Чернівецькі патрульні відрапортували про "затримання небезпечного злочинця".
Днями, патрульні зупинили автомобіль Ford Sierra водій якого порушив правила дорожнього руху. Спілкуючись з 26-річним керманичем, інспектори помітили, що він помітно нервує.
З документами та водійським посвідченням усе було в порядку.
Під час поверхневої перевірки, поліцейські виявили у буковинця предмети схожі на зброю. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехнічну службу для встановлення всіх обставин події.
потом читаешь комментарии на оружейном портале от сведущих людей в теме
Євген Литвиненко 03.06.2022 17:06 # - 6 +
в черговий раз піліція зганьбилась імітацією "роботи"... скільки можна оформляти весь цей спортінвентар(в даному випадку страйкбольна "граната" "ПІРО-5" з крейдяною чи зерновою начинкою) чи побутовими господарськими інструментами(хоч якась бутафорська але все-таки сокира а не гранатомет)? це на ось це йдуть наші податки?!?
Євгеній Турчин 04.06.2022 10:32 # - 5 +
О, тепер страйкбольні пластикові гранати у нас зброя? А оце позорище сраламазалаліпила я взагалі коментувати не буду.
Vasyl Chabanov 06.06.2022 17:21 # - 0 +
Ще і на фото криворукі поліцаї невдало приховали маркування стрекбольної пукалки в вигляді гранати) Ганебна ганьба( Краще б міністр Монастирський розповів би, як він призначав в Мелітополі поліцаїв-зрадників і скільки брав хабаря за такі призначення(((
Сергій Дубіна 06.06.2022 19:27 # - 0 +
Я похлопаю)))))