У семи районах Чернівецької області через снігопад повністю закривають рух на дорогах

Обговорення останніх новин в регіоні
Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 243 рази

Re: У семи районах Чернівецької області через снігопад повністю закривають рух на дорогах

Повідомлення Jillian » 15 листопада 2016, 21:59

Расслабились вы все. С воскресенья не было света. Включили только во вторник поздно вечером. Снегу выпало 65см. Два дня откапывали выезд на основную дорогу. Два дня дороги не чистили вообще. Сегодня почистили (но чтоб им всю жизнь так чистили дороги). И это всего в 8-ми км от областного центра...
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 243 рази

Re: У семи районах Чернівецької області через снігопад повністю закривають рух на дорогах

Повідомлення Jillian » 16 листопада 2016, 20:28

Дельфин писав:Ох,і сюжет був на 1+1 про погоду... Про вихорь північний і про морозильник наступні 10 років...
Короше буде холодно. Щиро заздрю власникам теплих приватних будинків і ТТкотлів....
Четыре года назад мы вели диалог об установки печки "далеко от города". Я пока не отказывался ))) Альтернатива всегда пригодится, даже если она в соседней области...
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 19 листопада 2016, 21:57

Jillian писав:Четыре года назад мы вели диалог об установки печки "далеко от города". Я пока не отказывался ))) Альтернатива всегда пригодится, даже если она в соседней области...
І мрія, і альтернатива, і бажання - все актуально. Але, сцуко, за ці 4 роки я так віддалився матеріально від цього плану, що хоч плач. Так мало я не заробляв останні років 10... Якщо ми скотимось до того, скільки заробляв 15 років тому, то ну його... Як то все має статись, навіть уже і не знаю...
Я памятаю. Все памятаю. Але толку?
В похолодання вірю. І знаю способи вижити пережити. Реалізувати їх тільки стає все важче.
Це я тоді думав, що важко буде реалізувати. А зараз... вже навіть не знаю. :( *dash*

До теперішнього періоду в житті я не встиг зробити заплановане тоді. Тепер наступив інший етап, із іншими приорітетами. Наступні три роки у мене повністю будуть присвячені доньці і її освіті за кордоном. Дай Бог щоб все вийшло. А потім уже... може і про старість про пічку подумаю. ИМХО пару років до похолодання ще буде. :?

А може до того часу це вже буде не актуально тут?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 20 листопада 2016, 11:37

Дельфин писав:...
Але, сцуко, за ці 4 роки я так віддалився матеріально від цього плану, що хоч плач. Так мало я не заробляв останні років 10...
...
это тебе иллюстрацию в картинке твоей ситуации
18+
Зображення
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Закрито

Повернутись до “Новини Чернівців”