Т.е., эта Інспекція з благоустрою МАФів у місті свои функции априори теряет, правильно?
А тут вопрос - каким образом такие новые функции миськрады относятся к ЗАКОНОДАВЧЕЙ отрасли?
Функции депутатов - принимать законы, а не выполнять. А тут получается, что именно они будут исполнять (решать, какие киоски сносить).
Такое возможно только у нас (и еще в других банановых республиках).
Я навіть не уявляю як назвати цю тему)
- Valeria
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 671 раз
- Подякували: 229 разів
Re: Я навіть не уявляю як назвати цю тему)
Органи місцевого самоврядування (ОМС), а міськради є ОМС, не відносяться до "ЗАКОНОДАВЧЕЙ отрасли".Comrad писав:Т.е., эта Інспекція з благоустрою МАФів у місті свои функции априори теряет, правильно?
А тут вопрос - каким образом такие новые функции миськрады относятся к ЗАКОНОДАВЧЕЙ отрасли?
Прийняття Законів - це виключно повноваження Верховної Ради України, тобто НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ, а не депутатів міськрад.Comrad писав:Функции депутатов - принимать законы, а не выполнять.
Повноваження органів місцевого самоврядування визначені: ст. 143 Конституції України та Главою 1 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні".Comrad писав:А тут получается, что именно они будут исполнять (решать, какие киоски сносить).
Такое возможно только у нас (и еще в других банановых республиках).
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Re: Я навіть не уявляю як назвати цю тему)
Точно. Там кстати не столько этим законом, сколько конституцией и решением КСУ, где даны пояснения трактовке "вирішують інші питання місцевогоValeria писав:Органи місцевого самоврядування (ОМС), а міськради є ОМС, не відносяться до "ЗАКОНОДАВЧЕЙ отрасли".
Повноваження органів місцевого самоврядування визначені: ст. 143 Конституції України та Главою 1 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні".
значення, віднесені законом до їхньої компетенції". Ну, если каждый киоск теперь будут голосовать на уровне миськрады, значит работа у депутатов будет всегда :)