Нужен билет на поезд. Кто поможет?

Обговорення останніх новин в регіоні
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Re: Нужен билет на поезд. Кто поможет?

Повідомлення kreativ » 01 грудня 2014, 14:59

Samson писав:
kreativ писав:Если бы я знал, что вы способны что то изменить - я б напряг знакомую эту вспоминать и рассказывать все детали. Но поскольку врядли
Ты сделал неправильный вывод ;)
Я не уверен
Зображення

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 01 грудня 2014, 15:44

Купляю білети тепер тільки онлайн. Жалію,що раніше цього не робила ... а то тьоті в касі мене завжди дратували...таке відчуття,що я їх питаю про то,з ким вона спала,а не про білет. :D Перевертають очі і не дай Бог недочути чогось. Ну черги і добратися до вокзалу .Одним словом -інтернет рулить.Сам собі вагон обираєш,полку,місце ... і без лапши на вухах і перевернутих очей касира. 8-)
Востаннє редагувалось 01 грудня 2014, 15:45 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Виктор Ф.
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення Виктор Ф. » 01 грудня 2014, 16:51

ussser писав:Купляю білети тепер тільки онлайн. Жалію,що раніше цього не робила ... а то тьоті в касі мене завжди дратували...таке відчуття,що я їх питаю про то,з ким вона спала,а не про білет. :D Перевертають очі і не дай Бог недочути чогось. Ну черги і добратися до вокзалу .Одним словом -інтернет рулить.Сам собі вагон обираєш,полку,місце ... і без лапши на вухах і перевернутих очей касира. 8-)
а яким сервісом користуетесь для покупки білетів ???
сайт по автополиву http://www.avtopoliv.cv.ua/
профиль https://www.facebook.com/avtopoliv

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 01 грудня 2014, 17:03

]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”