Google закрив доступ до Молодого Буковинця (Chrome)
Re: Google закрив доступ до Молодого Буковинця (Chrome)
Ну втрата не втрата, а мінус в репу (PR ТИЦ) можна й хапнути, а якщо не полагодити то і нах.. з індексу, а це кінець))
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 12:54 користувачем slaxor, всього редагувалось 1 раз.
На тИЦ я давно забив, навіщо він, для ранжування в ЯК? А багато людей тим каталогом користуються? ПР можна нагнати знову (якщо знизять звісно), все буде залежати від оперативності адмінів Молбука. Якщо швидко розрулять, то нічого не буде, а от якщо протянуть кота за хвіст, то матимуть цурис з санкціями. Не думаю що з індекса викинуть, особливо Яша я сайт оновив 2 міцяці назад, бот кожного дня заходить, а з 1900 сторінок старого сайту (яких вже немає) десь 200 ще є, не такий він вже і швидкий той Яндекс як його малюють.
Молбук з Мозіли не доступний, з Опери також.
Молбук з Мозіли не доступний, з Опери також.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 13:12 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Яндес тугодом, чого варта перша індексація, а ТИЦ дуже важливий для торгівлі ссилочками, на молбук це серйозні гроші, лінк з морди коштуватиме сотні бакинських))
Ще один скрінчик
Ще один скрінчик
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 13:10 користувачем slaxor, всього редагувалось 1 раз.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
slaxor, видимо не знают, что такое обновление. Удалят вирус и через 2 недели доступ будет открыт. На опыте знаю.
Точно про торгівлю ссилками я забув. Тому що я в параметрах донорів на вагу морди дивлюсь в останню чергу. Якщо б я розміщумав ссилку на морді то так, вага важлива. Я розміщую нові статті, тому там вага сторінки нуль і платити купу грошей за те що морда крута як мінімум дивно. Багато хто так верстають сайти, що вага з морди на інші сторінки передається мізерна, а на сторінки з продажними посиланнями майже нічого не іде.slaxor писав:Яндес тугодом, чого варта перша індексація, а ТИЦ дуже важливий для торгівлі ссилочками, на молбук це серйозні гроші, лінк з морди коштуватиме сотні бакинських))
Ще один скрінчик
Дивно що люди які тримають інформаційний портал не можуть лад з вірусами навести...
Роби добро і кидай його в воду,