Стрельба на Воробкевича.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Стрельба на Воробкевича.
Живу поряд з 27 школою, мої вікна виходять на неї. Спостерігав за ситуацією з 18:00. Отже, о 18:00 вся територія школи була оточена. З'їхалось купа поліції. Дві групи спецпризначенців готувалися до штурму будівлі басейну. Саме басейну. Одна група заходила з центрального входу, а інша з-заду. Взагальному чоловік 20. По інформації зі змі та від знайомих дізнався, що дітей поступово виводили з території школи з іншої строни від басейну(ту частину школи мені не видно). Також у Змі проходила інформація, що стрілець начебто переховується у сусідній багатоповерхівці чи взагалі втік, я вважаю, що це фейк, так як, уже о 18:00 вся територія школи була оточена. Як він міг втікти, я не розумію. Припускаю, що він міг взяти когось в заручники і сховатися на території басейну(доречі, між тим басейном і школою є підземний перехід і купа підвалів, де легко можна сховатися). Це може якось пояснити чому ця спецоперація триває так довго. Також очевидці повідомляли о 22:00, що чули постріли на території басейну. На цей час ще деяка кількість поліції знаходиться біля школи. Можливо спецоперація і досі триває, а можливо того педофіла вже ліквідували і ведуться слідчо-оперативні дії.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
ночь прошла ... новостей нет.
Лицей на Воробкевича отменил занятия (перенесли на субботу) .
Лицей на Воробкевича отменил занятия (перенесли на субботу) .
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
вопрос уместный - неужели нет фото ???
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Пишут что это "неправильный" фоторобот, полиция его "еще не составила".
Не понимаю, как можно было упустить, кого они тогда там окружали, кто в кого стрелял (гуляют видео где слышны выстрелы в процессе окружения)
А фото с нагрудных камер - возможно камера не была включена, или они его и не видели камерой... или было слишком далеко для четкого снимка, разрешение камер не бесконечное, да и фокусировка тоже
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- Master
- Легенда Форуму
очень много непонятного в этом деле...OlegLOA писав: ↑04 жовтня 2022, 09:03Пишут что это "неправильный" фоторобот, полиция его "еще не составила".
Не понимаю, как можно было упустить, кого они тогда там окружали, кто в кого стрелял (гуляют видео где слышны выстрелы в процессе окружения)
А фото с нагрудных камер - возможно камера не была включена, или они его и не видели камерой... или было слишком далеко для четкого снимка, разрешение камер не бесконечное, да и фокусировка тоже
практически всё.
самый главный вопрос - где он сейчас?
и насколько безопасно там ходить детям.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
молбук пишет "до сих пор ищут"...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- Master
- Легенда Форуму
Тоже об этом подумал...
Печаль..
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
У мене зникла остання надія, що у нас відмінять ком. год. і буде, як на Закарпатті
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів