Репчик від Ткачука

Обговорення останніх новин в регіоні
S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Re: Репчик від Ткачука

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 29 червня 2013, 13:48

як на форумі уже написали - це просто ПІАР.
Зображення

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 29 червня 2013, 23:47

За те що зробили кліп хоч якось вже великий плюс ... !
Інші плюси з'являться пізніше на грунті незалежних оцінок ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 30 червня 2013, 11:17

SLAVON писав:Мля...я в шоке :o неужели и у нас научились граммотно писать песни и снимать клипы :o Мне понравилось,без шуток
клиппы снимать у нас давно умеют!!! но не все:)))
Белые нигеры:)))
Телефонист-пятицентовый ...

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 30 червня 2013, 20:06

Дерзкий писав:
Phill писав: чесно кажучи не такий уже я патріот, але яких політиків??? толпа гайсів які ловлять свій прикол, оділись у китайськи ширвотр... де жи вишиванки.... мене бісить тут у штатах, коли якийсь западенець львів, тернопіль франик у вишиті сорочці кричить да я за україну ухххх при цім 5-9 років без виїзду із штатів, навіть не планує, але кричить я патріот.... особливо прикольнула дівчина яка щось там росказувала про патріотизм, і знання рідної мови та при цім співала на рускому, фуууу.... відразу опустили весь ролик далі уже не слухав, тупо мусор, те що мають не погану камеру і базові знання обробки відео це ще дуже все далеке.... знаю людей на нашому форумі які зроблять відюшку на багато краще, Дельфіна.. Максі можна попроси за слова, набагато толковіше все складе, по суті... bandera77 виправить щоб не було русичів, xtrade надасть техніку, що xtrade не буде Герман позичить свою із знижкою в оренду за час, Sl@vcheg із Der Konstantin740iL все підбере та запише у якісному звукові, ну а ми із немезідом будемо росповсюджувати дані пласти по світу (світ це у нас китай, то що...ну і калинка звичайно же за m///.) карамба із раселом спробують посперечатись, сугубо на форумі, при цім попивая пивко десь у пабі, та поприкалуватись із ніколайком, при цім валенти буде усіх банети, а неро пропонувати, жити в офлайн і жити простіше, і банети самого себе аби відпочити на день два від вічних спорів...
шановні, вибачаюсь, нікого не хотів образити, але за 2 чи 3 роки перебування на форумі по чучуть даже в офлайн починаєш вивчати людей +-...кого не згадав також соррі, всеж таки вухо капіна морган в кінець робочого тижня бере своє)))) *facepalm *facepalm
Ну ты выдал :lol: вы что вчера вместе с АТБ бухали? :o

Дерзский, обурився що Phill йому місце в поемі невіділив.
А тепер скавулить бідолага.

Що до кліпу, то звістно ніяк, хоча суть тих концертів дати нашій молоді проявити себе..., а далі під тиском критики вже виправляти помилки. Думаю з часом у хлопців будуть і кращі і україномовні шедеври, тому саму ідею можна вважати похвальною. Доречі самому Ткачуку теж би не помішало співати на рідній українській.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 30 червня 2013, 20:41

Не помішало?
:lol:
Че отпуск закончился?

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 30 червня 2013, 20:58

advanced member писав:Не помішало?
:lol:
Че отпуск закончился?
http://sum.in.ua/s/pomishaty

Зображення
До речі на рахунок відпустки ,вимушенно прийшлось повернутись, адже хто Германа у відпустку спровадить? ;)
Востаннє редагувалось 30 червня 2013, 21:09 користувачем Rassel, всього редагувалось 4 разів.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 30 червня 2013, 23:29

.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”