Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Обговорення останніх новин в регіоні
nastya2012
Зацікавлений

Re: Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Повідомлення nastya2012 » 12 червня 2013, 14:25

Очень часто прохожу мимо пиццерии Челентано, тут таких девочек 12ти лет много...Ведут они себя крайне развязно, я в свои 12 лет о куклах думала, а эти разукрашенные, на каблуке, в мини платьях и юбках, таких что видно все, пиво и другую слабоалкоголку пьют, обсуждают взрослых дядей проходящих...Выглядит со стороны просто кошмарно. Неужели мамы этих девочек не видят в каком виде они ребенка на улицу выпускают? Неужели не родители покупают эти самые коротенькие платья и обувь на каблуке?! Я не защищаю парня, но и он тоже ребенок еще по сути. Вся проблема в родителях которые не воспитывают детей должным образом, растут они как трава при дороге, а воспитание получают из фильмов и интернета, а там как известно хорошему не научат.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 12 червня 2013, 14:26

Дельфин писав:О! уже є і у нас?. Добре. А то хотілось щось сказати ще від вчора, коли побачив сюжет.

1. зі слів подружок-односельчанок, чого нема в газеті але є в сюжеті - в компанї в якій вона тусила всі такі як вона бухають. Тобто вона в свої 12-ть була не зовсім біла і пухнаста.
2. Хто сказав що це було згвалтування? Чому вона вирішила написати заяву? Мало того що ніхто не чув нічого, так і вона була далеко не ангел.
3. З сюжету -хлопця цього вона знала і вони бували в одній компанії...
4. Поверталась додому в 11-годині сама, де на вулиці його і зустріла...

От тепер і судіть самі відрізати йому щось, чи це був цілком закономірний розвиток ситуації?
Скорее всего, таки так и было, а малая потом просто испугалась произошедшего, или чего-то с её "кавалером" потом не поделили. *gun*
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 12 червня 2013, 14:33

Я вот как-то отпадную вещь видел: шли три малолетки - на вид им лет по 7-8, не больше. Все накрашенные, на высоких каблуках, с сумочками, в полуоткрытых платьях - типа, "взрослые и самостоятельные" дамы. Убил наповал их разговор - одна другую спрашивала: "Димка тебе нравится? Хочешь, я поговорю с ним и пойдёте вечером вместе на дискотеку?" Вторая ей отвечает - да, хочу! А та, что её спрашивала, довольная такая и тут же на всю улицу второй в лоб вопрос: а ты ему миньет делать будешь, если он тебя где-то там в уголочке от танцпола ( *facepalm ) тискать начнёт? ... *facepalm *facepalm *facepalm *gun*
Пипец какой-то, к чему этот молодняк с таким багажом мыслей придёт? :(
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 12 червня 2013, 14:35

Если девушке на вид 18ть, а говорит она, что ей 16ть, значит реально тока 12ть(макс 14ть)
как-то так.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 14:35 користувачем xtrade, всього редагувалось 1 раз.

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 12 червня 2013, 14:38

xtrade писав:Если девушке на вид 18ть, а говорит она, что ей 16ть, значит реально тока 12ть(макс 14ть)
как-то так.
Ага - а если она утверждает, что её изнасиловал 17-ти летний, значит реально ему было 15, а по факту - 13 лет, и было это всё на скамеечке во дворике, под выпивку - пивко, водочка... Есть ли причины для открытия уголовного дела? :? О-оопс, так они же спиртные напитки распивали в общественном месте! :shock: - статья, нарушение вопиющее на лицо - минимум 20-ка пацанчику светит :o (гривен, конечно) 8-)
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 14:40 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення maestro » 12 червня 2013, 14:43

Не помню кто сказал:
"Дети улицы - это лицо нации.."

Так что.. Делаем выводы господа.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 14:45

electron писав: Так воно то так. Але всерівно як би там не було дівчинці 12 років. Я ще розумію коли обом по 12 дурниці в голову лізуть, але йому 17, а їй 12.... Хіба важко знайти не дитину, а хоча б повнолітню?
Важко сказати точно що там було бо ми їх не знаємо. Але виходячи із інформації що була, то в таких компаніях і при такому образі життя це цілком закономірний розвиток подій. І ніякої травми там нема, тому що в подружок не набагато краще все... Травма - це коли піаністку, пай-дівчинку із класичної сімї в підїзді пяний гопник... А тут...

А чим вони відрізняються для нього? Якщо ця в 12-ть років, і та в 16-18-ть ведуть себе однаково?
От я згідний із nastya2012 - вони ведуть себе вкрай... "по-дорослому", скажімо так. Ти ж не будеш в неї паспорт питати, коли вона виглядає і поводить себе ніби "вже можна і треба"?
У мене в самого донька 13 років. Я добре знаю про що кажу. Я весь час вбиваю в голову: не хочеш проблем - не веди себе і не виглядай відповідно до проблем. Не шукай проблем і їх не буде.
І в нашому випадку це був явно не форс мажор.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 14:46 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Виктор Ф.
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення Виктор Ф. » 12 червня 2013, 14:48

Я БЫ ТАКИХ ПЕДО..ЛОВ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЙ СТУЛ САЖАЛ А ПОТОМ В ПЕЧ +10000 ГРАДУСОВ!!!

П.С. :cry:
сайт по автополиву http://www.avtopoliv.cv.ua/
профиль https://www.facebook.com/avtopoliv

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 14:51

German писав:Пипец какой-то, к чему этот молодняк с таким багажом мыслей придёт? :(
Як куди? На роботу зранку до ночі - згідго концепції зайнятості. Свій ресурс, як робоча сила, вона відпаше нормально. А мізків і не треба - а то почне рахувати зароблені гроші, задавати питання, і не дай бог ще про свободу слова згадає та свої права!... *facepalm

Ти що? це ж ідеальний продукт цієї цівілізації!!! Що він, що вона. Не переживай, новий айфон і великий телек батьки точно вже купили. Вони ж на заробітках!
А вона закінчить школу і до 35 років цілком виправдає своєю дешевою працею вкладену ідеологію в її голову. Якщо не тут, то за кордоном.
І потомство вона не дасть, щоб землю не перенаселяти, якщо в 12-років знає про алкголь. Все ж по плану! Все пучком.

Тому не треба так вже сильно емоційно реагувати на урода, який "12-річну образив". "Яка країна-такі теракти(с). :D
Який образ життя, такі і поступки.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 15:00 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 14:53

Виктор Ф. писав:Я БЫ ТАКИХ ПЕДО..ЛОВ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЙ СТУЛ САЖАЛ А ПОТОМ В ПЕЧ +10000 ГРАДУСОВ!!!
П.С. :cry:
тему не пробував почитати? Не так все сумно як ти кажеш. Там обоє не святі...

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”