Чернівецькі чиновники обіцяють відремонтувати стадіон
Чернівецькі чиновники обіцяють відремонтувати стадіон
Цьогоріч буде проведено реконструкцію трибун у 10-16 секторах головної спортивної споруди міста – стадіону "Буковина". А на малому майданчику "Буковини" замінять синтетичне покриття. Окрім того, стадіон потребує автономної котельні. Усі ці роботи проводитимуть поетапно, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.
Також у міській раді планують до 15 травня привести в належний стан спортивні майданчики у різних районах міста, знайти кошти на облаштування місця для навчання плаванню дітей на міському пляжі та зайнятися пошуками інвестора для здійснення капітального ремонту
Також у міській раді планують до 15 травня привести в належний стан спортивні майданчики у різних районах міста, знайти кошти на облаштування місця для навчання плаванню дітей на міському пляжі та зайнятися пошуками інвестора для здійснення капітального ремонту
- Вкладення
-
- 1.jpg (25.44 Кіб) Переглянуто 3870 разів
Востаннє редагувалось 22 січня 2013, 15:31 користувачем zeider, всього редагувалось 1 раз.
Самое нервное для нервной
системы-это медленный интернет...
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Чернівецькі чиновники обіцяють відремонтувати стадіон
Фирташ поможет =)
Как раз начнут обещать перед выборами наверное
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- doctor_fcbc
- Зацікавлений
світло би на стадіку зробили, і мячики ставили у зручний час, після роботи)))) ато приходь осінюю в 2 дня, бо вже в 4 темнієсі))))
Головне, що вишок мобільних на них поначіпали....
Головне, що вишок мобільних на них поначіпали....
Да перед виборами!!! До мене у чора приходил і питали за кого буду голосувати...
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
ну да це - шанс стадіону тепер реконструватись...якщо би все таки ще зробили світло .думаю було б супер....а так порівняно з стадіонами 1-ї ліги .у нас досить непоганий стадіон ;)13ый воин писав:Фирташ поможет =)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- doctor_fcbc
- Зацікавлений
Ем)))) мабуть я відстав від життя) вибори куди?)zeider писав:Да перед виборами!!! До мене у чора приходил і питали за кого буду голосувати...
- GRAND
- Експерт
я так зрозумів що мова йдеться проdoctor_fcbc писав:Ем)))) мабуть я відстав від життя) вибори куди?)zeider писав:Да перед виборами!!! До мене у чора приходил і питали за кого буду голосувати...
ще раз пробую з іншого джерела http://citi.cv.ua/news/vlada-i-politika ... de-vibori/
Востаннє редагувалось 24 січня 2013, 23:29 користувачем GRAND, всього редагувалось 3 разів.
Я мав наувазі про вибори до Чернівецької обласної ради, а не про парламенські вибори які давно пройшли...
Востаннє редагувалось 25 січня 2013, 23:05 користувачем zeider, всього редагувалось 2 разів.
- GRAND
- Експерт
я бачу, що якщо копіюєш статтю то все норм, а вже якщо писати треба то виходить :Dzeider писав:Я мав наувазі не про вибори до Чернівецької обласної ради, а не про парламенські вмбори які давно пройшли...