Регионалы готовы признать Народный совет Буковины

Обговорення останніх новин в регіоні
ValyaL
Забанен навсегда

Re: Регионалы готовы признать Народный совет Буковины

Повідомлення ValyaL » 06 лютого 2014, 23:16

А вот с этим трудно не согласиться:
букинфо.com.ua/blogs/show?lid=41874

Мало радості
Щемить серце. Може тому, що біля Чернівецької ОДА сьогодні комунальники розібрали барикади? Кажуть, що ніби-то це стало результатом компромісу між мітингувальниками в особі Обласної Народної ради і обласною владою.

Опозиціонери кажуть, що це перемога, бо вони отримують посаду першого заступника голови обласної ради, за ними залишається ряд приміщення для прийому громадян, а також зал засідань ОДА, добилася вільного входу в приміщення облради усім громадянам, ну і ще трохи менших дрібниць.

Натомість, опозиціонери вирішили до наступної сесії не чіпати питання недовіри голові ОДА Папієву з вимогою його відставки і кажуть, що це "перша перемога".

Але мені чомусь не весело і не радісно. Я не відчуваю себе переможцем. Поки не відчуваю. Навіть не знаю - чому?! Може тому, що поки міняються одні обличчя на інші, а нам все-таки треба інший якісний результат?

Дивлюся на фото, як сьогодні розбирають барикади біля "вольниці" ОДА. Ловлю себе на думці, що це в мініатюрі нагадує, як комунальники другим ешалоном швидко прибирали намети на Майдані у столиці, коли "Беркут" зачищав територію протестантів 11 грудня минулого року.

Мало радості.

Тоді там, у столиці, Майдан відстояли. А у нас?! Невже це вся Революція?! Невже допустимо "шило" на "мило"?

Дай Боже мудрості і сили буковинцям досягнути цього разу омріяного результату.

Все тепер залежить від нас! Від територіальної громади.

Сергій Зарайський
Востаннє редагувалось 06 лютого 2014, 23:20 користувачем ValyaL, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”