Репчик від Ткачука
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Репчик від Ткачука
За те що зробили кліп хоч якось вже великий плюс ... !
Інші плюси з'являться пізніше на грунті незалежних оцінок ... .
Інші плюси з'являться пізніше на грунті незалежних оцінок ... .
клиппы снимать у нас давно умеют!!! но не все:)))SLAVON писав:Мля...я в шокенеужели и у нас научились граммотно писать песни и снимать клипы
Мне понравилось,без шуток
Белые нигеры:)))
Телефонист-пятицентовый ...
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Дерзкий писав:Ну ты выдалPhill писав: чесно кажучи не такий уже я патріот, але яких політиків??? толпа гайсів які ловлять свій прикол, оділись у китайськи ширвотр... де жи вишиванки.... мене бісить тут у штатах, коли якийсь западенець львів, тернопіль франик у вишиті сорочці кричить да я за україну ухххх при цім 5-9 років без виїзду із штатів, навіть не планує, але кричить я патріот.... особливо прикольнула дівчина яка щось там росказувала про патріотизм, і знання рідної мови та при цім співала на рускому, фуууу.... відразу опустили весь ролик далі уже не слухав, тупо мусор, те що мають не погану камеру і базові знання обробки відео це ще дуже все далеке.... знаю людей на нашому форумі які зроблять відюшку на багато краще, Дельфіна.. Максі можна попроси за слова, набагато толковіше все складе, по суті... bandera77 виправить щоб не було русичів, xtrade надасть техніку, що xtrade не буде Герман позичить свою із знижкою в оренду за час, Sl@vcheg із Der Konstantin740iL все підбере та запише у якісному звукові, ну а ми із немезідом будемо росповсюджувати дані пласти по світу (світ це у нас китай, то що...ну і калинка звичайно же за m///.) карамба із раселом спробують посперечатись, сугубо на форумі, при цім попивая пивко десь у пабі, та поприкалуватись із ніколайком, при цім валенти буде усіх банети, а неро пропонувати, жити в офлайн і жити простіше, і банети самого себе аби відпочити на день два від вічних спорів...
шановні, вибачаюсь, нікого не хотів образити, але за 2 чи 3 роки перебування на форумі по чучуть даже в офлайн починаєш вивчати людей +-...кого не згадав також соррі, всеж таки вухо капіна морган в кінець робочого тижня бере своє))))![]()
вы что вчера вместе с АТБ бухали?
Дерзский, обурився що Phill йому місце в поемі невіділив.
А тепер скавулить бідолага.
Що до кліпу, то звістно ніяк, хоча суть тих концертів дати нашій молоді проявити себе..., а далі під тиском критики вже виправляти помилки. Думаю з часом у хлопців будуть і кращі і україномовні шедеври, тому саму ідею можна вважати похвальною. Доречі самому Ткачуку теж би не помішало співати на рідній українській.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- advanced member
- Поважний користувач