Цікаво про БДМУ
Re: Цікаво про БДМУ
СРАНА, БЛИАТЬ, ТАКАЯ...Дана писав:
Важо довести, що такий папір дійсно видав ректорат, як мінімум немає ні печатки ні підпису. Тому той же Москалюк скаже що вперше такий макумент бачить... Тут тим хто впевнений в своїх оцінках потрібно боротись, але знову ж таки, знати все нереально, тому перездача не варіант. Потрібно як вірно сказав SLEG ловити на хабарі. Але теж не думаю що отримавши зверху вказівку завалити викладач буде брати хабар.
Проте мене цікавить зовсім інше. А зідкіля цей макумент взявся в топік стартера??? Це не фейк, чи провокація?
О я коли читав тему не звернув увагу що ТС давно вже зареєстрований і має купу повідомлень на форумі :D Людина приходить і пише всього один пост. Тому я наприклад їй не дуже то і схильний вірити. Нехай хоч скаже походження документу з першого поста теми...
Проте мене цікавить зовсім інше. А зідкіля цей макумент взявся в топік стартера??? Це не фейк, чи провокація?
О я коли читав тему не звернув увагу що ТС давно вже зареєстрований і має купу повідомлень на форумі :D Людина приходить і пише всього один пост. Тому я наприклад їй не дуже то і схильний вірити. Нехай хоч скаже походження документу з першого поста теми...
Востаннє редагувалось 10 червня 2013, 13:50 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Ще Той Хлопєц
- Новачок
Цілком можливо, що то реальна інформація. І хоча у мене немає документального підтвердження , та колишній одногрупник, який залишився працювати в ЧНУ, розповідав про такі ж вказівки з деканату, чи то ректорату. Що ж, така вже економія на студентах та "заохочення". :x
Так, але довести нічого не вийде, я сам можу таких папірців пару сотень надрукувати... Це раз. Два покажіть в тому списку де сказано що потрібно завалити данних студентів? Там жодного слова про це (ну окрім накладеного зображення червоним кольором). Любий препод скаже що то просто список студентів, а причину складання знайдуть на раз, від тих хто погано вчиться, до того що данні студенти погано себе вели, були відсутні на парах на якомусь тижні.... ну взагалі причин буде море... ТС не дав жодної конкретної інфри, наприклад фото журналу де в студента під номером 1 в списку з такого то предмету оцінки 5, а в результаті підсумок 3..... Просто відкорегований в фотошопі список і жодного слова від самого ТС.
Мене взагалі дивує що такий папір зявився в руках студентів і невідомо яким макаром. Коли я вчився таких варіантів не було, навпаки заохочували краще вчитись щоб підвищену стипендію платити.
Мене взагалі дивує що такий папір зявився в руках студентів і невідомо яким макаром. Коли я вчився таких варіантів не було, навпаки заохочували краще вчитись щоб підвищену стипендію платити.
Роби добро і кидай його в воду,
Підтримую. Моя сестра вчиться на 1-ому курсі БДМУ і каже, що 90% однокурсників з тих, навпроти кого проставлені "3" одержали четвірки та п`ятірки. До речі, серед "запланованих трійочників" є навіть активісти з деканату. Таке враження, що це заказуха перед вступною кампанією...electron писав:Так, але довести нічого не вийде, я сам можу таких папірців пару сотень надрукувати... Це раз. Два покажіть в тому списку де сказано що потрібно завалити данних студентів? Там жодного слова про це (ну окрім накладеного зображення червоним кольором). Любий препод скаже що то просто список студентів, а причину складання знайдуть на раз, від тих хто погано вчиться, до того що данні студенти погано себе вели, були відсутні на парах на якомусь тижні.... ну взагалі причин буде море... ТС не дав жодної конкретної інфри, наприклад фото журналу де в студента під номером 1 в списку з такого то предмету оцінки 5, а в результаті підсумок 3..... Просто відкорегований в фотошопі список і жодного слова від самого ТС.
Цікаво про БДМУ