ну тебе как всегда виднее .
только грелка не моя .
она скорее Зеебека , он к ней больше приложил.
прикольно , что и твои фонарики и ножи тоже скорее всего для диваннвх выживальщиков .
во всяком случае мне они тоже не к чему .
ну тебе как всегда виднее .
ну кое что я знаю лучше среднего, кое что хуже. вон в ценах на генераторы, что актуальных, что год назад - плаваю мелко как оказалось
"Для отримання підтримки фізична особа подає уповноваженому банку у паперовій або електронній формі заявку на отримання кредиту за формою, встановленою Фондом, а також:sim72pin писав: ↑15 червня 2024, 17:18Українці зможуть взяти безпроцентний кредит на сонячні панелі: 480 тис. грн. на строк до 5 років
https://www.rbc.ua/rus/news/ukrayintsi- ... 90761.html
За нинішніх реалій заробіток на зеленому тарифі видається все більш примарним...13ый воин писав: ↑15 червня 2024, 17:23Вот то, о чем я говорил, нашему государству зеленая энергетика и зеленый тариф нафиг не упали. Зелёный со своими жополизами создали рынок, стали монополистами и никого на него не пускают, вместо того чтобы подумать о людях, фиг вам, сидите с отключениями еще много лет
Про що й говорю - схеми, схеми, схеми... тільки щоб фінансові потоки налаштувати так, щоб проходили через масні руки до яких все прилипає.sim72pin писав: ↑15 червня 2024, 18:08Хто зна... Дешеві "Теплі кредити" на енергозбереження (вікна, котли, утеплення, тощо...) через державні банки в 2015-2020рр. теж давали за умови надання рахунків від "акредитованих" підприємств чи ФОПів. Але схема реально працювала і такий кредит не брав хіба що лінивий...
Фішка "теплого" кредиту була в тому, що він видавався в гривні під 17,99% річних, але через 2-3 місяці держава компенсовувала 20-35% вартості товару. Тому на цьому вдавалось не те що заощадити на %, а ще й непогано заробити :) У всякому разі всі друзі та родичі працівників Ощаду такі кредити мали і ясна річ, що реально того товару чи обладнання ніхто не купував :)