Шото мне ни в интернете, ни на улице, ни в журналах, ни в фильмах геи не попадаются. Может я что-то не так делаю?Rassel писав:
Акінак пропустив дещо. що зараз дітей виховують не так батьки а інтернет. В сімї добре, в інтернеті геї, на вулиці геї, в журналах і у фільмах геї. ....
Коли крутили руські фільми і новини на сході і в криму, то теж усі сиділи і гадали, чого боятись пропаганди, у нас крепка сімя-Україна. Нє?
Гей-пропаганда дійшла до Чернівців. Це вже дно?
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Re: Гей-пропаганда дійшла до Чернівців. Це вже дно?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
У нашій країні вся біда, в яку ми погрузли по самі вуха, саме від пропаганди. Я впевнений, що ти знаєш, що Гебельс писав:"«Дайте мне средства массовой информации, и я из любого народа сделаю стадо свиней».Тому саме пропаганда і є потужною зброєю.Дельфин писав:все... пішов оф, флуд, флейм і інша ненаша нечесть))))
Тема вичерпалась. А я так і не побачив ні одного реального аргумента проти факту існування ЛГБТ. Всі бояться, що інформація про них всіх масово зробить геями. Прямо всі кинуться туди, дай тільки їм волю...![]()
А що в суспільстві такий великий попит на такі стосунки?? Такі всі спраглі чоловічого тіла, що ватрто тільки показати де і з ким і всі кинуться, як на воду в пустелі?
Все звдодилось до - якщо, раптом, вдруг... тобто свої фантазії переводимо в ранг страху і транслюємо його іншим.
І, як би ти не рахував, що геї це норма , то я тобі скажу, що це норма, але для геїв....
І коли не будуть відкрито говорити про це, а тим більше не будуть масово проводити свої "культурно-масові заходи" та паради (гидко навіть ставити рядом з мистецтвом та культурою), а всі остальні не будуть рахувати це за норму, то в вихованні дітей не прийдеться використовувати всі ці поняття та пояснювати що це не нормально.
Хоча для деяких, я бачу, що це таки нормально...
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Если бы эти парни в масках сорвали собрание людей, которые промышляют экономические преступления - то было-бы от них толку на много больше.
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Юра, цей фільм хотіли демонструвати в мистецькому центрі, це для них не тільки норма життя, це для них вже мистецтво.З такою підтримкою, як я бачу, то вони вийдуть скоро на більш вищий рівень - філармонія, драматичний театр, будинок офіцерів....Rassel писав:Доречі мені чомусь здається що ці райдужні могли просто Азов и ПС використати для свого піару. Просто пвдкинули інфу що буде фільм пропедіків, а ті відреагували, + їх ще провокували на бійку. тепер пів Чернівців гримить. А якби нікого не було, то ці педіки подивились би той іфльм і пішли б собі по домам відсасувати і відлизувати.
Цікаво, чого цього фільму немає на ютубі? ніхто не задумався?

А я що говорю, це вже набирає обертів, як мистецтво, будь ласка:
Мистецтво вимагає «жертв»: у Чернівцях активісти розігнали глядачів фільму «This is gay propaganda»
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Ці люди, як ти кажееш в масках не те що зірвали, а зірвались перші захищати наші кордони коли педіки сиділи вдома і трахались. Про що мова?AntohaCV писав:Если бы эти парни в масках сорвали собрание людей, которые промышляют экономические преступления - то было-бы от них толку на много больше.
Вони кожен день займаються різними справами і не тільки цими гей покидьками. До інших вони теж дойдуть.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Rassel
- Експерт
Тобі напевно і нормальні дівчата теж не попадаються :Dzepellin писав:Шото мне ни в интернете, ни на улице, ни в журналах, ни в фильмах геи не попадаются. Может я что-то не так делаю?Rassel писав:
Акінак пропустив дещо. що зараз дітей виховують не так батьки а інтернет. В сімї добре, в інтернеті геї, на вулиці геї, в журналах і у фільмах геї. ....
Коли крутили руські фільми і новини на сході і в криму, то теж усі сиділи і гадали, чого боятись пропаганди, у нас крепка сімя-Україна. Нє?
zepellin » 10 вересня 2014, 01:16
Современные западные ценности - это когда мужик трахает мужика в жопу.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
И что же, в двух словах???Valeria писав:Так пусть Nero и напишет.Bodya_Hollywood писав: Какой ЧС Серёг, комент Nero видимо удалил а я не знаю за что теперь по лысине настучать..)
Кстати, я тоже видела что там эта лысина написала.
- Valeria
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 671 раз
- Подякували: 229 разів
Он написал, что такие как телефонисты и мастера, которые тут высказываются против силовых действий патриотов по отношению к педикам, сами педики.Bodya_Hollywood писав: И что же, в двух словах???
- Rassel
- Експерт
Валера, а как он тебя упустил из виду?Valeria писав:Он написал, что такие как телефонисты и мастера, которые тут высказываются против силовых действий патриотов по отношению к педикам, сами педики.Bodya_Hollywood писав: И что же, в двух словах???