Фестиваль Маланок у Чернівцях у 2019 році не проводитимуть

Обговорення останніх новин в регіоні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Фестиваль Маланок у Чернівцях у 2019 році не проводитимуть

Повідомлення Master » 10 грудня 2018, 10:04

я тоже не особо расстраиваюсь по этому поводу...
по большому счету это не черновицкое зрелище ...
пусть проводят там где это было испокон веков.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 15 грудня 2018, 12:56

Маланка-Фест 2019 у Чернівцях остаточно скасували ЧЕРНІВЦІ Маланка-фест бере паузу
Замість цього фестивалю проведуть інше свято. Нагадаємо, раніше організатор та засновниця Фестивалю Маланок у Чернівцях Оксана Лелюк на своїй сторінці у Facebook заявила про відмові від проведення цьогорічного фесту. Вона розповіла, що влада Чернівців не сприяє та ігнорує організацію цього свята. В управлінні культури Чернівецької міськради ІА АСС розповіли, що днями відбулася робоча зустріч з цього питання за участі секретаря міськради Василя Продана. "Нещодавно відбувалася робоча зустріч за участі організаторки фестивалю Оксани Лелюк, мене як начальника управління культури та секретаря міської ради Василя Продана, - говорить начальник управління культури Юлія Сафтенко. - На цій нараді прийняли спільне рішення - посилено готуватися до Маланки-Фест 2020. А у 2019 - думаємо провести у цей день якийсь захід, дотичний до даного дійства". Також там уточнили, що найближчими днями внесуть відповідні зміни у програму новорічно-різдвяних свят - викреслять Маланка-фест і внесуть інший захід.
Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/malan ... vali-39264. Сайт http://acc.cv.ua/

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 15 грудня 2018, 14:09

Я думаю его только официально отменили.
А Маланки по городу и до официального обьявления праздника ходили...
Лично для меня - невелика потеря. Никогда не был от него в восторге.
А вот город - да, потеряет несколько выручку...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 15 грудня 2018, 14:41

Это всё значит только одно пока -- ещё одно мероприятие условно потенциально способно быть выгодным ... подведут под организационно более выгодную схему ... ! Мы то с вами уже точно догадываемся что точно не останется без процента ... .
Вообще это ужаснейшая и тупейшая проблема -- получать разрешения властей на мероприятия ... . Практически правильнее -- информировать власти от имени организаторов о мероприятии ... , а они уже должны принимать касательные меры , в том числе и соответствующие согласования и с организаторами и др. службами в рамках возможного ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 11 січня 2019, 13:29

Усунутий з посади мера Чернівців Олексій Каспрук розкритикував чинну міську владу через скасування цьогорічного фестивалю "Маланка-фест", та пояснив, чому такі заходи необхідні для розвитку туристичного потенціалу міста.

Про це Каспрук заявив у четвер ввечері в ефірі телеканалу "Чернівці", пише molbuk.ua
Він сказав, що чернівчани по-різному ставляться до проведення фестивалю "Маланка-фест", однак "якщо ми говоримо, що ми є туристичним містом, то такі заходи нам потрібні".

"Для того, щоб у Чернівці приїжджали туристи, тут має щось відбуватися. Тобто, туристи не будуть їздити кожного року й дивитися на нашу резиденцію ЧНУ чи на вулицю Ольги Кобилянської. Їм вже не цікаво це. Має бути подієвий туризм – фестивалі, спортивні заходи, ярмарки", - повідомив Каспрук.

Він провів аналогії з містами Львів та Мюнхен, в яких мешканці часто висловлюють обурення через "засилля" туристів.

"Це створює незручності. Повірте, у центрі міста Львова вже майже не залишилося житлових квартир. Повірте, неможливо жити в туристичному місті й вимагати тиші й спокою, і щоб після 20.00 ти міг відкрити вікна на вулиці, і щоб тобі там ніхто не шумів. До прикладу, в Мюнхені, де знаходиться один із найбільших аеропортів світу, частина мешканців не задоволена, що він там знаходиться. Октобер-фест також не приносить зручностей місцевим мешканцям", - сказав Каспрук, додавши, що "Львів від туризму наразі заробляє стільки грошей, скільки Чернівцям не приносить жодна галузь".

Каспрук повідомив, що йому не відомо, чому цього року був скасований фестиваль "Маланка-фест". Він висловив припущення, що це може бути пов’язано із ймовірним проведенням аналогічного фестивалю в Синькові Тернопільської області – рідному селі олігарха Дмитра Фірташа.
"Чому його відмінили? Чому команда Продана його не хоче? Не знаю. Не хочу якихось аналогій проводити. Не знаю, чи буде цього року фестиваль у Синькові, який Фірташ проводить. Минулого року був цей фестиваль. Можливо, для того, щоб якісно провести фестиваль у Синькові, відмінили тут? Але гадаю, що це неправильно", - додав Каспрук.
Усунутий мер додав, що у зв’язку зі скасуванням фестивалю в готелях Чернівців туристи скасовують бронювання номерів.
"Спілкувався з туристичними компаніями, готелями... Багато людей, які планували приїхати до Чернівців на Маланка-фест, скасовують свої візити, відміняють бронювання. А отже, не заробимо грошей", - додав Каспрук, висловивши сподівання, що колективи маланкарів все одно приїдуть до Чернівців маланкувати.
Раніше повідомлялося, що цьогорічний фестиваль "Маланка-фест" скасовано.
Організатори заходу пояснили таке рішення відсутністю підтримки з боку мерії.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/16416 ... festu.html

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Маланка 2019

Повідомлення Дід Панас » 14 січня 2019, 01:01

Зображення
Дуже шкода, але в цьому році так :sad:
Отака х...ня, малята

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Re: Маланка 2019

Повідомлення zepellin » 14 січня 2019, 02:39

Дід Панас писав:
14 січня 2019, 01:01
Зображення
Дуже шкода, але в цьому році так :sad:
В Вашковцах завтра по полной программе. Чом би й ні?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 14 січня 2019, 02:53

У Вашківцях інше - там народна гулянка з зимовими купаннями на п"яну голову.
А Чернівці мали справжній фестиваль, єдиний в Україні, я б навіть сказав - ізюминку, який приваблював туристів та піднімав настрій буковинцям. Знаю багато колективів готувалось до Маланки і шкода що теперішнє міське керівництво не спромоглося провести цей фестиваль.
Отака х...ня, малята

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 січня 2019, 07:36

Я за 3 года ни разу не попал к слову. В 2015-м не знал про этот ивент (привет организаторам промоушена). В 2016-м в рабочий день было. В 2017-м не помню уже причины, кажется тоже в рабочий день. Или отзывы отпугнули.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 14 січня 2019, 07:55

Если и проводить такой фестиваль , то только в выходной день, но никак не в рабочий.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”