Штурм
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Штурм
Только после Васjakobz писав:здохниKVadik писав:Идиоты

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Сидеть и ждать ???KVadik писав:
К сожалению мирной нет, власть не хочет ничего менять. Но громить красивое историческое здание под камерами ментов, которые потом отловят наиболее активных по одному, смысла тоже не вижу.
Да нас всех уже если ты не понял "отловили" и имеют как попало !!!!!!!!!!!!!!
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 10:48 користувачем ash, всього редагувалось 1 раз.
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Искренне буду рад если я окажусь не прав и это даст что-то хорошее.motorez писав:аналогічно про тебе може сказати більша частина форуму...KVadik писав:Идиоты![]()
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Ну сейчас так и есть. Все (т.н. власть и т.н. оппозиция) сидят и ждут (не знаю чего, команды от спонсоров наверное). Ну немного холопы друг дружке по темечку настучат.ash писав:Сидеть и ждать ???KVadik писав:
К сожалению мирной нет, власть не хочет ничего менять. Но громить красивое историческое здание под камерами ментов, которые потом отловят наиболее активных по одному, смысла тоже не вижу.
Да нас всех уже если ты не понял "отловили" и имеют как попало !!!!!!!!!!!!!!
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
Ну не думаю, що хтось буде руйнувати чи пошкоджувати окрасу Чернівців. Я ще не бачив щоб якусь ОДА пошкодили, вибиті вікна не рахуються. Це не є таким вже пошкодженням. А в Чернівцях не варвари живуть, тому все буде пучком.KVadik писав:
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 11:08 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
пару вибитих вікон думаю потім можна буде замінити... ніхто ж не збирається валити будівлю... а може обійдеться і без побитих вікон...KVadik писав:
той хто має можливість вирушайте негайно, пару моїх знайомих вже доїжають до місця призначення, чим більше тим краще...
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Дай то бог. А то уже какие-то козлы частично испаскудили это здание кондиционерами. А здание действительно украшение города.electron писав:Ну не думаю, що хтось буде руйнувати чи пошкоджувати окрасу Чернівців. Я ще не бачив щоб якусь ОДА пошкодили, вибиті вікна не рахуються. Це не є таким вже пошкодженням. А в Чернівцях не варвари живуть, тому все буде пучком.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
KVadik писав:
Дай то бог. А то уже какие-то козлы частично испаскудили это здание кондиционерами. А здание действительно украшение города.
А то что какие-то козлы испаскудили это здание своим присутствием тебя не мучает?