Газовщики беспредельничают.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Re: Газовщики беспредельничают.
Да они сейчас ищут любые предлоги - чтобы придраться и заставить заплатить еще за что-нибудь..
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
я так понял - это у них просто предлог, чтобы пустили в дом!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Новачок
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 6 разів
С непонятной радости стали забирать счетчики на поверку , хотя срок поверки еще не наступил.
Кто, что знает по этому поводу ?
Это законно?
до мене теж приходили. звертався через кабінет з цим питанням: питали прізвища тих хто приходив, але конкретно не роз'яснили. коли прийшли вдруге, то я культурно пояснив, щоб приходили через рік і поцікавився їхніми прізвищами. газовщики відморозилися і більше не появлялися.
Кто, что знает по этому поводу ?
Это законно?
до мене теж приходили. звертався через кабінет з цим питанням: питали прізвища тих хто приходив, але конкретно не роз'яснили. коли прийшли вдруге, то я культурно пояснив, щоб приходили через рік і поцікавився їхніми прізвищами. газовщики відморозилися і більше не появлялися.
- Master
- Легенда Форуму
задал там пару вопросов - поглядим что ответят.OlegLOA писав: ↑06 серпня 2019, 11:42Можно попробовать здесь проконсультироваться
https://gazpravda.com.ua/
В Україні запрацювала онлайн-платформа «Газ.Правда» для захисту побутових споживачів газу. На порталі викладена інформація і поради щодо питань, які найчастіше цікавлять людей: неправильні рахунки за газ, неякісні послуги, лічильники газу та монетизація. Також є розділ «гаряча тема» для публічного обговорення актуальних проблем. Проект є спільною ініціативою Федерації роботодавців нафтогазової галузі, НАК «Нафтогаз» та громадянської мережі «ОПОРА».
«Це онлайн-ресурс, на якому будь-який українець, який зіткнувся з проблемою, може отримати консультацію протягом 24 годин – фахово і безкоштовно», – розповів Віталій Щербенко, голова Всеукраїнського галузевого об’єднання «Федерація роботодавців нафтогазової галузі», на презентації в Українському кризовому медіа-центрі.
На порталі планують розмістити також зразки скарг, підготовлені фаховими юристами, які споживачі зможуть взяти за основу для власних звернень, та шаблони позовних заяв.
«Ми хочемо завдяки цьому сайту максимально спростити роботу людям, які шукають, як себе захистити, а також – допомогти ЗМІ знайти надійну інформацію, перевірену юристами», – зазначила Олена Осмоловська, директор з корпоративних комунікацій Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».
Мета ініціативи – не лише надавати консультації споживачам, але й у співпраці між усіма сторонами – громадянами, постачальниками послуг, експертами і владою – усунути протиріччя у законодавстві, які найчастіше спричиняють проблеми.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Я думаю сейчас такое время что не фиг каждого пускать в дом без процедуры надлежащей регистрации и верификации ... !
- Hunter
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 66 разів
вижу как наяву-сидит такой перец и производит надлежащую процедуру регистрации посещений в свой дом, квартиру)))
Востаннє редагувалось 07 серпня 2019, 19:39 користувачем Hunter, всього редагувалось 1 раз.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Master
- Легенда Форуму
хм...
у меня там пишет Дата чергової повірки 09.02.2025
а они уже приперлись
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
Пошли вторые сутки - ответов нет...OlegLOA писав: ↑06 серпня 2019, 11:42Можно попробовать здесь проконсультироваться
https://gazpravda.com.ua/