Як може бути пофіг, що є якийсь невідомий ляльковод? Адже країну впевнено заганяють в кут, з якого важко буде вибратись. Подивіться опозиція себе майже вбила, в них вже не вірять, Янукович навряд чи виграє вибори, на заході підтримка мізерна, на сході теж не дуже то і погладять по голівці за те що здав клятим бандерівцям позиції і пішов на перевибори (там на форумах вже починається масова пропаганда на цю тему). На донецькому форумі серед купи пурги, є пару прикольних постів, один з них зводиться до того, що в Януковича немає шансів, ПР якщо хоче залишитись при владі має його злити. І тоді може на сцені зявитись як чортик з табакерки новий кандидат і буде як з Ющем, був президент ні риба ні мясо вибрали Януковича, а він ще гірше. Я не хотів би мати непередбачувані наслідки.
Тому варто взятися за голову і почати думати як змінювати країну тут на місцях, паралельно з зміною верхівки.
Також ми забуваємо про інший момент. Виявляється в нас в країні є міліцейські підрозділи садистів. Але не це головне, як беркут розганяє фанів ми всі бачили і знаємо, що вони садюги, саме страшне те, що ці підрозділи
люто ненавидять Україну.

Я не розумію яким потрібно було бути дауном, щоб тренувати мента, який ненавидить свою країну. Нехай би рорзказували про бандерівців, але там ідеологія саме ненависть до України. Якщо я знайду в архіві браузера я дам посилання на сторінку ВК беркутівців. Я був реально шокований.
Також ми маємо все більше і більше людей які воюють з ментами. Раніше це були фани, ультрас і тд. БУли просто потасовки на стадіонах. Все в межах і нічого страшного. Але я зараз не ручаюсь за те, що хлопець з Буковини, якого голим фотографували, що ті кого катували, не стануть радикалами.