У боях на сході вчора загинуло 10 військових з Чернівців

Обговорення останніх новин в регіоні
321
Активіст

Re: У боях на сході вчора загинуло 10 військових з Чернівців

Повідомлення 321 » 18 червня 2014, 13:56

Оберіг, Вам гарно дякую. Вичерпна інформація.

321
Активіст

Повідомлення 321 » 18 червня 2014, 15:03

У Чернівцях оголошена дводенна жалоба за загиблими військовими!

Буковинці загинули у боях за місто Щастя на Луганщині

10 буковинських військових батальйону тактичної групи повітряно-десантних військ загинуло у боях за місто Щастя на Луганщині. Це на брифінгу підтвердив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Їхні тіла, за попередньою інформацією, доправлять до Чернівців 20 червня.

- Відомі деякі прізвища, однак називати я їх не буду, оскільки інформація не перевірена. Водночас, за останніми даними, 15 буковинців було поранено. Сьогодні я доручив створити групу, яка займатиметься організацією похорон та допомогою родинам загиблих. На Годилівському кладовищі зарезервували місця під поховання цих військовослужбовців, - зазначив міський голова.

Окрім того, зважаючи на значні видатки, цього разу матеріальну допомогу родинам загиблих надаватимуть комплексно, а не індивідуально, як це було у випадку із прапорщиком Пелехатим та чернівчанами, які загинули під час сутичок на майдані у Києві.

Олексій Каспрук також акцентував на тому, що досі не вирішено належним чином забезпечення військових всім необхідним, а саме, бронежилетами, касками тощо. Відтак зазначив, що на це планують виділяти кошти із міського бюджету, а також закликав всіх небайдужих допомагати нашим військовим через міський Фонд "Милосердя".

Гроші можна переказати ось на цей рахунок:

м. Чернівці, вул. Університетська, 18. Тел.: 095 474 02 87

Ідентифікаційний код ЄДРПОУ 33466186

Рахунок 26004301153100

МФО 356334

ЧОУ ВАТ «Державний Ощадний банк України», м. Чернівці

Призначення платежу: на допомогу родинам загиблих і поранених вояків в зоні АТО
Востаннє редагувалось 18 червня 2014, 17:14 користувачем 321, всього редагувалось 1 раз.

vailender
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення vailender » 18 червня 2014, 15:42

нам и 10-ю часть того что там происходит не рассказывают. Кроме того что там гибнут наши военные там гибнут и пропадают без вести в больших количествах мирное население.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...

zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення zx_53 » 18 червня 2014, 16:21

люди, зрозумійте: ті "бугаї зі сходу" - то бики на закланіє, їхнє щастя у тому, що вони спромоглися сюди дошкандибати (на тому їх суспільний розвиток закінчується). якщо нас комусь і потрібно захищати, то не їм, а таким, як полеглі воїни, земля їм пухом. і щодо захисту: то краще захищати на сході, ніж тут, у нас.
з впевненістю у перемогу!
Viribus Unitis

Dimich
Досвідчений

Повідомлення Dimich » 18 червня 2014, 18:43

Sl@vcheg писав:
sasa писав:"странно"что в новостях этого нет.вчера ни слова.
Я думаю там много недоговаривают о наших потерях. Каждый день отчитываются о десятках и сотнях уничтоженых боевиков, а потери наших 1-2человека, на войне такое возможно только если нет прямого контакта пехоты. Реальные потери у нас намного больше.
И я думаю что недоговаривают. Если только из Черновцов 10 то думаю в общем намного больше.
Нашел только такую инфу
На востоке Украины прекращено перемирие, заявил в прямом эфире латвийской радиостанции Baltkom глава самопровозглашенной Луганской народной республики Валерий Болотов. «Украинские силовики обратились к нам с просьбой не открывать огонь, чтобы они могли вывезти своих убитых. Там около 100 человек, погибших за вчерашний день. Но сейчас их колонна бронетехники снова выдвинулась, перемирие закончено»
http://news.rambler.ru/25578909/

По российски сайтам не мониторю. Попал случайно. Но думаю большая доля правды именно в этой отдельной новости есть.

Dimich
Досвідчений

Повідомлення Dimich » 18 червня 2014, 18:46

wishmaster.cv писав:
Astronom писав:...також щойно прочитав! ...війна вже дійшла до Чернівців *facepalm !!! ...

-СЛАВА ГЕРОЯМ!
*tanksyou* Смерть - бюрократам та продажним генералам *scratch* !
Ганьба тим, хто відкупився та ухилився...! :ugeek:
А ты чего еще дома ? Иди воюй без броников, касок, еды, палаток и с оружием прошлого века. С парней делают пушечное мясо. Я вообще в шоке. Столько времени и власть даже броников не купила. Уничтожают цвет нации. Такое впечатление что тех которые могут выйти на майдан и сказать свое слово отправили спецом без аммуниции. *hammer*

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 18 червня 2014, 18:53

Dimich писав: А ты чего еще дома ? Иди воюй без броников, касок, еды, палаток и с оружием прошлого века. С парней делают пушечное мясо. Я вообще в шоке. Столько времени и власть даже броников не купила. Уничтожают цвет нации. Такое впечатление что тех которые могут выйти на майдан и сказать свое слово отправили спецом без аммуниции. *hammer*
Ш-шш! Не ссорится, враг этого тоже добивается. Только дельные советы!
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Юджин » 18 червня 2014, 19:02

Знайомтеся - мерзенна паскуда, яка зараз вбиває українців у складі бандформувань лнр. Колись служив у внутрішніх військах. http://vk.com/ltz_ru - такий собі Владислав Мацкевич
Брав участь у вчорашніх боях на Металісті під Луганськом.
Під цим фото він написав вчора наступне: "Я сжег БТР и отправил на тот свет 10 бандерлогов,там еще их культяпки торчали из люков,згорели за живо,так им и надо тварям))".
Судячи з усього, мова йде про 10 десантників з Буковини, які й загинули в цьому БТРі.
Бажаючі можуть писати цій людиноподібній потворі "листи щастя". Але то таке.
Головне, навіщо я виклав це - щоб ні в кого не виникало стокгольмського синдрому щодо тієї брудної піни на Сході. Вони мають бути знищені.
Передивіться його фото уважно. Щоб коли цю "цензура", якщо вона раптом виживе, будуть судити, й воно буде лити сьози фальшивої спокути, ні в кого нічого не ворухнулося у сердці.
ЗИ: Можете не лайкати цей пост, а ось РЕПОСТ ДУЖЕ ВІТАЄТЬСЯ
АПДЕЙТ: Хто бажає подивитися більше на цю потвору та познайомитися поближче з його тваринним мисленням - велкам https://plus.google.com/u/0/photos/1151 ... 0675073425, бо свою сторінку це сцикливе "цензура" вже видалило
ЗИЗИ: До речі, ці фотки тричі викладав на ex.ua - і тричі їх звідти видаляли. ЦІкаво дівки пляшуть... Источник
Востаннє редагувалось 18 червня 2014, 19:44 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 18 червня 2014, 19:17

Фамилии погибших кто-то знает? Можно в ПП ...
Об одном соседе неизвестно.. *facepalm Один практически не говорит..заикаться начал.
Востаннє редагувалось 18 червня 2014, 19:18 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

F.E.A.R.
Зацікавлений

Повідомлення F.E.A.R. » 18 червня 2014, 19:23

Брат мого відчима також там воює. По телефоні нічого конкретного не розповідає. Якщо щось почую - напишу в темі...
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”