Потому, что поступаю так, как там написано. Еще вопросы?!Сулейман писав:nastya2012, почему же выбор пал на такую аватару?
Штурм
- nastya2012
- Зацікавлений
Re: Штурм
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 15:43 користувачем nastya2012, всього редагувалось 1 раз.
Відходимо від теми.Сулейман писав:nastya2012, почему же выбор пал на такую аватару?
Вона не відповідає на не вигідні їй запитання. Вчора відморозилась, від запитань чому ПР зе бест. Сьогодні відморозилась від запитання коли валили памятники до побиття. Деградація до рівня троля очевидна. А шкода, цілком адекватна ж людина, яка свято вірить в свої переконання. І як вірно підмітила Оберіг, вона не боїться їх висловлювати, за що я її поважаю, але вона чомусь деградує переходячи на образи і випади які сама ж не може обгрунтувати.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- ПР77
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
electron писав:Відходимо від теми.Сулейман писав:nastya2012, почему же выбор пал на такую аватару?
Вона не відповідає на не вигідні їй запитання. Вчора відморозилась, від запитань чому ПР зе бест. Сьогодні відморозилась від запитання коли валили памятники до побиття. Деградація до рівня троля очевидна. А шкода, цілком адекватна ж людина, яка свято вірить в свої переконання. І як вірно підмітила Оберіг, вона не боїться їх висловлювати, за що я її поважаю, але вона чомусь деградує переходячи на образи і випади які сама ж не може обгрунтувати.
А что вы удивляетесь? Ростов-на Дону - это ж графиня синих кровей - представитель БОЛЬШОГО ПУКИНА - кажется, это все объясняет.
Забанить, да и все.
Она у же со всеми успела переплеваться.
Забыла добавить - Затока зе БЕСТ, ПР зе БЕСТ. В Ростов, подруга! Ту-ту!!! Вместе с девелопментом коммерческим, ошибками в родном языке и так далее и туда же..

Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 21:27 користувачем ПР77, всього редагувалось 2 разів.
Магазин сувенірів, подарунків та декору. Етно, екзотика, Україна - http://www.bambus.cv.ua Чесні знижки - старі ціни.
Мне кажется Папиев, (как и Виталька не так давно) просто опписался и убежал, а не предотвратил. Предотвратить он физически не мог, т.к. не контролировал ситуацию, думал расскажет сказки про "пойдем поговорим" и разбегутся. Мне как то рассказывали люди из села Шипинцы, как жена Папиева КИНУЛА их на их же паи, отстроив бизнес. Сын его растаможил технику на бумаге, а в реале дорогие мерседесыЮ, сам Папиев занимался вымагательством насчет газа в одном из сел, причем открытым текстом. Вот за что я против него, вот почему лично я сегодня штурмовал и мляха муха попал под газ, но не жалею. Потому что чем дальше, тем хуже будет, он и его чита превратяться в януковичей номер 2, активно сосущих у Фирташа.
Пан папиев не в состоянии распорядится убрать кашу снега на совке возле катка, раз не может - до свидос, если человек не справоляется с обязанностями - уволить, если не увольняется, значит попросить, что сегодня и сделали. \
Спасибо всем тем, кто был сегодня там! (извините если мои мцысли кому то не нравятся, я по крайней мере честный и мне не стыдно смотреть в глаза людям, которых я знаю)
Пан папиев не в состоянии распорядится убрать кашу снега на совке возле катка, раз не может - до свидос, если человек не справоляется с обязанностями - уволить, если не увольняется, значит попросить, что сегодня и сделали. \
Спасибо всем тем, кто был сегодня там! (извините если мои мцысли кому то не нравятся, я по крайней мере честный и мне не стыдно смотреть в глаза людям, которых я знаю)
Внаслідок міліцейської провокації у Чернівцях травмований голова облради
http://espreso.tv/new/2014/01/24/vnasli ... va_oblrady
http://espreso.tv/new/2014/01/24/vnasli ... va_oblrady
Заступник голови Чернівецької облради Валерій Манілич повідомив на сесії, що під час штурму травмовано голову Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру
Пікетувальники, яких станом на 11.30 зібралося близько 5 тисяч, за допомогою сокири виламали вхідні двері. Силовики застосували сльозогінний газ та гранати з газовою сумішшю.
Люди вимагають відставки голови облдержадміністрації Михайла Папієва. Той вийшов до мітингувальників та закликав припинити штурм. Папієв наголосив, що у відставку не піде та попросив, аби люди визначили делегатів для переговорів. На це мітингувальники не погодилися. Голова ОДА наголосив, що влада змушена буде діяти за законом, повідомляє УНІАН.
На питання, чи будуть силовики розганяти мітингувальників, Папієв відповів, що таких ресурсів в області немає.
У той час, як голова ОДА спілкувався з людьми, міліціонери кинули в натовп 2 гранати. Це спровокувало мітингувальників – почалася штовханина, під час якої, ймовірно, постраждав голова Чернівецької обласної ради.
Відтак, сесію облради закрив заступник Манілич, навіть не ухваливши порядок денний.
Зараз голова Чернівецької обласної ради знаходиться у службовому кабінеті, його стан наразі невідомий. Щойно до нього у кабінет пройшли троє медиків, які також не коментують ситуацію.
- nastya2012
- Зацікавлений
Ответ для завидущей ПР 77, которая потрудилась все перечитать))))
Зависть , не есть гуд , дорогая :D Знаем мы кто ты

Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 16:06 користувачем nastya2012, всього редагувалось 1 раз.
Запитували що потрібно робити далі? От один з варіантів
Радехів, Радехівський район, Львівська обл.: під райадміністрацією люди домоглись оприлюднення усіх фінансових звітів від 2009 року. Ще досі читають, уже відомі такі пікантні деталі, як, наприклад, кредит вже вчорашнім головою адміністрації у 8 млн. гривень під заставу держмайна. І це лише рівень одного району. І це лише один із багатьох моментів.
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
В поддержку.Настя,внимательно послушайте этот разговор,что скажите?Заметьте,это только один эпизод в одном отдельно взятом городе,а что творится по всей стране?electron писав:Запитували що потрібно робити далі? От один з варіантівРадехів, Радехівський район, Львівська обл.: під райадміністрацією люди домоглись оприлюднення усіх фінансових звітів від 2009 року. Ще досі читають, уже відомі такі пікантні деталі, як, наприклад, кредит вже вчорашнім головою адміністрації у 8 млн. гривень під заставу держмайна. І це лише рівень одного району. І це лише один із багатьох моментів.

- ПР77
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
nastya2012 писав:Ответ для завидущей ПР 77, которая потрудилась все перечитать))))
Ответственно заявляю - стоит прочитать "историю болезни" и понять - тупая и пиз...вая. Вам бы не опоздать, дорогая....ТУ-ТУУУУ!
И работать, работать - глядишь, и надевелопепествуешь коммерчески на клиренс побольше.

Магазин сувенірів, подарунків та декору. Етно, екзотика, Україна - http://www.bambus.cv.ua Чесні знижки - старі ціни.