Чернівецькі патрульні затримали водія з предметами схожим на зброю

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1759 разів
Контактна інформація:

Чернівецькі патрульні затримали водія з предметами схожим на зброю

Повідомлення kreativ » 06 червня 2022, 20:41

читаешь новость, думаешь ну топор дело такое, а вот в самом деле какой то мужик гранату возит в тачке
Чернівецькі патрульні відрапортували про "затримання небезпечного злочинця".

Днями, патрульні зупинили автомобіль Ford Sierra водій якого порушив правила дорожнього руху. Спілкуючись з 26-річним керманичем, інспектори помітили, що він помітно нервує.

З документами та водійським посвідченням усе було в порядку.

Під час поверхневої перевірки, поліцейські виявили у буковинця предмети схожі на зброю. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехнічну службу для встановлення всіх обставин події.
Зображення

Зображення

потом читаешь комментарии на оружейном портале от сведущих людей в теме
Євген Литвиненко 03.06.2022 17:06 # - 6 +
в черговий раз піліція зганьбилась імітацією "роботи"... скільки можна оформляти весь цей спортінвентар(в даному випадку страйкбольна "граната" "ПІРО-5" з крейдяною чи зерновою начинкою) чи побутовими господарськими інструментами(хоч якась бутафорська але все-таки сокира а не гранатомет)? це на ось це йдуть наші податки?!?

Євгеній Турчин 04.06.2022 10:32 # - 5 +
О, тепер страйкбольні пластикові гранати у нас зброя? А оце позорище сраламазалаліпила я взагалі коментувати не буду.

Vasyl Chabanov 06.06.2022 17:21 # - 0 +
Ще і на фото криворукі поліцаї невдало приховали маркування стрекбольної пукалки в вигляді гранати) Ганебна ганьба( Краще б міністр Монастирський розповів би, як він призначав в Мелітополі поліцаїв-зрадників і скільки брав хабаря за такі призначення(((

Сергій Дубіна 06.06.2022 19:27 # - 0 +
Я похлопаю)))))

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Re: Чернівецькі патрульні затримали водія з предметами схожим на зброю

Повідомлення OlegLOA » 07 червня 2022, 00:24

kreativ писав:
06 червня 2022, 20:41
читаешь новость, думаешь ну топор дело такое, а вот в самом деле какой то мужик гранату возит в тачке

потом читаешь комментарии на оружейном портале от сведущих людей в теме
Похоже "мужик" не в курсе был что за гранату возил, вероятно считал ее настоящей...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Re: Чернівецькі патрульні затримали водія з предметами схожим на зброю

Повідомлення Nero » 07 червня 2022, 00:45

Страйкбольную гранату… мда… а вообще я оружие часто в машине вожу, мало ли… и это законно.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”