У Чернівцях проведуть безкоштовну екскурсію історичною части

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

У Чернівцях проведуть безкоштовну екскурсію історичною части

Повідомлення kreativ » 25 вересня 2014, 16:32

Екскурсію організують для осіб, які приїхали з окупованих територій та районів проведення АТО

З нагоди святкування Всесвітнього дня туризму 28 вересня у Чернівцях проведуть безкоштовну пішохідну екскурсію історичною частиною міста, в рамках якої відбудеться ознайомлення з архітектурними перлинами Чернівців для осіб, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції.

Під час екскурсії відвідувачі матимуть змогу здійснити екскурс у багатолітню історію міста, оглянути визначні архітектурні пам’ятки, дізнатися про історичні події та видатних людей Чернівців, почути легенди та міфи, що наповнюють будівлі та архітектурні комплекси міста, повідомляють у секторі інформації та зв'язків з громадськістю Чернівецької міськради.

Початок екскурсії – о 12.00 год. Місце зустрічі – Центральна площа, 1, біля Ратуші.
http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... noju_mist/

Назар ukr
Активіст

Re: У Чернівцях проведуть безкоштовну екскурсію історичною ч

Повідомлення Назар ukr » 26 вересня 2014, 00:00

Парадоксально що такі екскурсії організовують для якогось бидла зі сходу країни, на руках яких кров наших хлопців. Щось не чув щоб для буковинців такі безкоштовні похідні екскурсії влаштовувалися. Звісно думаю що якщо наші прийдуть то проганяти ніхто не буде... однак чому тільки зараз???

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 26 вересня 2014, 00:13

Ну, наскільки знаю, то такі безкоштовні екскурсії проводяться щонеділі. Просто галочку хтось собі хоче поставити.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 26 вересня 2014, 00:18

може й так

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 26 вересня 2014, 00:23

Щонеділі бачу тут http://maps.yandex.ua/-/CVvR6JoA оголошення про екскурсії.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 26 вересня 2014, 00:44

Назар ukr писав:Парадоксально що такі екскурсії організовують для якогось бидла зі сходу країни, на руках яких кров наших хлопців. Щось не чув щоб для буковинців такі безкоштовні похідні екскурсії влаштовувалися. Звісно думаю що якщо наші прийдуть то проганяти ніхто не буде... однак чому тільки зараз???
Назар, бидла хватає і серед чужих і серед своїх. Гадаю не варто так висловлюватись.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 26 вересня 2014, 01:13

Я гадаю що таки варто! Називаю так як вважаю за потрібним! Гадаю не варто висловлюватись Вам про "гумових чоловіків" (скрін додаю), а мені про тих людей які коли наші хлопці гинули ( в тому числі і близькі мені хлопці) а вони самі втікали до нас забивши на свою землю - вважаю за потрібним називати гіршими словами ніж бидлом. Бо дотепер не розумію як в багатотисячних містах 100-200 сепаратів робили рашистську погоду а тисячі сиділи вдома або втікали на Захід!
Вкладення
ваы.PNG

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 26 вересня 2014, 02:24

Назар ukr писав:Я гадаю що таки варто! Називаю так як вважаю за потрібним! Гадаю не варто висловлюватись Вам про "гумових чоловіків" (скрін додаю), а мені про тих людей які коли наші хлопці гинули ( в тому числі і близькі мені хлопці) а вони самі втікали до нас забивши на свою землю - вважаю за потрібним називати гіршими словами ніж бидлом. Бо дотепер не розумію як в багатотисячних містах 100-200 сепаратів робили рашистську погоду а тисячі сиділи вдома або втікали на Захід!
Назар, нарахунок Гуми, то вона дляч тих кому належить по заслузі.
Що стосується наших хлопців і висловлювань за переживання за них, то задам стандартне запитання- чому ти переживаєш за них тут , а не там?
По друге, з особистих спостережень особисто бачив ситуацію, коли в монастирі перед Заліщиками поселили біженців із сходу... протягом часу після надання їм притулку вони додумались вивісити російський прапор...
Їх попросили його прибрати і з повагою віднестись до українських цінностей... через пару днів прапор так і залишився висіти...
На слідуючий день мешканці прилеглих сіл зібрались, прийшли до них в гості і гарно їх віддубасили... опісля приїхала наша міліція і відвезла їх в не відомому напрямку.
До не давна я спілкувався з людьми з Луганська і вони проклинають ЛНР, ДНР і рассею ще з перших днів, але можливості виїхати у них немає і вони там практично залишаються залежними від сепаратистів, хоча духом вони з Україною.
Тому ще раз повторюсь, хто є бидло?
Ті які сидять тут і виправдовуються, чи ті , які там усе це все терплять?
Гадаю нам потрібно в даній ситуації бути трохи обачнішими.
Востаннє редагувалось 26 вересня 2014, 02:30 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 26 вересня 2014, 07:38

Я ще раз нагадую що на "ти" ми не переходили, цивілізовуйтесь потрошки і поменше спілкуйтесь з тими хто з ЛНР та ДНР, бо бачу то заразне...
На Ваше стандартне питання мені досить легко відповісти - перше навіть будучи тут я допомагаю хлопцям як можу і чим можу, друге я зараз перебуваю в ЗСУ (призваний за мобілізацією), не в АТО, і не на Сході, порівняно близько від дому і хто його знає як буде далі. Цікаво дуже чому Гуру Форуму просижує дивани?

"Тому ще раз повторюсь, хто є бидло?" - А я ще раз повторюсь і відповім, якщо Ви не можете чи не хочете уловити мою відповідь з рядків поста вище - бидло о те є котре тут у нас приймають, годують, селять, і екскурсії влаштовують це є те бидло реально - що коли це все починалось, коли в більшості випадків купки гопоти та алканавтів захоплювали райвідділи, адміністрації то це БИДЛО сиділо вдома і чекало - а вось щось вигорить і будєт харашо. Коли побачили шо ніфіга не вигорить і запахло смаженим то вони не щоб боронити свою землю, свої оселі і гнати ту наволоч поганою мітлою,вони повтікали і поробились "бєженцами"! І це не бидло? Скільки хлопців через таке бидло загинуло...
Далі відповідаю - Ті які сидять тут і виправдовуються, чи ті , які там усе це все терплять? - Одні і другі бидло! В ті які сюда заїхали і які там терплять, терпіли блін. От ті хто противиться, бореться проти терористів от ті вважаю є нормальні люди, може і той спротив в більшості мало чого дає однак як кажуть - хто як може!

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 30 вересня 2014, 19:24

Шось Гуру Форуму не спроможний відповісти :lol:

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”