Це Золотоуст казав виключно про гріх Філарета?Крест писав: Той гріх, що вкоїв філарет, та його служки, гріх розколу, по словам Великого Святого і Отця Церкви Іоана Злотоуста: Не змивається навіть мученицькою кров'ю.
Лже-владика Онуфрій очолив Чернівец-Кіцманськ єпархію УПЦ КП
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: Лже-владика Онуфрій очолив Чернівец-Кіцманськ єпархію УП
Бог там, де всім добре.....
- bandera77
- Поважний користувач
Ну тоді і про інших не говоріть....Крест писав:Я нічого не можу сказати за них.bandera77 писав: А естонський син ксьондза та офіційний "стукач" КДБ/ФСБ Алексій ІІ та Гундяй праведні? Ню-ню....
Всі люди грішні. Я вказую на гріх за допомогою Євангелія, Апостольських вказівок і Свято отечеського письма.bandera77 писав:Для того, щоб вказувати на гріх інши х - треба самому бути безгрішним. Ви безгрішний?Крест писав:
Я нічого не можу сказати за них.
Той гріх, що вкоїв філарет, та його служки, гріх розколу, по словам Великого Святого і Отця Церкви Іоана Злотоуста: Не змивається навіть мученицькою кров'ю.
А ви на що опираєтеся на Вікіпедію?)))))))))
Де взято цю інформацію? Докази. Документальні підтвердження. Чи знову будете Вікіпедію приводити в доказ. Сторінка якої, я впевнений на 100 процентів біла створена київським патріархатом.bandera77 писав:І ще одне: на самому початку існування слов'янської держави основна митрополія була в Києві. Потім Петро І силою і підкупом (соболями патріарха Константинополя) зробив так, щоб митрополію перевели до Москви. Київський православний патріархат (а вірніше Київська митрополія) існував без поділу на конфесії та секти. Просто нормальна православна віра. Отже коли Київ був сильний Божим духом - вас (Москви) і поруч не стояло.
То як можуть казати про гріх ті, хто цей гріх розпочав?! Дасте відповідь?
Школото!
В Києві ніколи Патріархату не було! Ніколи! І взагалі кому я пояснюю, людині, яка не розрізняє Митрополії від Патріархату, але лізе туди само, куди і інші розкольницькі церковники київського патріархату - в ПЕКЛО!
А вот і простий приклад, документ, а не Вікіпедія - По благословеню Вселенського Патріарха Константинопольского Варфоломія заборонено вітати “патриарха” Филарета (Денисенко) на приходах УПЦ в Канаді
І Я не Москва. Я є українець від народження. Не баран, а освічена людина.
А УПЦ МП незалежна церква від Москви. Повністю Автономна. Має свою власність і самі обирають Архієреїв, а приставку МП, як вже хтось сказав вище, спеціально поставили щоб відрізнятися від Розкольницької організації київського патріархату.
Іоан Злотоуст - це говорив про Великий гріх Розкольництва - якраз те що і створив філарет.bandera77 писав:Це Золотоуст казав виключно про гріх Філарета?Крест писав: Той гріх, що вкоїв філарет, та його служки, гріх розколу, по словам Великого Святого і Отця Церкви Іоана Злотоуста: Не змивається навіть мученицькою кров'ю.
А то як ви до цих слів і до самого Іонна відноситеся, тільки показує що ви є людина далека від Бога і церкви, і любити тільки потриндіти, як ваші друзі зі "свободи", тільки б комусь морду набити, а все інше по боку.
Востаннє редагувалось 21 квітня 2013, 20:53 користувачем Крест, всього редагувалось 1 раз.
- bandera77
- Поважний користувач
А хто ви такий, щоб вказувати на гріхи? Звідки у вас таке право? І ховатися за "проповідями" та "повчаннями" - означає на мати власної думки...Крест писав:
Всі люди грішні. Я вказую на гріх за допомогою Євангелія, Апостольських вказівок і Свято отечеського письма.
А ви на що опираєтеся на Вікіпедію?)))))))))
- bandera77
- Поважний користувач
Ну то до зустрічі... Вам заяйняти місце біля вогнища?Крест писав:
Де взято цю інформацію? Докази. Документальні підтвердження. Чи знову будете Вікіпедію приводити в доказ. Сторінка якої, я впевнений на 100 процентів біла створена київським патріархатом.
Школото!
В Києві ніколи Патріархату не було! Ніколи! І взагалі кому я пояснюю, людині, яка не розрізняє Митрополії від Патріархату, але лізе туди само, куди і інші розкольницькі церковники київського патріархату - в ПЕКЛО!
По перше: бараном вас ніхто не називав (хіба що ви щось за собою таке відчуваєте)Крест писав:І Я не Москва. Я є українець від народження. Не баран, а освічена людина.
А УПЦ МП незалежна церква від Москви. Повністю Автономна. Має свою власність і самі обирають Архієреїв, а приставку МП, як вже хтось сказав вище, спеціально поставили щоб відрізнятися від Розкольницької організації київського патріархату.
По-друге: Якщо церква автономна - вона напряму підпорядковується вселенському патріарху. Кому підпорядкована МП? Вірно - Гундяю!
По третє - а хто висвячує архі-всяких? Хіба не Москва? То яка це автономія?
Востаннє редагувалось 21 квітня 2013, 21:50 користувачем bandera77, всього редагувалось 2 разів.
