Штурм

Обговорення останніх новин в регіоні
Doxtar
Досвідчений

Re: Штурм

Повідомлення Doxtar » 26 січня 2014, 09:31

electron писав: Ти не зрозумів моєї думки. Прочитай на одне речення більше. Садистів які ненавидять державу в якій служать. Я бачив одну сторінку бійця Беркуту. Там все в сухому залишку зводиться до того, що Україна не має існувати, вона має бути колонією Росії. Що ВВП супер класний хлопець. Путін це новий Сталін. Купа фоток з розстрілами НКВДистами. Бачив навіть гон, що мовляв Хатинь спалили не німці, а кляті бендерівці, цікаво тільки чому про це в СРСР мовчали?
Я думав ти це давно бачив, вони гонять вже пару днів.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

nikitos
Забанен навсегда

Повідомлення nikitos » 26 січня 2014, 10:55

-KN- писав:Бачив навіть гон, що мовляв Хатинь спалили не німці

Хатынь спалили не немцы, Хатынь ( и не только Хатынь, а еще и Осовы, Вилейку, Козыри, ) спалил 118 батальон. А кто входил в состав этого батальона вы знаете?
Рота буковинских "бандеровцев", которым на ул. Русской поставлен памятник.
Востаннє редагувалось 26 січня 2014, 10:58 користувачем nikitos, всього редагувалось 1 раз.
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 26 січня 2014, 11:31

А я то думаю де наші тролі подівались. Невже так притисло владу, що вони знову задіяли загін тролів?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

STEPANOVE4
Досвідчений

Повідомлення STEPANOVE4 » 26 січня 2014, 21:34

phpBB [video]
Если вы хотите достичь цели, не старайтесь быть деликатным или умным. Пользуйтесь грубыми приемами. Бейте по цели сразу. Вернитесь и ударьте снова. Затем ударьте еще, сильнейшим ударом сплеча.
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 26 січня 2014, 23:19

Віталій Михайлішин: "Да, я за президента Януковича! Да, я член Партії регіонів! Не виходжу я!

ПОЗИЦІЯ?

Сьогодні у Чернівцях група письменників, музикантів, художників і журналістів пікетувала будинок на вулиці Ольги Кобилянської, в якому живе секретар міської ради Віталій Михайлішин. Вони підготували звернення з вимогою висловитися щодо нинішніх подій в Україні, оголосити свою позицію, своє ставлення до протестувальників і до дій влади.

Спочатку пікетувальники кликали Михайлішина з вулиці, а потім зайшли у під’їзд і дзвонили у двері. Проте безрезультатно. Відтак йому зателефонували, і він пообіцяв прийти до пікетувальників. Через 15 хвилин Михайлішин з’явився у супроводі трьох молодих чоловіків спортивної статури, яких тепер в Україні називають тітушками, і почав відповідати на запитання пікетувальників. Митці вимагали від секретаря міськради відповіді на запитання, чи підтримує він дії влади і, зокрема, Януковича.

- Так, я підтримую Януковича, - сказав Михайлішин. - Я член партії регіонів.

Відтак він заявив, що йому не соромно за свою діяльність у головному кріслі ратуші, що він зробив дуже багато - значно більше, ніж попередній міський голова за всі роки своєї роботи.

- Це були жахливі часи, - сказав він про роки, коли містом керував Микола Федорук.

А потім додав:

- Для мене особисто.

Пікетувальники запитували і про обіцяні пандуси по всьому місту та задекларовану турботу про людей з обмеженими фізичними можливостями. Натомість, почули у відповідь, що у місті відкрито багато... дитячих майданчиків.

Пікетувальники і Віталій Михайлішин не дійшли згоди в жодному питанні і не знайшли спільної мови. Михайлішин також заявив, що діалог між ним і городянами надалі має відбуватися в правовому полі. Тобто, із відповідними попередніми заявками та зустрічами в службових кабінетах, а не біля приватних помешкань.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

spider-ms
Активіст

Повідомлення spider-ms » 27 січня 2014, 01:27

Передавали c майдана по espeso.tv, что в Черновцах собирают "титушек" для зачистки здания администрации.
Зображення Зображення

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 27 січня 2014, 19:15

Ооо отлично роботенка нарисовуется!)) :D

allsoy
Досвідчений

Повідомлення allsoy » 27 січня 2014, 20:57

То і видно що він член ПР, десь там внизу болтається. :D
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 28 січня 2014, 00:55

По штурму есть вопрос. Как бы не было, он таки состоялся. Я не про это.
Как так получилось, что в день штурма с 5ти утра ( а она пришла где то в 4:30) милиция начала баррикадировать здание из нутри?
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

bboorryyss
Зацікавлений

Повідомлення bboorryyss » 28 січня 2014, 08:11

Как, как? Так режисером было задумано. Вы что не видите, что все спланировано?
Например: Смотрю он-лайн трансляцию с Грушевського. Шины горят, а милиция их пытается потушить водометами. Явно видно, что вода на огонь не попадает. На митингующих, кстати, то же. Почему никто из руководителей тех водометчиков не посмотрит интернет и не подкорректирует направление подачи воды? На следующий день, утром, забастовщики заявляют о том, шины заканчиваются. Вопрос - зачем вообще об этом говорить? А ближе к обеду, с разрешения забастовщиков, в буферную зону свободно заезджают пожарные и за пол-часа тушат остатки огня. И после этого, кто-то еще говорит, что все спонтанно-случайно? Не верю!
Востаннє редагувалось 28 січня 2014, 08:13 користувачем bboorryyss, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”