Народне повстання у Чернівцях
Re: Народне повстання у Чернівцях
сколько их?единицы таких людейTweak писав:Богатье или чиновников?
Я знаю многих не бедных людей, которые заработали деньги своим умом и прямыми руками. Это значит что они не должны быть такими? Нужно всё от них забирать?
- Себастьян Перейро
- Новачок
1.Эта власть переплюнулв папередикив по масштабам воровства и цинизму по отношению к населению. 2.Но более странно выглядит тандем нациста и еврея+Кличко финансируемый теми же фондами что Ющенко(пиндосами). 3. Надо бороться за освобождение Жульки. Остальные голубцам не опасны(подконтролны?)
Нацизм і націоналізм різні речі, зараз дехто навішує ярлики нацистів патріотичним силам,як колись при комуняках патріотів називали буржуазними націоналістами або бандерівцями.знайомий почерк,головне навішати ярлика ,щоб неграмотні боялися.Зараз Свобода єдина сила,яка радикально настроєна проти банди.
- Себастьян Перейро
- Новачок
Да и изначально финансировалась ПР в противовес Жульке. Смешная оппозиция
- Себастьян Перейро
- Новачок
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
в ґуґлі багато чого є. зокрема і спростування тих пліток.Себастьян Перейро писав:Я что открыл этим вам Америку? Гугл в помощь. Учите матчасть)
- Себастьян Перейро
- Новачок
Мне все как в анекдоте хорошие в хорощих гробах плохие в плохих. Но Свобода при всём желании не сплотит всю Украину в силу антипатии Юго-Востока-именно плэтому она наименее опасна для голубцов. А кто на зоне - может сплотить Всю Украину в борьбе с режимом. При этом Жульку я воспринимаю как ещё ту ...
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Було приємно побачити форумчан небайдужих до долі своєї країни, познайомитись і поспілкуватись.
На виборах ми віддали свої голоси опозиції і сьогодні прийшли засвідчити свою підтримку їх намаганням змінити щось на краще.
Хто вважає, що всі зусилля марні, ну що ж, це ваша позиція - бути згідним з волею більшості (горезвісна моя хата скраю). Маю надію, що незадовго така більшість, умовно кажучи, змінить забарвлення з біло-синьої на інший спектр політики і зможе повернути державу на служіння всім людям, а не тільки своїй кишені.
На виборах ми віддали свої голоси опозиції і сьогодні прийшли засвідчити свою підтримку їх намаганням змінити щось на краще.
Хто вважає, що всі зусилля марні, ну що ж, це ваша позиція - бути згідним з волею більшості (горезвісна моя хата скраю). Маю надію, що незадовго така більшість, умовно кажучи, змінить забарвлення з біло-синьої на інший спектр політики і зможе повернути державу на служіння всім людям, а не тільки своїй кишені.