її школах? Будете мати її знову!
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 15:31 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

Tweak
Постійний користувач
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 75 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tweak » 12 червня 2013, 15:29

3 страницы флуда.... Воздух пинаете....
Кажется, что в самый разгар рабочего дня ни у кого нет работы ))

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 15:32

ну звісно. тут флуд. Роздуми про життя зараз взаглі повинй офтоп!
А робота - "превыше всего!!" *pioner*
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 15:38 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.

mix_mike
Новачок
Контактна інформація:

Повідомлення mix_mike » 12 червня 2013, 15:47

Я б сажав на палю тих хто такі новини публікує *hammer*
Ввід Webmoney без комісії http://bit.ly/ZgrNNk

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 12 червня 2013, 15:52

mix_mike писав:Я б сажав на палю тих хто такі новини публікує *hammer*
:lol: :lol: :lol:

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”