Мер Чернівців Каспрук у червні нарахував собі 4.000 премії.

Обговорення останніх новин в регіоні
Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Re: Мер Чернівців Каспрук у червні нарахував собі 4.000 прем

Повідомлення Марволка » 30 липня 2014, 12:24

Так я ж нічого не маю проти. Тим більше, що вони не латки роблять, а повноцінно "вигризають" і катком проходять. Бригада вчора працювала дотемна (після 21:00), я у свій "проспектовський" двір заїхати не могла, машину переставляла вже по 22:00, коли бригада поїхала. Бо була в мене така думка - запросити Олексія на чашку кави (я вчилась у його мами), щоб він подивився на наші "яма-яма-рів-канава-лежачий поліцейський-капець, екстрім завершено *fz* ", але сусіди випередили мене :) Дай Бог, щоб трималось, тоді і тебе можна покликати на каву на твоїй "пузотерці" ;)
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 30 липня 2014, 14:43

akinak писав: По крайней мере, мэрия отрегагировала на проблемы жителей в вопросах дороги.
...........................
Но вчера еще раз приехали рабочие, сделали еще где-то 100 метров. Обещали сегодня опять приехать.
На сегодня имеем где-то 50% отремантированной дороги от поворота до дома, что радует.
........
.......
Итого, должен похвалить мера за работу, есть хороший шанс, что будет лучше ситуация, чем была при старом.
Ви просто певне не в курсі де виріс і живе теперішній мер ,весь район йому вуха продудів за дорогу,хоча йому особисто б тільки з"їзду з Каспрука вистачило б. Наступну пообіцяв Білоруську,--- будемо судити по ділах
Марволка писав:я у свій "проспектовський" двір заїхати не могла
о, та ти конкретна сусідка-сусідка.
рідний район :) , я там правда тільки періодично зараз живу.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 04 серпня 2014, 12:33

Марволка писав:Тим більше, що вони не латки роблять, а повноцінно "вигризають" і катком проходять.
чекаємо дощу хорошого, подивися на 2 зливи, 1 той що на заїзді до проспектовських, інший трохи нижче, решітки типу не закатані, і їх видно, але поміж залізом .......асфальт,каток по бокам тиснув і туди асфальт розтікався, питання ---- куди потече вся вода? --- буде стояти на стоянці біля 108-го,будемо мати озеро? чи йти довбати діри?

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 04 серпня 2014, 14:47

oberig писав:
Марволка писав:Тим більше, що вони не латки роблять, а повноцінно "вигризають" і катком проходять.
чекаємо дощу хорошого, подивися на 2 зливи, 1 той що на заїзді до проспектовських, інший трохи нижче, решітки типу не закатані, і їх видно, але поміж залізом .......асфальт,каток по бокам тиснув і туди асфальт розтікався, питання ---- куди потече вся вода? --- буде стояти на стоянці біля 108-го,будемо мати озеро? чи йти довбати діри?
ні, як завжди, приїдуть водоканальщики, роздовбають і буде все так само... *balabol* а озеро потече до Сокола, бо вони біля 108 зрівняли асфальт з "поліцейським", так що тепер перешкод немає *car* *car*
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

zem
Новачок

Повідомлення zem » 04 серпня 2014, 23:47

на дітей грошей нема... а на премію є...
і ще виправдовують їх *facepalm - топ менеджер і т.д.. якби у топ менеджерів була така ситуація зі справами, як у нас с дорогами, то думаю він би і 500 не отримував

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Re: Мер Чернівців Каспрук у червні нарахував собі 4.000 премії.

Повідомлення Master » 06 березня 2018, 10:20

Дерзкий писав:
25 липня 2014, 09:42
Чернівецький юрист Руслан Раздорский оприлюднив у мережі Facebook документ, котрий засвідчує, що міські чиновники себе не ображають. Як ідеться у документі відділу бухгалтерського обліку та звітності Чернівецької міської ради, мер Олексій Каспрук у травні отримав щомісячну премію 406,61 гривні, а у червні вже 3862,8 гривні.

Окрім того, у травні міський голова також отримував надбавку «за високі досягнення», котра склала 176,26. У червні досягнення вочевидь зросли, бо сума надбавки вже склала 1674,5 гривні.

У секретаря міської ради Ярослава Кушнірика здобутки і того більші, бо «за досягнення» у травні та червні він отримав по 1933,75 гривні, а також премію – по 3426 гривень. Окрім того, Ярославу Кушнірику також нарахували матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань - аж 9227,25 гривні.

«У країні війна, люди об'єднуються задля допомоги військовим, а тут таке.... Цікаво, що за високі досягнення у нашого керманича Олексія Павловича та ЩОМІСЯЧНА премія?

Ну з секретарем все ясно - надбавки за високі досягнення та щомісячні премії + матеріальна допомога ДЛЯ ВИРІШЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ПОБУТОВИХ ПИТАНЬ за 15-ти річне служіння ПАРТІЇ регіонів...Як вважаєте, це добре?», - написав Руслан Раздорский.

Зображення
Завидуешь?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення AntohaCV » 06 березня 2018, 12:31

надо-бы продолжить обсуждать очень актуальную тему:)
Всё будет хорошо - я узнавал:)

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 березня 2018, 12:35

На то время баксов 300 было? Или сколько?

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 06 березня 2018, 12:42

AntohaCV писав:
06 березня 2018, 12:31
надо-бы продолжить обсуждать очень актуальную тему:)
да нет
просто переклинулось оно с другой темой
viewtopic.php?f=92&t=58524&start=90#p437652
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”