Это уже существует, или только в проекте?
ЧНУ 143
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: ЧНУ 143
Про необхідність нічної підсвітки архітектурної перлини міста, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, говорять давно. Чернівчани навіть петицію створювали, яка набрала необхідні 250 голосів, неодноразово звертались до вже екс-міського голови Каспрука, але справа не рухалась далі загальних розмов.
Сьогодні ж в міській раді зробили перший крок до того, щоб будівля ЧНУ нарешті була видимою для чернівчан і гостей нашого міста не тільки вдень, а й вночі. Університет планують підсвітити із застосуванням сучасних технологій «3D маппінг». На першій зустрічі представники міської влади, ректорату університету, громадські активісти та прості чернівчани обговорили усі деталі та нюанси, і відповідно після цього розробник презентує вже концепцію з урахуванням усіх побажань.
Також головним питанням було те, щоб гості міста милувались підсвіткою ЧНУ не через паркан і заґратовані ворота, а у більш цивілізований спосіб. Але як саме це буде враховано наразі поки невідомо, над цим будуть працювати.
Сьогодні ж в міській раді зробили перший крок до того, щоб будівля ЧНУ нарешті була видимою для чернівчан і гостей нашого міста не тільки вдень, а й вночі. Університет планують підсвітити із застосуванням сучасних технологій «3D маппінг». На першій зустрічі представники міської влади, ректорату університету, громадські активісти та прості чернівчани обговорили усі деталі та нюанси, і відповідно після цього розробник презентує вже концепцію з урахуванням усіх побажань.
Також головним питанням було те, щоб гості міста милувались підсвіткою ЧНУ не через паркан і заґратовані ворота, а у більш цивілізований спосіб. Але як саме це буде враховано наразі поки невідомо, над цим будуть працювати.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Valeria
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 671 раз
- Подякували: 229 разів
Re: ЧНУ 143
Ключевое слово:
А то я уже хотела идти смотреть ночную подсветку университета.
Вот с этого и надо было и начинать вот этот пост: viewtopic.php?f=2&t=60353&start=40#p466932
А то я уже хотела идти смотреть ночную подсветку университета.