У меня и больше шло((
Но я поотключал тройку—другую комнат——экономлю(((( ( в холода когда за бортом —12 начинаю ставить на минимальный режим(((
А вообще я давно зимой хожу по дому как капуста.—— по—европейски))
У меня и больше шло((
У меня при 80 квадратах, старый фонд, 2 этаж, 400 максимум в самый морозный месяц. Это без экономии. (Хожу дома в трусах и сплю под не очень толстым одеялом.)
Любой бы повысил, тут не в именах дело, а в ситуации куда загнали украину... и зеля это уже начинает доказывать...Bublik писав: ↑30 травня 2019, 11:23Зе підняв тарифи на газ в 7 разів і на електроенергію в 5? Ні це зробила команда Порошенко-Яценюк-Гройсман. Які питання?Мойша Вальцман писав: ↑30 травня 2019, 10:07Коломойский про Фирташа - он поддерживает зе. К кому у тебя вопросы?? Напиши петицию зе - он на неё ответит и разгонит своих спонсоров?
Я имел ввиду автономку в домах с центральным отоплением. А шо за проблемы с автономкой в старом фонде? Там действительно без всяких взяток можно сделать - с печного переехать на паровое с котлом.Nero писав: ↑30 травня 2019, 10:23афигеть ты спец. У меня автономное отопление. И не за взятку, а за прохождение всех кругов ада(разрешения, проектировки, запуски). Лет 10 назад. И мне не хватает зимой 20-30 кубов газа. Где-то так под 400 уходит.Irbis писав: ↑30 травня 2019, 09:50Проблема буде тільки у ваших сусідів, які встигли прошустрити і за хабар встановити "автономку" в будинку з центральним опаленням. При цьому їм вистачає на опалення 20-30 кубів газу, тому що решта сусідів гріють цих спритників. Хай підключаються до системи центрального опалення.
Больше 3,5 кубов на 1 кв.м в месяц у меня не уходило ни в какие холода. И температура в помещении 21 градус.sergej1974007 писав: ↑30 травня 2019, 13:09У меня и больше шло((
Но я поотключал тройку—другую комнат——экономлю(((( ( в холода когда за бортом —12 начинаю ставить на минимальный режим(((
А вообще я давно зимой хожу по дому как капуста.—— по—европейски))
"балон з пропаном" це ви звичайно загнали. У багатоквартирний будинок балон з пропаном?? щоб знесло півбудинку ? Ви знайомі з технікою безпеки взагалі ?Irbis писав: ↑30 травня 2019, 10:00Ще одна "фішка" газовщиків - це загальнобудинкові лічильники. Поставили на будинок і пишуть зі стелі такі цифри, які забажають. Люди ніколи стільки не споживали. А не хочеш - став лічильник за свій рахунок, це 4-5 тис на сьогодні.
Якщо у вас така ситуація - відмовтеся самі від газу. Напишіть заяву газовщикам, вам опломбують кран і не буде ні абонплати, ні захмарних "липових" платіжок.
Готувати їжу на індукційній плитці буде у рази дешевше. Ще можна поставити балон з пропаном і платити тільки за використаний газ.
А що робити? Таке життя. Знавісніла від жадоби банда диктує свої правила і нагинає вас. Треба протидіяти. Суди не допоможуть, тому що судді - це та сама шайка. І ще їм пофіг закон. В них 1) вказівка згори; 2) внутрішнє переконання.
Пан у Польщі не бував? Там у містах це звичайне явище - балон у багатоповерхівці. Труба з газом - це відрижка комунячого минулого. Ми ж у европу йдемо семимильними кроками? То треба звикати жити без газу. І радіти 15 градусам у помешканні.
с отопление что ?Irbis писав: ↑30 травня 2019, 10:00Ще одна "фішка" газовщиків - це загальнобудинкові лічильники. Поставили на будинок і пишуть зі стелі такі цифри, які забажають. Люди ніколи стільки не споживали. А не хочеш - став лічильник за свій рахунок, це 4-5 тис на сьогодні.
Якщо у вас така ситуація - відмовтеся самі від газу. Напишіть заяву газовщикам, вам опломбують кран і не буде ні абонплати, ні захмарних "липових" платіжок.
Готувати їжу на індукційній плитці буде у рази дешевше. Ще можна поставити балон з пропаном і платити тільки за використаний газ.
А що робити? Таке життя. Знавісніла від жадоби банда диктує свої правила і нагинає вас. Треба протидіяти. Суди не допоможуть, тому що судді - це та сама шайка. І ще їм пофіг закон. В них 1) вказівка згори; 2) внутрішнє переконання.
да ?