Читаю, і не приємно що такі суперечки виникають між віруючими людьми. А уявіть до чого такі суперечки можуть призвести !? Краще помолимось один за одного, щоб Господь оберіг нас від ворожнечі, наділив мудрістю і дарував покаяння. Бог- це Любов, а не суперечки із за якихось там окремих особистостей. Спаси нас Господь!
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Ви любите нашу країну?
-так, тільки терпіти владу не можем.
А вірите ви в Бога?
-так, і для цієї віри нам патріархати, метрополії.... , не потрібні.
-так, тільки терпіти владу не можем.
А вірите ви в Бога?
-так, і для цієї віри нам патріархати, метрополії.... , не потрібні.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- -KN-
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 214 разів
Вы знаете, такого количества дезинформации и бреда (в одном сообщении) я давно не встречал. Честно. Скажите -где вы все это вычитали. Или придумали сами?bandera77 писав: І ще одне: на самому початку існування слов'янської держави основна митрополія була в Києві. Потім Петро І силою і підкупом (соболями патріарха Константинополя) зробив так, щоб митрополію перевели до Москви. Київський православний патріархат (а вірніше Київська митрополія) існував без поділу на конфесії та секти. Просто нормальна православна віра. Отже коли Київ був сильний Божим духом - вас (Москви) і поруч не стояло.
То як можуть казати про гріх ті, хто цей гріх розпочав?! Дасте відповідь?
Ну давайте по порядку.
на самому початку існування слов'янської держави
О какой славянской державе идет речь ?
Первые упоминания о славянах относятся прибл. ко 2 в. н. э. О державе никакой речи пока не идет.
Чуть боле поздний этап - Черняховская культура...
Обратимся к википедии. ( Я вообще не сторонник этих педий, но тут все более - менее корректно).
Итак Черняховская культура. 2 -4 века нашей эры.
Черняховская культура — раннесредневековая археологическая культура, существовавшая на территориях Украины (включая Крым[1]), Молдавии и Румынии в II-IV веках. Сменяет зарубинецкую культуру.Черняховская культура прослеживается там, где древние авторы размещают готов, причём угасает как раз в то время, когда готы мигрируют из Причерноморья на запад Европы.[2] На этом основании большинство историков (П. Рейнеке) связывают эту культуру с державой готов.
Более ранний этап развития этноса представляет вельбарская культура. Помимо основного (готского), признаётся наличие в среде черняховцев и других этнических элементов (сарматы, гепиды, даки, фракийцы, геты, славяне-анты).
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0% ... 1%80%D0%B0
О державе славян ни слова.
Едем дальше.
Киевская археологическая культура.
Культура параллельная Черняховской .
Киевская культура — восточноевропейская археологическая культура, датируемая с II по V век н. э. Выделена в 40-50-е гг. ХХ века советским украинским археологом В. Н. Даниленко.
Развилась на основе зарубинецкой культуры. Поселения представлены в виде неукреплённых селищ, состоящих из землянок, отапливаемых каменными очагами. Рядом с домами располагались погреба-ямы. Мертвецов сжигали и захоранивали в грунт. Погребальные находки бедны. Керамика лепная и более примитивная, чем предшествующая зарубинецкая. О земледельческих занятиях свидетельствуют такие артефакты, как железные серпы, зернотёрки и жернова. Стеклянные бусы и бронзовые пинцеты свидетельствуют о торговых отношениях с Римской империей. На высокий уровень развития ремесла указывает брянский клад (2012), датируемый III веком.
Находилась к северу от черняховской культуры. По современным данным территория киевской культуры доходит до юга Псковской области РФ[1]. Самые восточные памятники киевской культуры в последнее время были обнаружены в Самарском Поволжье[2]. Во второй половине V века подверглась гуннскому нашествию.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 1%80%D0%B0
Вроде славяне... но хрен его знает...
И никакой славянской державы...
Не устали?.
Тогда - Пеньковская культура
Пенько́вская (антская) культура — славянская раннесредневековая археологическая культура VI — начала VIII века, распространённая на территории Молдавии и Украины от бассейна реки Прут до Харьковской области, где она вытесняется салтово-маяцкой культурой[1].
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 1%80%D0%B0
Как бы уже точно славяне , но державы то нет.
Но вот наступил большой облом.
Самый темный и малоизученный период нашей истории. Эпоха великих переселений.
Наши предки славяне забились в глухие леса , заняв остатки древних скифских городищ , и носу оттуда не высовывали. Везде шлялись кочевники. Технологии были утрачены. Даже керамика стала лепной , а не гончарной. Полная деградация .
Естественно ни о каком государстве и речи не было. А о христианстве и подавно. Сплошное язычество. До 10 века.
Мы вкратце рассмотрели почти тысячелетний период . Держава где???
Востаннє редагувалось 22 квітня 2013, 00:54 користувачем -KN-, всього редагувалось 1 раз.
Храни нас Бог от дураков с активной жизненной позицией.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
а ці суперечки виникають тільки того, що московський патріархат з киівським гроші поділити неможуть. всьо то.Шматко писав:Читаю, і не приємно що такі суперечки виникають між віруючими людьми. А уявіть до чого такі суперечки можуть призвести !? Краще помолимось один за одного, щоб Господь оберіг нас від ворожнечі, наділив мудрістю і дарував покаяння. Бог- це Любов, а не суперечки із за якихось там окремих особистостей. Спаси нас Господь!