У Чернівцях в смітнику знайшли розчленований труп

Обговорення останніх новин в регіоні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1309 разів

Re: У Чернівцях в смітнику знайшли розчленований труп

Повідомлення sergej1974007 » 08 грудня 2014, 19:50

Baiyn писав:
Tyrex7 писав:
Хочеш сказати, що допомагають зміні статусу новоспечені мешканці нашого міста?
А новоспечені.Це хто???????????

Я знаю здесь на форуме двоих. :D ;)
Но это скорее всего не они. :)
А вообще-то лет 15 назад в Черновцах и маньяка ловили.
Не помню точно историю,но помню что после серии трупов были обьявы по радио и расклеяны обьявы про соблюдение осторожности.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Leya
Постійний користувач
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення Leya » 08 грудня 2014, 20:04

Главное , чтобы нашли этого урода.... Да и не факт , что правду узнаем.
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 09 грудня 2014, 14:08

А років 9 тому був ще гвалтівник, причому одну дівчину згвалтував в ліфті мого під"їзду,годині о 18 і ніхто нічого не чув, а після пішов через будинок підрізав дівчину і відібрав сумку.

оффтоп : останнім часом купа пограбувань.
Минулого місяця в Коровії пограбували 19 будинків,виносять все техніку речі..... Сьогодні вночі в тій же Коровії з будинку попри дорогу, сбушника грабанули, причому хазяйка будинку з дитиною були вдома , їх просто зв"язали, добре , що хоч не покалічили або гірше. Зоомагазин в місті, недавно Лекс за 1,5 хв.............коротше привіт 90-ті. *gun*

Люди лишилися без роботи, з кредитами, або просто гастролери орудують.

liamnison
Активіст

Повідомлення liamnison » 09 грудня 2014, 15:59

В мене на Полєтаєва, тиждень тому бомбанули машину, регістратор та сумку сперли. Далі буде тільки гірше, і в правду, ціни взлетіли, люди і так не мали за що жити, а тепер і взагалі. Алеж чому мають страждати люди, які ні в чому не винні. Міліція покриває злодіїв.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 09 грудня 2014, 19:22

Ну почему звери, потомственные вруны.

Pan1sh3r
Досвідчений
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 33 рази

Повідомлення Pan1sh3r » 09 грудня 2014, 21:33

oberig писав: Люди лишилися без роботи, з кредитами, або просто гастролери орудують.
понаїхали переселенці... от і маєте...

Очень приятно,ЦАРЬ!
Зацікавлений

Повідомлення Очень приятно,ЦАРЬ! » 10 грудня 2014, 01:52

Pan1sh3r писав:
oberig писав: Люди лишилися без роботи, з кредитами, або просто гастролери орудують.
понаїхали переселенці... от і маєте...
підтримую, ці переселенці приїхали сюда думають що їм усе тут ожна... через таких дружніх людей мені прийшлось з одного гуртожитку влітку зїхати так як підставили і зробили винним ці "нівчому невинні люди" но потім я з ними поквитався. нехай їдуть до себе і живуть разом з кулями і там ріжуть кого хочуть а тут інакше, тут такого немає... ГЕТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З ЧЕРНВЦІВ!!!
Ненавидя кого-то, ты ненавидишь в нем нечто
такое, что есть в тебе самом. То, чего нет в нас
самих, нас не волнует. © Герман Гессе

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 10 грудня 2014, 04:27

Хвилі різного роду шороху на великій площі України ... підказують одне : Кремль більше напряму воювати не може , тому мусить підігрівати ситуацію і ось такими методами ... .
Біда в тому що коли все почалося наші бідло-мєнти як завжди не дуже ворушилися ... і наша РАДА Чернівців теж геть не ворушится по суті , а то б заставила хоча б тролейбуси їздити і вночі , а не як зараз -- останній тролейбус з Дріжзаводу виїхав після 21:00 і все -- доля підлітків , жінок і старечі до ранку нікого не хвилює ... . Бо ні бусів ні тролейбусів ні автобусів виїхати з Хотинської на Бульвар реально немає , світла по тих вулицях (і по інших також) також нема майже , хоча кругом в графіках написано і через 15 хвилин деякі рейси які б мали бути ... . Після того вони ще й бастуть гади-перевізники ... . Більше всього дивує за тролейбуси : після 21:00 що на таксі їхати щоразу чи пішки по деяким маршрутам ... !?
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

doctor_fcbc
Зацікавлений

Повідомлення doctor_fcbc » 10 грудня 2014, 08:58

TAZIT писав:Хвилі різного роду шороху на великій площі України ... підказують одне : Кремль більше напряму воювати не може , тому мусить підігрівати ситуацію і ось такими методами ... .
Біда в тому що коли все почалося наші бідло-мєнти як завжди не дуже ворушилися ... і наша РАДА Чернівців теж геть не ворушится по суті , а то б заставила хоча б тролейбуси їздити і вночі , а не як зараз -- останній тролейбус з Дріжзаводу виїхав після 21:00 і все -- доля підлітків , жінок і старечі до ранку нікого не хвилює ... . Бо ні бусів ні тролейбусів ні автобусів виїхати з Хотинської на Бульвар реально немає , світла по тих вулицях (і по інших також) також нема майже , хоча кругом в графіках написано і через 15 хвилин деякі рейси які б мали бути ... . Після того вони ще й бастуть гади-перевізники ... . Більше всього дивує за тролейбуси : після 21:00 що на таксі їхати щоразу чи пішки по деяким маршрутам ... !?
Ходять черговий тролейбус, але вгадати час коли він ходить просто нереально, бо кожен як собі хоче так і їздить. А зимою взагалі хз чи будуть їздити.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 10 грудня 2014, 09:44

Очень приятно,ЦАРЬ! писав:... ГЕТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З ЧЕРНВЦІВ!!!
перед тим,як щось казати про інших, Андрій, подивися на себе.

навіщо всіх під одну "гребёнку",не всі однакові.

Так самі східняки кажуть, що там злачинність більша ніж в нас, але це не означає,що всі однакові, просто тепер нашій міліції треба в рази краще працювати, і не співпрацювати з ними, як там, а бути людьми,якщо в них є таке поняття, і викорінювати це все відразу, а не чекати більшої мзди від "пацанчіків" і гіршого розвитку для нас.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”